שלום שלום!!!

שלום שלום!!!

הייתי באילת והיה מאוט נחמד.. כמעט כל מי שהיה במלון שהייתי בו בא לאילת בשביל ההופעה של DJ TIESTO שהופיע בחוות היען... וסתם היו בלאגנים... עשיתי מצנח ים! ממש מגניפ! ובים אז יש מדרגות כאלה אז אתם לא יודעים מה קרה לי!!! חברה שלי דחפה אותי למים כי פחדתי להיכנס כי היו שם מלאאא דגים כאלה וכל מיני דברים אז אח"כ רציתי לשוב ולטפס במדרגות אך אוי אבוי! החלקתי על המדרגה... ונהיה לי חתך ברגל...
וזהו... אה גם קניתי דיסק אבל לא של דרים.. אבל בחנות היו מכשירים כאלה שאפשר לשמוע 20 שניות מכל שיר בדיסק אז סתם רציתי לשמוע דרים, אבל המכשיר הדפק הזה פתאום אומר לי- "we are sorry but you can no t here this cd" או משו כזה בכל אופן... אז לא יכולתי לשמוע אותם.......
טופ... אממ היום הייתה שביתה !! ונקווה שגם מחר אמן

Uv Kruvi

New member
ברוכה השבה...

או מה שאומרים בזה... :) מגניב שנהנת ומקוה שהחתך ברגל יעבור... :( וסבבה שנהנת! :) ואני אומר שהמכונה כ"כ חכמה שהיא יודעת שאסור לשמוע רק 20 שניות מדרים... אם שומעים אז שומעים.... :) איזה דיסקים קנית?

cha ching

New member
פחדנית!!! :))

הדגים והים הכחול זה הדבר הכי מפחיד וכיפי בעולם!!! אני מתה על זה! חוצמזה-מה יש לפחד מדגים? הם סה"כ דגים! הם לא עושים כלום (גם אם הם יוליות ים סוף או דגי תוכי ענקיים....בגודל של 60 ס"מ...)

חיחיחי כיינ :)

אח שלי הקטן שנירקל שמה, אז הוא אמר לי שהוא ראה דגי תוכי כאלה גדולים חיחי אבל לא יודעת הדגים האלה כל הזמן באים אליך!!! בעעע חפיפ.. לצלול עם דולפינים (נוסטלגיה מפעם) היה יותר כיפ חיחי חוצמזה שיש דגים עם קוצים!! ויש דגים מחשמלים! ויש דגים עם שיניים!!!! חיחי
חוצמזה יש גם
... בעע איזה דיסק קניתי?... נירוונה..
ואתה בהחלט צודק המכונה ממש לא בסדר..

למעלה