שלום, שלום...

ice w

New member
שלום, שלום...

אני מקווה להיות חדשה פה בפורום (אם רק תקבלו אותי בברכה...). קוראים לי ורד ואני בת 15 ו10 חודשים (עוד מעט sweet sixteen!!!). בקיצור אני צריכה המלצות לשירים ממש טובים, הטופ שבטופ שברוק הישראלךי כי אני לא ממש בקיאה בכל הקטע הזה אבל כ"כ רוצה להיות... בתקווה שתקבלו אותי בברכה...

exit_from_here

New member
wellcome

לדעתי הטופ תלוי במה שאת אוהבת-פשוט תתחילי לשמוע תראי מה את אוהבת ואז תשאלי על דברים דומים.

goldyboy

New member
אהלן ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
הטופ שבטופ של הרוק הישראלי? זה עניין של טעם. אתן לך חלק מהשירים האהובים עלי: אהוד בנאי: עיר מקלט, ממשיך לנסוע, עגל הזהב, האגס 1, הכנאפה מתוקה שלום חנוך: מחכים למשיח, נגד הרוח, הדרכים הידועות, כדי לחיות, טיול ליפו עמיר לב: כחול וירוק, ערב ראש השנה, חבק אותי, עננים שחורים, אריה ורותי רמי פורטיס: רד מעל מסך הטלוויזיה שלי, תחנה סופית, נעליים, דבש, הדלת ברי סחרוף: אינני אוהב אותה, השומר של הגן, הפוך, באויר, כמה יוסי מופע הארנבות של ד"ר קספר: בואי דינה, ימי הקיץ, רדיו ג'ו היהודים: קח אותי, מחפש תשובה, אלה, עידן האלוהים איפה הילד: מישהו שומע אותי, לבן בחלום שחור, במסיבת התה של עליזה, אחד אלוהים, הביאו את הסתיו יהודה פוליקר: רדיו רמאללה, פחות אבל כואב, הילד שבך, הצל ואני, נמס בגשם תיסלם: רדיו חזק, לראות אותה היום, מעשנים ביחד, פרצופה של המדינה, כוכבים נושאי המגבעת: מתנה לחג, הבא בתור הוא סוס, אני טקסט פוליטי מני בגר: איסטנבול, זה היה ביתי, הולך למערב, בוקר של חמסין יצחק קלפטר: אני ואת אז, נפגשנו, דמיון חופשי, צליל מכוון, מחזיק מעמד משינה: דני, בן המלך, הכל התחיל בנאצר, רכבת לילה, אין מקום אחר החברים של נטאשה: יש זמן, סדר עולמי חדש, קוק בצהריים, בדקה אחת שפויה, נאמר כבר הכל בנזין: משמרת לילה, התחלה חדשה, פנים אל מול פנים, בית משותף, יום שישי מוניקה סקס: על הרצפה, הר של בייגלך, גשם חזק, פצעים ונשיקות יהודית רביץ: רחבת הריקודים, באה מאהבה, מילה טובה, מישהו, עד קצה המסלול ויש עוד המון שירים, להקות וזמרים שלא הזכרתי, ואתם הסליחה.

למעלה