שלום שלום!

galileo2003

New member
שלום שלום!

היי אנשים מה המצב?!?! כ"כ רציתי להיות פה ולצ'וטט בזמן הטקס או לפחות בזמן של השטיח האדום, אבל בגלל שאין לי את האריזה המלאה בחדר שכוללת: טלוויזיה, טלפון, מחשב+ אינטרנט, מקרר ומערכת סטריאו .. אלא יש לי רק מחשב ואיטרנט וסטריאו, הייתי צריכה לרדת למטה לסלון בשביל לראות את הטקס , וכמובן שלא הייתי עולה ויורדת כל 3 דקות (מה היה קורה אם חלילה הייתי מפספסת את ניקול?!?!). ואתמול לא הייתי בבית כל היום וישנתי אצל חברה אז לא הייתי פה בכלל וכ"כ חשוב לי לשמוע מה דעתכם בקשר לטקס ובאמת שאין לי כוח להתחיל לקרוא את כככככככלללל מה שכתבתם בשירשורים (למרות שכ"כ בא לי) ... אני אגיד לכם את דעתי בקשר לטקס השנה? קודם כל- הרבה פחות מרגש מהטקס של שנה שעברה, הרבה פחות!!! זה היה נראה שהזוכים היו קצת אדישים ברגע של הזכייה. שמעו את זה: אני בכיתי (ממש בכיתי!!!) כשרנה זכתה , כ"כ שמחתי - אין לכם מושג!!! ... היא לא בכתה ואני בכיתי! חחח ועוד בחיים לא בכיתי בטקס אוסקר, אפילו לא כשניקול זכתה.. אין לי מושג מאיפה זה בא , יכול להיות שזה בגלל המחזור שקיבלתי אתמול.. לא יודעת.. עזבו! הייתי מרוצה מהרבה זוכים, אני עדיין לא יודעת בקשר לשר הטבעות שגרף 11 פרסים, אבל סבבה... הכל רק לא 'אבודים בטוקיו' ורק לא 'ביל מארי' . ניקול קידמן נראתה מדההההיייייםםםםם!!!!! רנה זלווגר נראתה מתוק מתמיד, סנדרה בולוק (שאגב, הופתעתי לראות אותה בטקס) נראתה קצת כמו נקנקייה (היא שזופה מידיי) , קטרין זיטה ג'ונס - נו באמת... נסיכה! , נראה כאילו ג'וני דפ קיבל את התספורת שלו מהמספריים של אדוארד ובניסיו דל טורו נראה דיי טוב. יאללה עד כאן, יש לי בלי סוף דברים לומר בקשר לטקס... אבל בהזדמנות אחרת, אני מטמוטטת מעייפות!! אגב- למה אתם מתחפשים?? לנו יש תחרות תחפושות מחר (נכון דבילי?!) ואין לי מושג למה אני מתחפשת...

Padme Amidala

New member
היה טקס מדהים!

ואת סנדרה באמת היה לי קשה לזהות בהתחלה... ולא אהבתי את השמלה שלה, למען האמת. אני שונאת פרוות... איזה טוב שניקול לא לובשת את הדברים האלה
אני מתחפשת לאלפית... אני משקיעה בתחפושת הזאת כבר כמה שבועות.. אני חולה על פורים!!

ערן1987

New member
אני שמח ששיתפת אותנו

אבל לא שמח ששיתפת אותנו שהיה לך אתמול את ה"ספיישל דיי" שלך

galileo2003

New member
אוי... סורי!

באמת שלא התכוונתי... פשוט חשבתי שאולי זו אפשרות לסיבה למה בכיתי .. חח

shiray

New member
היי לך!!!

אכן הדבר האחרון שאפשר היה להגיד על הטקס הזה הוא שהוא היה מרגש... היחידים שהצילו אותי מבכלל לא להרגיש אמפטיה אלא רק עצבים על חברי האקדמיה היו רנה וטים רובינס... ונראה לי שידעו מההתחלה שלא צפויות הפעות ובגלל זה עשו כ"כ הרבה צחוקים (או שפשוט השנתיים הקודמות היו יבשות...). ושרליז שיגעה אותי מהבחינה הזאת- היא ידעה שהיא הולכת לזכות והיא בחיים לא תוכל להגיד שהיא הייתה מופתעת, אז למה להתחיל לבכות??? האלי ברי לפני שנתיים הייתה בהלם טוטאלי, ניקול שנה שעברה גם לחא חשבה שהיא תזכה (למרות שכולם סביבה אמרו שהיא תזכה) ואז באה השרליז הזאת עם השמלה שלה שזועקת "אנשים אני הולכת לקבל אוסקר" ואז באה, נותנת את אותו נאום על איך אמא שלה הקריבה הכל (בעיקר את אבא שלה... ) כדי שהילדה הקטנה והחמודה מדרום אפריקה תוכל לטוס להוליווד. ואז היא גם אומרת שהיא לא מתכוונת לבכות (בניגוד לשתיים הקודמות), ואת זה היא אומרת עם דמעות בעיניים- לפעמים עדיף לחייך ולשתוק. והאיפור.... אחחח נראה לי שאחרי ששרליז ראתה איך מתרשמים ממנה כשהיא מכערת את עצמה (ולא מפגינה כישורי משחק!! סליחה אבל ראיתי כמה סצנות מהסרט והיא פשוט גרועה!!! סתם עשתה הבעות פנים של מפגרת) אז היא אמרה "למה להרוס לי את הסיכויים- נמשיך לכער את עצמנו!". עכשיו אני רק מחכה שהיא תשחק את האישה התורנית של מיסטר בונד כדי להשלים עם זה ששוב האקדמיה בחרה שחקנית בלי רקע עשיר במשחק שנבחרה רק כי היא לא נראית משהו בסרט. ולגבי שר"ה- אני רצינית שכבר לא היה אכפת לי מי יזכה אבל לא רציתי שהוא ייקח! כמה כבר אפשר??? אם לא הייתי במחשב חלק גדול מהזמן הייתי נרדמת... ושיר- זה היה הסימן שלי שזהו, אנשים בחרו בצורה עיוורת את שר"ה בכל קטגוריה ושאין מה לעשות. באמת שאם היו נותנים לו אפילו 8 אוסקרים הטקס היה נראה הרבה יותר טוב! ובכלל כבר הייתי מעדיפה שדיאן קיטון תיקח או סמנתה מורטון רק שיהיה מעניין!!!! שלא הכל יהיה כזה צפוי!!! ואין לי מושג למה אני מתחפשת, כנראה אני פשוט אקח את התחפושת שלי מכיתה ח' שעוד איכשהו עולה עליי וזהו... ורק הערה קטנה לסיום (ערן זה לא בשבילך): בנוגע למחזור- זה לחא קשור. בדוק. אבל אני הייתי מצד שני על 3 אדווילים...

galileo2003

New member
ווואוו....

זה נראה כאילו את עומדת להתפוצץ אם מישהו רק יזכיר לך את השם 'שרליז ת'רון' או יותר גרוע- שר הטבעות!! חחח באמת לא הבנתי למה הוא זכה כ"כ הרבה... אולי ,פשוט מאוד, רצו זוכה שיעמוד צמוד לטיטאניק! הטקס באמת היה קצת מבאס!!

shiray

New member
יווו איזה עצבים

גם ממש עכשיו לא שמים על שום סרט חוץ משר"ה. ^&*$^$@!# עכשיו יש את הגרסה הערוכה ושניה אחרי שהורידו חלק מהנאום של רנה (את התודות לג'וד וניקול) הורידו את.... The Scarlet Tide!!! על מה הם חושבים שם למעלה???? אני קולטת סבבה שיר ראשון ואז אני מחכה לשני כדי להתלהב ולהמשיך להתעצבן על האקדמיה בתמורה, ואז אני שומעת "ועכשיו השיר השני, של סרט ששמור לו חלק בלבי" או משהו כזה ואני לא מבינה מה נסגר איתה- איזה קשר יש לה לקולד מאונטיין?? ואז אני קולטת שישר עברו לשיר של שר"ה- שד"א נשאר שיר גרוע גם בשמיעה הזאת!!! וזה אחרי שאתמול בגיא פינס עצבנו אותי- דבר ראשון שוב האנשים לא עושים שום תחקיר ואומרים שניקול באה עם אחותה למרות שהיא באה עם חברת ילדות מאוסטרליה, ואז עוד אמרו שהיא מהחמש מתלבשות הגרועות ושיש לה הרבה מה לחשוב עליו!!!!!!!! מי הם בכלל???

ערן1987

New member
5 מתלבשות גרועות?

אולי בגלובוס הזהב האחרון,ממש לא באוסקר!

shiray

New member
ממש ממש לא!

גם אני לא אהבתי את מה שהיא לבשה בגלובוס, ועל זה הגיע לה... אבל באוסקר??? היא הייתה מדהימה!!! ואז היא גם מדברת על התלתלים והבייבי ליס... מישהי שכחה קצת שניקול צריכה לעבוד שעות על החלקת השיער שלה... אבל לא נורא, מי זאת דורין בהשוואה לאלפים שהצביעו באי בזמן השטיח האדום ודרגו את ניקול שלישית (אחרי ג'ניפר גרנר ושורה). וגם היום היה לנו מעריב והארץ בבית- במעריב פשוט אמרו שהיא הייתה קלאסית כתמיד ואחת המתלבשות הטובות ביותר, ובהארץ אמרו שהיא מכתיבה את האופנה בהוליווד ובערך כל מי שהתלבשה טוב באוסקר למדה מניקול.

ערן1987

New member
נכון

אבל לדעתי קתרין זיטה-ג'ונס הייתה מדהימה!! הכי הכי.. וג'ניפר גרנר באמת הייתה יפה אבל זאת שמלה דומה למה שלבשה ג'ניפר אחרת(לופז)בגלובוס הזהב האחרון

מה?????????????

ניקול היתה לבושה מ ד ה י ם ! ! ! אני פשוט בהלם , מה משעמם להם ליכתוב דברים טובים על ניקול קידמן אז הם המציאו משהו? הרי ניקול היא אייקון אופנה כיום בעולם! אז מי הם?!?

galileo2003

New member
השיר נושא של שר"ה היה טוב!

אני ממש אהבתי אותו... היא שרה עם המון רגש... חוץ מזה אני שמחה שהשיר זכה! אני לא מתה על סטינג בכלל, השיר טוב וגם הביצוע אבל אהבתי יותר את של שר"ה! חוץ מזה ניקול כן באה עם אחותה!! אני ראיתי אותה עם עוד איזו אחת- וישר זיהיתי שזו אחותה , הן באו ביחד לעוד איזה טקס... לא זוכרת איזה.. והטקס המקוצר הוא פשוט חרא!!!!

shiray

New member
לא יודעת, לא אהבתי...

דבר ראשון- זה הקול של אנני לנוקס. ככה היא שרה. זה שהיא שרה עם רגש לא אומר שהשיר יותר טוב... והיא עשתה כל הזמן עיוותים כאלה עם הפה שלה וזה היה מצחיק כי לא יצא לה מהגרון משהו כזה מיוחד עם כל העיוותים האלה... ושני השירים של קולד מאונטיין לדעתי היו הרבה יותר טובים. בעיקר The scarlet tide! אליסון הייתה פשוט מדהימה!!! את השירים עצמם אני שומעת ומתה עליהם חודש, אבל הגרסה בלייב הייתה ממש מפתיעה.

למעלה