שלום שלום!

country joe

New member
שלום שלום!

2 הודעות בפי: - דפדפתי בהודעות כאן, וראיתי שאריק קלפטון לא נחשב אצלכם לאגדת רוק, כי הוא מנגן בלוז טהור... WTF?! הבנאדם נגן ענק, והוא מנגן בסגנון שנקרא בלוז-רוק. זהו רוק אנד רול מהול בבלוז, לפעמים עם תוספת של פסיכדליה. הקצפת הם לא רוק? היארדבירדז? בליינד פיית´? תעשו לי טובה... כנ"ל לגבי הקריירת סולו שלו. - אני מפיק מגזין פסיכדליה, ובאוקטובר יוצא הגיליון השני. הראשון כבר אאוט אוף פרינט, אבל אני אעלה אותו לרשת. עוד פרטים אפשר למצוא כמה עמודים אחורה בפורום מוזיקה בנענע. מי שרוצה לקבל את המגזין שישלח לי באימייל את הכתובת שלו. [email protected] נחמד הפורום הזה, למרות שלפעמים נדמה לי שאתם מקפחים הרבה סגנונות ואמנים שנחשבים רוק קלאסי או אגדות רוק. מה עם להקות הפסיכדליה הגדולות? בלוז-רוק? פולק רוק?

country joe

New member
רית´ם אנד בלוז זה משהו אחר לגמרי...

זה מוזיקה שחורה אמריקאית. תרבות ה"מוד" הבריטית שאבה המון מהמוזיקה הזאת- להקות כמו המי, האקשן, הקריאיישן, איימן קורנר, הפריטי ת´ינגס, ועוד.

pinky_unna

New member
אוקיי

עד עכשיו הייתי בטוח שאריק קלפטון ניגן את הסגנון הזה אז תודה לך אלעד

רגע רגע

1. אני חושב שמרבית חברי הפורום חושבים שקלפטון הוא אכן אגדת רוק (אני למשל חושב כך) אבל כידוע פורום הוא צורה של דיקטטורה נאורה, ואנחנו מחכים לשינוי בהחלטת ההנהגה, בכל אופן אנחנו מתיחסים אליו כאן. 2. ברכות על המגזין, מן הסתם יש לו url היכן הלינק?, או לפות מה שמו? 3. אנחנו מתיחסים די הרבה ללהקות מסגנונות מגוונים של רוק, אפילו פסיכודליות בלוז רוק ופולק רוק, בהתאם לדיון (סה"כ הפורום צעיר). קל להעביר ביקרות, אם יש נושא או להקה אנא העלה אותם לדיון והחכם אותנו...

country joe

New member
אוקיי

השם הוא דליה הפסיכית- יעני פסיכדליה הפוך. אתר עדיין אין, אבל יהיה ברגע שיצא הגיליון השני.

יזומה מצויינת

(נדמה לי אפילו שראיתי את הגליון הראשון) יש לעודד כל יוזמה כזו להעלת רמת השיח המוסקאלי, והתרבותי בכלל, בארץ, שיח שנראה שהולך וגווע במקומתנו כל הכבוד, בהצלחה

ganooov

New member
../images/Emo45.gif א. ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

ב. שתבין, כמו שאמרתי שם - אני לא אמנע דיונים על אגדות כמו קלפטון - אבל נכון להרגע אריק יחכה עוד הרבה זמן עד שהוא יקבל הכרה רשמית. אם היית מדפדף עד העמודים הראשונים היית מגלה שאני התנגדתי בהתחלה גם לפרוג, ואני אתנגד עד סוף חיי הפורום לגראנג´. הרעיון המקורי היה להתעסק ברוק טהור או קלאסי, אבל זה התפתח קצת - ככה שיש בפנים גם את את הרוק הפסיכאדלי, רוק כבד ועוד מספר תתי זרמים. הגישה שלי למנוע מקלפטון להכנס היא שזה יגרור לכאן עוד כאלה שיאמרו: "שניה, אם קלפטון שעשה גם בלוז כאן, אז למה לא X, Y או Z?" בקיצר, אני נכון להרגע אתעלם מקלפטון ודומיו, אבל אני מבטיח לא למנוע שום דיון עליו. ג. כשהמגזין יעלה, תביא לינק. ד. אני מקווה לראות אותך בפורום גם בהמשך. שתהיה לכולנו שנה נפלאה.

אני מצטרף!

גראנג´ בחיים לא יהיה אגדת רוק... זה ז´אנר שלא שווה התייחסות רוק מתקדם כן ראוי להיות פה... ו... מה מוצאים בקלפטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיר קמט

New member
קודם כל

לא יפה לפסול ז´אנרים שלמים. שנית , קוביין שבא מעולמו של הגראנג´, wheter you like it or not , הפך כבר לאגדת רוק. וגם להקות שאפשר להגיד עליהן שהן אבות הז´אנר הן בבחינת אגדה כלשהי , גם אם לא תאהבו את זה. וזה שהגראנג´ אולי קצת פחות ארטיסטי או רגשי מסגנונות אחרים , יש רבים שכן אוהבים אותו , מה שאומר שאל לך להגיד שאסור בכלל להתייחס אליו.

מסכים בקשר לגראנג´

בקשר לקלפטון, כבר היה פה שירשור ארוך למידי בנושא, שלדעתי לא שינה את דעתו של המנהל רק משום שאני לא השתתפתי אז בשיחה...
אבל אם ההנהלה מסכימה אשמח לפרוש את הטיעון בזכותו של האדמ"ר קלפטון שליט"א (מוצא חן בעיני הכינוי הזה נדמה לי שאמשיך איתו)

ganooov

New member
קלפטון יחכה, וגם אתה. ../images/Emo13.gif

(ה-"וגם אתה" נועד כדי למנוע את התגובה שלך).

אפשר לינק להודעות הקודמות?

מה מוצאים בקלפטון!!! (מה אתם אומרים, להפוך את זה לחתימה?)

ganooov

New member
קשה לך לחפש בעמודים קודמים? ../images/Emo13.gif

עשיתי היום מספיק חיפושים, ככה שאין לי ראש לזה עכשיו. ואל תעיז להפוך את זה לחתימה שלך.

godsdice

New member
במקום להתלונן

תזרוק שמות, ותתחיל לדבר אני ידאג שאף אחד לא ישתיק אותך! ואני בטוח שהרבה אנשים "מכירים" ואוהבים מה שיש לך להציע. אז אנחנו מחכים.... דרך אגב קלפטון מוציא דיסק בהופעה חיה. מהרישמת שיריםת אני לא מתלהב במיוחד.

למעלה