שלום שלום.

vegetalien

New member
שלום שלום.

הרבה זמן לא מילאתי כאן מלל. אני לא יודע למה, פשוט לא יוצא. אז אנסה לטרוח מעט בסיכומפגש שהתקיים בערב ראש השנה בבירת הסביח של ישראל.

adic1 אירחה כתמיד, בביתה שתמיד מוטל בו אור רך בשעות הערב של היממה.
בעת הגיעי ראיתי כי הקדמתי, מאחר שהבעת מפקקי הלוואנט הוכיח את עצמו כמוגזם. או שמא הייתי צריך לצאת מאוחר יותר בשביל לראות את העורקים נסתמים מתנועה?

התיישבתי אצל הכורסה והמתנתי לשאר אורחי הערב שיבואו. ראשונה הגיעה merav999, ובידיה בקלאוות ממולאות במיני אגוזים.
לאחר בואם של מספר אורחים נוספים (אשר לא נמנים על פורומנו הקט), ראינו כי מתאחרת שעת הפתיחה, והמאחרת, מתוך רצון לא להורגנו מתת-תזונה קשה, הביאה לציבור הקמל מעט ויטמינים ומינרלים בצורת דונאטס טבעוניים.

השוטר הרע מן ההנהלה הגיע בהרכב מלא, ביחד עם סניץ' מוזהב וילדה אשר חגגה שנה להגיחתה אל אוויר העולם.
ולבסוף, לאחר שחצו מחוגי השעון את השעה 21:00, הגיעה לבסוף Talpa europaea ועימה קציצות סויה ואגוזים אשר דמו באופן מחריד לקציצות מחומר-גלם אשר שמו לא ייכתב כאן.

התיישבנו כולנו אצל שולחן האוכל הגדול, ואכלנו ארוחת חג קטנה וצנועה. בצד סלט ירקות ופטריות, הביאה אחת האורחות עלי כרוב ממולאים באורז, ירק ושבבי סויה. טעמם היה ערב מאוד, עדין ומענג.
הקציצות הקטנטנות של Talpa היו כה טעימות, על-אף טעמן המחשיד, עד כי הצלחת הקטנה (מדי!) אשר אותן הכילה נתרוקנה במהירות מבהילה.

המאחרת הגישה אל השולחן קדירה ענקית של צ'ולנט מלא בכל טוב, החל מתפוחי אדמה וגזרים, עובר בלוביה, שעועית, חומוס ושעועית בובעס, וכלה בגריסי פנינה - אשר העניקו עושר רב ומילאו את הקיבות בלי יותר מדי רגשות אשם.

ואם ברגשות אשם עסקינן - החלו הצרות עם בוא זמן הקינוח. התיישבנו אצל המרפסת והחילונו לדבר על ענייני היומיום העבשים, אשר אין אדם מצליח להימנע מהם.
למרבה החלחלה, הופיעו שוב הדונאטס המזינים כל כך, ועבדכם הנאמן, חרף נסיונותיו להסתפק בהסנפת ריח הבצק המטוגן, נכנע לבסוף ונטל מחצית הסופגנית.
גלידת מלון, תפוח ועוגיות אוראו הופיעה גם כן, ועלי להודות שטעמי המלון והתפוח בצורת גלידה לא נודעו עד-אז לחיכי. הם היו טעימים מאוד, במיוחד טעם המלון (ladybug6, נסי גם את!
).
הבקלאוות של merav999 גם הופיעו ברקע הקינוחים, ועוגת סילאן תפוחה באה בתפארתה ונתנה סיום מתוק לארוחת החג.
משני האחרונים נשאר משום-מה די הרבה. עוד הוכחה לכך שתבשילי קטניות מורידים חשק למתוקים!

דיבורים ופטפוטים ברקע הליל היורד, ופתאום מודיעה המאחרת כי אלזי נמצאת בדרכה! אך אבוי, השתלטה עלי עייפות פתאומית, ונאלצתי לפרוש בטרם-עת.

אין לדעת כיצד נגמר הערב אשר המשיך בלעדי, אך בכל מקרה רוצה אני לומר לכולכן - תודה רבה רבה! היה לי העונג לראות אתכן שוב - וכבר אני בציפייה דרוכה לפעם הבאה!

וכמובן, תודה מיוחדת ל- adic1
, שכמו תמיד, מתנדבת לקבל אל חיקה את הפליטים של תקופת חגי-ישראל, למען לא נדע צער בישיבה אצל שולחן עם ניחוח מפוקפק.

אני מסיים את הפוסט הזה בברכת שנה טובה לכל יושבות ויושבי הפורום הזה - אותו מקום אשר משמש לי בית, גם אם אינני נראה (אך כן רואה) יותר מדי בו לאחרונה.
לא תמיד ישנה המוטיבציה לכתוב, אך בית הוא בית, ואין עוזבים אותו כל כך מהר. תהא לכם ולכן שנה מלאה בחמלה, אהבה ומעשים טובים - ולוואי כי נדע בה מעט יותר סיבות להעלות חיוך על דל שפתותינו.

l coyote l

New member
אחרי שהלכת, הלילה הסתיים לפנות בוקר.

ההרכב המלא נשאר לישון, 2/3 פרשו מוקדם יותר מהשליש האחרון שהצטרף באיזור 2 בלילה.
המאחרת והקרניסט המרתק חבר המשפחה נשארו ככל הנראה עוד הרבה יותר בחצר שהוארה השנה באור יקרות ממנורות-שרשרת שהונחו שם ע"י אותו חבר ונתנו אוירה אפילו נעימה יותר מכרגיל.
בכללי נכחו השנה כ-50% מכל צד (טבעונים וקרניסטים), היה נהדר, שיחות אקטיביסטיות לא רק על טבעונות, שגלשו לשאר מחוזות שעבוד בשלל תחומים וגם למצב כדור הארץ מבחינה טקטונית ואקלימית, וקצת רכילות פנים תנועתית
.
&nbsp
תודות מרובות לעדיסי, שלא נחה גם ביום שאחרי.
עד החג הבא

האלזה

New member
היה כיף לסיים את החג בחברת הלוקיישנים!

מצטערת על הנוכחות העלובה, אבל כולנו יודעים שההתכנסות הזאת נועדה לעשות שרירים למשפחות, אז כשמשפחה מציעה ערב חג טבעוני יש חובת התייצבות!

היה כיף, אתם חבורה של אנשים מקסימים, רק מה יש לכם קצת בעיה עם עמידה בפיתויים ואתם אנשים עלובים ותאווי דונאטס.
מצטערת, הייתי צריכה להגיד את זה. אני לא אשכח לכם את זה מגעילים
.
אוהבת!

למעלה