שלום שלום!

ורד ר

New member
שלום שלום!

חזרתי מהכנס והיה ממש נחמד! אווירה ממש רגועה..אנשים ממש חמודים וסתם היה גם ממש מעניין.. חבל שלא באתם, אבל לא נבכה על חלב שנשפך.. רציתי להתיעץ עם חברי הפורום- יש לי זימון לרפואה ביום שני- מ-9:00 עד 16:00...בצריפין. עכשיו, אני ממש ממש ממש לא אוהבת מחטים ודם,מה שדי צריך להתעסק איתו בתחום הזה..:) ואני לא בטוחה אם שווה לבזבז יום שלם על משהו שאני ממש לא בטוחה שמתאים לי, בנוסף לכך שיש לי מיליון דברים לעשות כאן בבית.. אשמח לעצה.. תודה!

royelmo

New member
עצה

דבר ראשון, גם אני לא אוהב מחטים - יש לי אישור רפואי על זה. דבר שני, מה אכפת לך לנסות? מקסימום לא תקחי את התפקיד בסוף... וחוץ מזה, לא בכל תפקיד בחיל הרפואה מתעסקים כל הזמן במחטים ודם... בהצלחה!

תאי די

New member
מגניב!

ורד גם חברה שלי תהיה בזימון הזה לרפואה בצריפין, קוראים לה מור. ליאור מוסרת שגם לה יש זימון ביום שלישי בצריפין למש"קית ת"ש!

ורד ר

New member
אוףףףף..

אני לא רוצה ללכת.. אין לי כח וגם לא נראה לי שאני רוצה כל כך.. אבל מצד שני אין לי מושג מה אני רוצה..ואני מפחדת לפספס הזדמנויות.. HELP!!

Yoavsb

New member
עצה

קודם כל, כדאי שתדעי שבנות מקבלות מקסימום 2 זימונים (חוץ ממקרים מיוחדים), אז לא כדאי לך לבזבז את זימון על משהו שאת לא רוצה. חוץ מזה, רפואה נשמע נחמד, אז לדעתי שווה לנסות.

ורד ר

New member
זה לא נכון..

חברות שלי קיבלו 6-7 זימונים... בינתיים זה הזימון ה-4 שלי... אז לא נראה לי שהמידע הזה כל כך נכון.. אבל החלטתי למרות המלצותיכם לא ללכת מחר.במקום אנחנו עושים יום מוזיאון- עבודה על הבגרות המעשית בליווי הרבה אוכל.. תודה בכל זאת!

Yoavsb

New member
זה מה שהמד"נית בבי"ס אמרה

בכל מקרה זה הסטנדרד, בנות חכמות כנראה מקבלות יותר.

dawnd

New member
זה לא פייר!!!!!! כל כך לא!!!!!

אני לא קיבלתי במנילה רפואה למרות שאני ממש ממש רוצה, ואת מקבלת- ועוד מתלבטת אם ללכת או לא! למה לא שלחו לי גם? אני ממש רוצה פרמדיקית- ושלחתי פקסים- אבל דחו אותי (לא הזמינו אותי אפילו למיונים!) :(

ורד ר

New member
סליחה..

אם זה מנחם לא קיבלתי שום דבר הדרכתי- כי אני ברוב טיפשותי ביקשתי שלא יתנו לי שום דבר הדרכתי כי אני- אישית כמובן- מרגישה שזה לא תורם..כאילו אני אומרת לאנשים אחרים מה לעשות, ולא עושה בעצמי. ואותי זה יתסכל.. יש לי עוד שאלה- מה אתם חושבים על שנת שרות- זה יותר כדאי לבנות? מבחינת תרימה למדינה?

תאי די

New member
שנת שירות או שירות לאומי?

נראה לי שהתבלבלת במושגים: שנת שירות זה השנה שלפני הצבא שבה תורמים למדינה שנה ועושים גם את הצבא אבל שנה יותר מאוחר מכולם. שירות לאומי זה מה שאפשר לעשות במקום הצבא (בנות חרדיות שלא מתגייסות לפעמים עושות את זה). לדעתי, זה נורא תלוי בתפקיד שתעשי בצבא....אם תחליטי שהתפקיד הזה לא תורם למדינה, אז אולי כדאי שתבחרי מקום לעשות שירות לאומי שאת מרגישה שכן יתרום למדינה (לדוגמא, לעבוד בפנימיה או בארגון למען מטרות חברתיות).

למעלה