שלום שלום...

Awaken

New member
שלום שלום...

בדרך כלל אני בפורום תיאטרון ומשחק... אני לא בדיוק מעריץ גדול של מחזות זמר... אבל, השנה יש לי צהרי שירה (אני לומד בתלמה ילין) (סתיו, זה עידו .ת.) ואני מתחיל לרחרח פה ושם. הבעיה היא: אין לי מושג במחזות זמר, ואין לי מושג מה אני מחפש. המחזות זמר שאני מכרי מסתכמים בערך בגריז ושיער. בור מוחלט. בקיצור חשבתי שתוכלו לעזור לי, בעיקר סתיו שמכירה אותי גם ביום יום.. אני לא יודע מה אני רוצה, אבל שלא יהיה מתבכיין, אני שונא בכיינות על במה. ושהיה או איטי, או קצבי, לא באמצע. תודה! יום טוב!

Cabaret

New member
היי עידו ../images/Emo13.gif

זה רנן..... אני מפיץ אחרי סוכות מאגר של סולואים ודואטים לצהרי שירה ולערב דואטים... כבר הגעתי ל-120 שירים, ויש לי משהו כמו 100 שעוד לא הוספתי. אל תדאג, אני אודיע לכם כשאני אוציא את זה לאור, זה ינוח בספרייה ותוכלו לחפש שם והלתייעץ איתי, עם סתיו או עם כל מי שעולה ברוחכם!

ben321

New member
תנסה .... אולי

להשיג את הדיסק של המחזמר טיק טיק בום !tick, tick... BOOM שם יש סולו של השחקן הראשי שנקרא באנגלית why.... אני מצאתי לשיר הזה חיבור מטורף, אני מאמין שאחרים גם ימצאו... מומלץ בכלל לכולם. מקווה שעזרתי

ben321

New member
ואני עדיין!...

מפציר בכל מי שמכיר את העבודה של ג'ונתן לארסון ב"רנט" וגם מי שלא לטעום מהטענוג שנקרא טיק טיק בום!, יפייפה, מצחיק, חכם ומרגש.

למעלה