שלום שלום

GarfieldLazyBoy

New member
שלום שלום

אני חדש פה קוראים לי בן אלגרבלי אני מאילת ושומע דרים כבר שנה וחצי היתחלתי כמו כולם אני חושב עם Scenes From A Memory וזהו מקווה להישתלב טוב

slallum

New member
בוקר טוף לך../images/Emo13.gif

כמו שתשים לב בקרוב, הפורום הזה שומם במיוחד.. רוב המעריצים של דרים נמצאים בהייד פארק. אבל גם כאן טוף=] תהנה לך=]

Spiritfall

New member
גם אני התחלתי ככה...

אממ.. בינתיים הפורום קצת מת. אבל אני אשמח אם תעזור לי להחיות אותו

slallum

New member
שיהיה לנו בהצלחה../images/Emo3.gif

אני התחלתי עם 6:00, Caught in a Web ועם Erotomania. לקח לי זמן לאהוב את זה, כי אז שמעתי יותר ניו מטאל =\ בכל מקרה, בואו נהפוך את זה לשירשור של איך התחלתם לשמוע דרים

כמה שזה נראה לי חרוש נכתוב בכל זאת

יום אחד שאלתי את חברי המטאליסט אם הוא מכיר להקה בשם Dream Theater. הוא ענה לי שכן, ושיש לו דיסק שלהם. אז אני כמובן ביקשתי שילווה לי אותו. אחרי יומיים שהוא שכח הוא סוף סוף הביא לי אותו, ואני רצתי הבייתה לשמוע. האלבום שהוא הביא לי היה Falling Into Infinity. בהתחלה היה לי קצת קשה להתרגל אליהם כי באותו זמן שמעתי אירוסמית' וכו', אבל לשיר Lines In The Sand התחברתי ישר. באותו זמן פגשתי אחד בפורום בגיימר שגם אהב אותם, והתחלתי לדבר איתו, והוא בעצם גרם לי לאהוב אותם. בינתיים יש לי את הדיסקים הבאים: FII,SFAM,Awake,I&W ועוד שבוע אני קונה את TOT. את צ'יינג' אני לא מתכוון לקנות משום שאני לא חושב שבשביל שיר אחד אני אקנה דיסק שלם.

Spiritfall

New member
נחמד ../images/Emo13.gif הסיפור שלי קצת שונה

סתם הייתי אצל חברה שלי, והיא אמרה משהו על דיסק שמישהו הביא לה והשמיעה לכמה חבר'ה שהיינו אצלה. היא סיפרה בקצרה את הסיפור (סינס פרום א ממורי) ועוד איזשהו ילד אחד שהיה שם ואני ממש אהבנו את זה. ו.. חיפשתי עליהם קצת יותר מידע. וזייהו, התאהבתי טוטאלית

חח כמו עם חברים שלי

אח שלי התקין לי מערכת סראונד בחדר ויום אחרי חבר שלי בא.. אז רציתי קצת להתלהב,אז שמתי את the dance of eternity.. חבר שלי התלהב לאללה מהשיר,התחיל לבקש ממני שירים,ובסוף הלוותי לו את הדיסקים שיש לי.. הצלחתי גם לגרום לעוד חבר שלי לשמוע דרים אחרי ששלחתי לו את acid rain והוא גם התלהב לאללה,אז המלצתי לו על עוד שירים.

MattE

New member
ב A Change of Seasons יש.....

יותר משיר אחד..... יש שם בנוסף לשיר של ה 23 דקות עוד קאברים של להקות ישנות........ הם מילאו את הדיסק ולדעתי שווה לרכוש אותו.... דרך אגב גם אני חדש פה....... קוראים לי מתן.... הרבה קוראים לי Hispani גם אני הייתי כותב בהייד פארק עד שאיבדתי את הסיסמא שלי ואני לא מצליח לשחזר אותה.... אני דווקא התחלתי לשמוע דרים מאימג'ס אנד וורדס..... ו-וון דרים אנד דיי יונייט..... ישר התאאהבתי בסגנון המיוחד שלהם....

no shit..

אני יודע שיש שם קאברים אבל זה די ידוע שדרים לא הכי טובים בקאברים,ולכן השיר הנושא את שם האלבום הוא השיר היחיד שטוב שם,וזה לא שווה ת'50 שקל שהוא עולה.

NiGa

New member
יש שם קאוור מטורף לאלטון ג'ון

לאינסטרומנטל + שיר - Funural For a Friend-Love Lies Bleeding ממש ממש קאוור טוב.

Hollow2

New member
עלאק לא טובים בקאברים

אני אישית רכשתי כל אחד מ6 הדיסקים שיש לי של דרים. יש דברים שלא צורבים... איכות :) חוץ מזה, תשמע בצ'יינג' אוף סיזנס את שיר 5 The Big Medley. קאבר מדהים לפי דעתי. אני מעדיף את in the flash? של דרים.

למעלה