שלום שלום

pooky666

New member
שלום שלום

שלום שלום!!! אני חדשה בפורום. נעים מאוד, you can call me POoky אוקיית אגש מיד לעניין. לא פעם תהיתם, או ליתר דיוק תהיתן האם יבואו טראויס לארצנו הקטנטונת? אני רוצה מידע ואני רוצה עכשיו!!! נכון, יש לי דרישות על ההתחלה.יש איזה שהן עצומות בשביל להביא אותם לארץ?

Nerade

New member
נמ.

אני יודעת שפראן (הסולן) אוהב את ישראל...
הוא גם כתב את why does it always rain on me? באילת.^_^ אבל לצערי, בינתיים לא מתוכננת הופעה או ביקור בארץ מצידם.
וגם לא ידוע לי על שום עצומה. אני מבינה אבל למה הם לא באים לארץ. שלא תבינו אותי לא נכון, אני ממש רוצה שהם יבואו, אבל אין להם יותר מדי קהל בארץ...
באמת, כמה אנשים מהארץ אתם מכירים שאוהבים אותם? אני חושבת שאני היחידה בערך בביצפר שלי שאוהבת אותם ממש, ואנחנו יותר מ-2,000 תלמידים.

FuNnY ThInG

New member
ארמ...

דבר ראשון ברוך הבא!!
ובקשר להופעה של טראוויס בארץ... אז כמו שכרמל כבר אמרה פראני אוהב את ישראל והיה כבר באילת בסביבות 1998
כשדיברנו איתם הם אמרו שהם מאוד רוצים לבוא ולהופיע כאן... אבל אני מניחה שלהגיד שזה לא יקרה בזמן הקרוב לא יהיה טעות.
אבל כרמל, זה לא ממש נכון להגיד שאין מספיק מעריצים!
יש פה דיי הרבה אנשים שאוהבים אותם (רק היום חזרנו מנצרת וגילינו שממש אוהבים אותם שם לול
) וגם אנשים שהם לא ממש מעריצים בטוח יבואו להופעה... אז לא נראה שזו הבעיה
ובכל זאת.. תמיד אפשר לשלוח מכתבים שמזמינים אותם לבוא, או פשוט לכתוב בפורום של טראוויס אונליין כי הם לפעמים קוראים שם את ההודעות

למעלה