שלום שלום

שלום שלום

היי

יש לי כמה שאלות אני דיי מבולבלת
1. ב28/12 אני אהיה שנה במקום עבודתי
2. אני רוצה לדעת אם אחרי שנה אני מחליטה להתפטר וכותבת מכתב האם מגיעים לי פיצויים? דמי הבראה? דמי חופש? אני משרת סטודנט 3 משמרות בשבוע בשירות לקוחות
3. אם לא מגיע לי פיצויים אז אולי דמי הבראה/ דמי חופש השאלה מה עדיף שיפטרו או שאתפטר ביוזמתי הבנתי שאם אני אתפטר אני לא זכאית לדמי אבטלה מלשכת עבודה אבל כן יעזרו למצוא עבודה במידה ואתקע בלי עבודה. ואם אגיד בלשכת עבודה שסטודנטית יעזרו בכל זאת?
4. ברור לי שעדיף לסיים מכובד כי מי יודע איפה ניפגשים והעולם קטן אפילו שלא מתכננת לחזור לעבודה במוקדים.
5. מה עושים אם מתייחסים אליי חרא בעבודה? אני אסביר מה זה אומר חרא נגיד אם יש לי שאלה ולקוח ממתין בקו ואני לא בטוחה ואני שואלת את המנהלות עונות לי בגסות, מעירות הערות ליד כולם בצורה לא מכבדת מה אפשר לעשות? היחס הוא לכל הנציגות מוקד קטן .

GoldenEyes

Well-known member
תשובות

בעיקרון אחרי שנת עבודה מגיעה לך הבראה וימי חופשה , ולא משנה אם התפטרת או פוטרת.
בעיקרון מי שמתפטר אינו זכאי לפיצויים .
לגבי הדמי אבטלה (שהם משולמים ע"י בטוח לאומי) , מאחר והתפטרת , לא יתנו לך דמי אבטלה 3 חודשים ראשונים , אבל ללשכה את יכולה ללכת ולמצוא באמצעותה עבודה , אין שום מניעה.

תודה על התשובה המהירה

תודה קודם כל על התשובה המהירה
לגבי דמי הבראה או חופשה או שניהם אם התפטרתי עכשיו או אחרי שאהיה שנה והם נותנים דמי הבראה רק בספטמבר אז אני עדיין אקבל אותם לחשבון?
או לא אקבל בכלל?

GoldenEyes

Well-known member
ממה שהבנתי

עוד 10 ימים זה שנה
ולכן , במשכורת האחרונה שלך את אמורה לקבל את ההבראה ואת פדיון ימי החופשה
אם את ממשיכה , אז בספטמבר תקבלי הבראה עבור שנה ו-9 חודשים
אין דבר כזה לא לקבל מה שמגיע לך ע"פ חוק

למעלה