שלום שלום!!

שלום שלום!!

שבתי הנה אחרי שבועיים בלי מחשב איך התגעגעתי לכולכם!
אתמול שבתי מהכנה למחנה קיץ עמק חפר + מנשה עוד מעט קורס מד"מים:) בעוד שבוע נגמרת הקייטנה של המועצה, שבה אני עובדת (30 חניכות בשם כל הקיבינימאטים!!) הודעה לאור ליפשיץ- אתמול פגשתי מישהי מהישוב שלך! אהה.. רותם כבר חזרה? אז.. מה פספסתי? יום טוב שיהיה לכולם!

bobby6killer

New member
אל תשאלי מה פיספסת!

היה סלט חצילים וריבה
(מערכון גדול של החמישיה) ברוך השבה,רותם עוד לא חזרה לדעתי,אבל היא כתבה פה איזה הודעה עם סמיילי בלי תוכן ולכן אני חושב שהיא מנסה לעבוד עלינו! רותם התגלי וצאי מהמחבוא!!!

s h e e p i t

New member
איכפת לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש מהמרת... העיפו אותי פעמיים מהקזינו ולא עשיתי כלום והסמיילים בלי התוכן זה כי לא היה לי עברית ואני חוזרת יום שישי (שבוע הבא) אחר הצהריים ואז למדמים ו...זהו

רותם בובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שלומך??? את חוזרת יום שישי? אני נוסעת יום שישי צפונה (כנראה) שישבת.. חוזרת בשבת ואז.. מסחוף אה כן ו.. יש מצב אדיר שהפעילים אצלינו יהיו בכייף מדצים! כנראה מוציאים גם אותנו (ככה הרכזת אמרה!) אני אודיע מה קורה עם זה כשאני אדע בברור.. מתגעגעת המון!! תחזרי כבר קיבינימאט!!! אוהבת! ערב טוב! =]

מישהי בשם מור. היא יוצאת למש"צים

בשבוע הבא. פגשתי אותה באיזה יום הולדת של המשפחה בתמרת:) מי את/ה?

la pitz rules

New member
זאת בדיוק הייתה התגובה שלי...

נכון עמק "קטן" מדריכים בו מעט (
) אבל איך אתה מכיר את מור?

ה טמבל

New member
אני מכיר כמעט את כולם לדעתי

אם תגיד\י לי את שמך אולי יתברר שגם אותך אני מכיר...

אתה מכיר אותה..

או לפחות היא מכירה אותך..
זו צאלה.. היא יצאה למד"חים מאלון הגליל (סליחה צאלה שאני עונה במקומך! אבל אני לא עומדת בפיתוי..
)

ה טמבל

New member
בטח שאני מכיר והיא בכלל צריכה

להכיר אותי, אחרי כל הפעמים שהעפתי אותה מהמפקדה במחנה פסח...

ה טמבל

New member
הייתי קצת ציני

אתם הייתם "חלק" מהמפקדה, אבל בתכלס המפקדה היתה הפינה הזאת איפה שהיה המטבח והמחסן, שם הכל נוהל ולא היה לכם כל כך חלק בזה(כי עשיתם דברים אחרים לא פחות חשובים).

למעלה