אהלן ../images/Emo140.gif
ברוכה הבאה
הטופ שבטופ של הרוק הישראלי? זה עניין של טעם. אתן לך חלק מהשירים האהובים עלי: אהוד בנאי: עיר מקלט, ממשיך לנסוע, עגל הזהב, האגס 1, הכנאפה מתוקה שלום חנוך: מחכים למשיח, נגד הרוח, הדרכים הידועות, כדי לחיות, טיול ליפו עמיר לב: כחול וירוק, ערב ראש השנה, חבק אותי, עננים שחורים, אריה ורותי רמי פורטיס: רד מעל מסך הטלוויזיה שלי, תחנה סופית, נעליים, דבש, הדלת ברי סחרוף: אינני אוהב אותה, השומר של הגן, הפוך, באויר, כמה יוסי מופע הארנבות של ד"ר קספר: בואי דינה, ימי הקיץ, רדיו ג'ו היהודים: קח אותי, מחפש תשובה, אלה, עידן האלוהים איפה הילד: מישהו שומע אותי, לבן בחלום שחור, במסיבת התה של עליזה, אחד אלוהים, הביאו את הסתיו יהודה פוליקר: רדיו רמאללה, פחות אבל כואב, הילד שבך, הצל ואני, נמס בגשם תיסלם: רדיו חזק, לראות אותה היום, מעשנים ביחד, פרצופה של המדינה, כוכבים נושאי המגבעת: מתנה לחג, הבא בתור הוא סוס, אני טקסט פוליטי מני בגר: איסטנבול, זה היה ביתי, הולך למערב, בוקר של חמסין יצחק קלפטר: אני ואת אז, נפגשנו, דמיון חופשי, צליל מכוון, מחזיק מעמד משינה: דני, בן המלך, הכל התחיל בנאצר, רכבת לילה, אין מקום אחר החברים של נטאשה: יש זמן, סדר עולמי חדש, קוק בצהריים, בדקה אחת שפויה, נאמר כבר הכל בנזין: משמרת לילה, התחלה חדשה, פנים אל מול פנים, בית משותף, יום שישי מוניקה סקס: על הרצפה, הר של בייגלך, גשם חזק, פצעים ונשיקות יהודית רביץ: רחבת הריקודים, באה מאהבה, מילה טובה, מישהו, עד קצה המסלול ויש עוד המון שירים, להקות וזמרים שלא הזכרתי, ואתם הסליחה.