שלום שלום!

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
שלום שלום!

שלום לכולם. מה שלומכם??? רוח! ממש הופתעתי לראות אותך כאן. מזל טוב על חזרתך. מה נשמע? בכל מקרה, שבוע הבא אני לא אהיה פה אז אני אאחל לכולכם עכשיו שנה טובה! וחוץ מזה, סופשבוע נעים לכם...

איזו הפתעה !!! ../images/Emo77.gif

אורי! היי מה שלומך? הרבה זמן לא ראינו אותך פה (מסיבות ברורות) איך הולך לך שם בצבא ? אני מקווה שהכל בסדר... מהתקופה הקצרה שאני פה חסרונך ממש מורגש...
שתהיה גם לך שנה טובה ומתוקה

naps

New member
../images/Emo8.gif

איך הולך בצבא??? בסדר. אני תמיד לוקח כל דבר ועושה אותו קטן קטן, ככה שממש לא קשה לי... אני משחק עכשיו במשחק שנקרא "טירונות". זה משחק שיש שחקנים שקשה להם לשחק בו אבל אני מסתדר בלי שום בעיות מיוחדות. זה משחק קצת משעמם כרגע אבל אולי הוא יתפתח למשהו יותר מעניין קצת בהמשך. בגלל עברי בצה"ל (האמנם לא נורא ארוך, אבל בכל זאת...) כבר מוכרים לי רוב חוקי המשחק, ולכן אני לא צריך להתגל לתנאים שמציבים ממציאי המשחק ומעביריו כמו רוב האחרים. אני לוקח כל תור במשחק בפרופורציה ומתקדם עם ה"חייל" שלי עוד משבצת על הלוח בדרך לסיום המשחק. המשחק הוא לא תחרותי ככה שאין לי שאיפות לנצח, אלא פשוט לעשות המיטב ולסיים את המשחק כמו שצריך.
חסרוני מורגש?
הסמקתי...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גם אני רוצה להשתתף !

אני מתה על משחקי קוד-קוד אלו עם הלוח, הקוביות והחיילים. זה משהו בסגנון של סולמות וחבלים, אה?

כבר אמרתי ואגיד שוב

ואני לא עצלן כמוך אז אני אפילו ירשום מחדש
המון בהצלחה בטירונות ותחזור אלינו בריא ושלם
אתה ומאטריקס
שניכם חשובים לנו מאוד
שנה טובה לכם

למעלה