שלום שלום אני צריכה את זה דחוווווווף, תמונות של תורוברדים, או כל סוס שנחשב אופייני לאינגליש
T the bra1n New member 4/11/02 #1 שלום שלום אני צריכה את זה דחוווווווף, תמונות של תורוברדים, או כל סוס שנחשב אופייני לאינגליש
ג גיזמו המלך New member 4/11/02 #4 חמוטל... היא לא ביקשה רק טורברדים היא ביקשה אופייני לאינדליש!!! מתי את באה מחר לחווה???
א אינדיאנה New member 4/11/02 #5 נראה לי שבשיעור שלי.... יענו 5 וחצי כי אין לי מה לעשות שם לפני אם אני לא שואלת את רותי מראש עם יש טיול או משהו.... אבל יום חמישי אני מגיעה בטוח.... בין שתיים וחצי לשלוש....
נראה לי שבשיעור שלי.... יענו 5 וחצי כי אין לי מה לעשות שם לפני אם אני לא שואלת את רותי מראש עם יש טיול או משהו.... אבל יום חמישי אני מגיעה בטוח.... בין שתיים וחצי לשלוש....
א אינדיאנה New member 4/11/02 #8 אני חושבת שזה יספיק ליעל.... גם נתתי לה כתובת של אתר עם מלא תמונות של מלא סוגים....אתה בטח מכיר תאתר.....
אני חושבת שזה יספיק ליעל.... גם נתתי לה כתובת של אתר עם מלא תמונות של מלא סוגים....אתה בטח מכיר תאתר.....
ג גיזמו המלך New member 4/11/02 #18 אני חושב שהיא אמרה שזה מספיק... ודרך האגב הסוס בתמונה האחרונה מה זה יפה!!!
א אלה פלפלת New member 5/11/02 #19 שלומצי סוסה חמודה שחבל על הזמן היא סוסת אינגליש , דאסג´ יש לה צעד מדהים ואחלה אופי