כמה רעיונות ססגוניים
פעולת שוקולד-פעולה שכל החניכים יבואו אליה-את יכולה לעשות להם רשימה של דברים שהם חייבים לעשות בלי כסף, אפילו לא אגורה. נניח להשיג 2 כדורי פלאפל, 10 חתימות של אנשים שיגידו חוג ___ הכי טוב בעולם נניח, 10 כרטיסיות, (וכל זה אפשרי תאמיני לי כבר ניסיתי)! ואז על כל משימה הם מקבלים מוצר כמו קמח, בננה... ובסוך יוצרים פונדו שוקולד!! יאמי .... (סתיו אם את קוראת את זה את בטח מבינה איזו טראומה הייתה לי). הקומונרים שלי הבטיחו לי 50 שקל אם אני יכניס את הראש שלי בתוך הפח עם השוקולד ההמוס של הפונדו ועשיתי את זה וניהיה כולי שחורה והפחדתי אנשים ברחוב, ובעצם הם לא נתנו לי 50 שקל אלא "אהבה נצחית"...לא משנה או שתקחי רעיון אחר עם שוקולד. את יכולה לעשות להם גם פעולת חסכון במים! כל מני משימות, ויש להם בקבוק אחד של ליטר וחצי נניח של מים וזה הבקבוק היחיד שלהם למשך כל הפעולה והם חייבים לחסוך במים, בשביל להצליח לשמור על המים לכל המשימות...זה מעביר את זה בדרך מאוד חינוכית וכיפית דווקא את יכולה גם לעשות על פעולה קונדישינר! תראי מה עשיתי...עשיתי כמה משחקי התחלה כאלו מגניבים, ואז עם הקונדישינר עשיתי: קליעה למטרה (ללחוץ על הבקבוק שישפריץ למטרה...), גע גע גע-כמו שבויים רק על הרצפה עם הידיים בלבד וכיסיתי את הכדור בקונדישינר, וככה זה חלק ויותר קשה לגלגל את הכדור ולפגוע במישהו, עשיתי גם שאלון בחן את עצמך עם שאלות ממש מגניבות (אם את תרצי פירוט אני יכולה להגיד לך מה השאלות עצמן) ואז בסוף השאלה האחרונה הייתה-למי אתה הכי היית רוצה לחפוף עכשיו? לאחד השני, למדריכות, לעצמך...בלה בלה ואז בסוף בודקים מה הם רצו וככה יוצא שכולם חופפים לכולם וזה יואצ ממש מגניב!! ניסינו את זה על הקומונרים וכל אחד בסוף חפף לעצמו והצטלמנו ויצא ממש מצחיקול... מקווה שעזרתי וסליחה אם זה נראה הרבבבבבבבבבבבבהההה ושאני מדברת יותר מדי אני רק מנסה לעזור...

בהצלחה!