שלום שלום!

shiran lee

New member
שלום שלום!

אני לאחרונה ראיתי כמה פרקים בדרגון בול זי וזו סידרה מעולה! אני פשוט הייתי בשוק היום שפריס חזר לחיים! יש לי כמה שאלות, אקווה אם תוכלו לענות לי.... מדוע פריס נהיה פתאום קטן? לפני כמה פרקים הוא היה גדול... למה שינו לילד הקטן (אני עוד לא זוכרת את השמות- זה מבלבל!)את התסרוקת? ואם מישהו יכול ליכתוב לי את המילים של שיר הפתיחה, הוא ממש יפה! תודה לכם, -שירן.

digiash

New member
ברוכה הבאה!!

התכוונתי לכתוב נאום ארוך וטיפשי על "פאריס" הצורות שלו וההבנה של צ'י'צי באופנה אבל וויתרתי על הרעיון... אז פשוט קבלי ברוכה הבאה

נאחסית

New member
אוקיי, קודם כל...

ברוכה הבאה לפורום דרגון בול! ועכשיו לשאלות. לפריזה (בעברית, פאריז) יש 5 שלבי התפתחות (5 יחד עם התפתחות הרובוט) ובהתפתחות הרביעית שלו, הוא נהיה קטן יותר, הוא מצתמק =) אני לא יודעת למה הוא נהיה קטן יותר, אבל ככה זה ההתפתחות הרביעים שלו. בעניין גוהאן צ'אן הקטן (ממ... חרוז) צ'יצ'י, אמא של גוהאן, סירקה אותו ושינתה לו את התסרוקת, כי רצתה שיראה יפה לקראת הטיסה שלו לכוכב נאמק. (כמה נחמד) בגלל זה יש לו תסרוקת שונה. ומילים לשיר הפתיחה כתבתי לך בשרשור האחרון שלך.

Shinobi

New member
מתי שהוא נהיה רובוט זו לא התפתחות

פריזה התפוצץ יחד עם כוכב נמק ואבא שלו שלו קינג קולד בנה אותו מחדש בצורה של רובוט

AndyBear

New member
סליחה שאני נדחף אבל...

תגידי את בכל מודעת למשמעות הביתוי 'Chan' או שאת אחת מאלה שחושבים שזה חלק מהשם של גוהאן? אני לא בא כדי למתוח ביקורת על הידע שלך בשפה הכי יפה בעולם (לדעתי) אבל לי זה נראה קצת לא במקום לכתוב שהוא קטן אחרי שכתבת את התוסף לשם שלו. לא יודע מה את חושבת אבל לי זה נראה קצת באנאלי.

נאחסית

New member
לא-לא.

אני יודעת שזה לא חלק משמו ושזה כינוי ל- "מתוק" או פניה לחבר.

AndyBear

New member
האמת היא

שזה לילדים קטנים מישהו "מתוק" או פניה לחבר אבל מאיפה הגעת לבנות?

נאחסית

New member
גם לבנות?!

את זה לא ידעתי... חשבתי שזה רק לחברים, לילדים קטנים וכינוי ל- "מתוק"... =\

לא קטן, זה צ'יבי

צ'אן זה תוספת שמית בין חברים באותה שכבת גיל או מישהו קטן ומתוק. אני רק לא יודע דבר אחד: זה כולל גם חיות?

פנקייק7

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo163.gifצ'אן זה צעיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדוגמה: גוהן צ'אן=גוהן הצעיר

AndyBear

New member
מי הכניס לך

את הדבר המפגר הזה לראש?!, עכשיו תתחיל להגיד ש 'San' זה מבוגר

ID3D

New member
איזה שטויות עפות כאן, כנסו ל

www.anime.co.il ותכנסו למילון מונחים, וזהו, לא צריך לריב. או שתכנסו למילון המקוון, מילון אדיר, כול מה שתצטרכו.

למעלה