שלום שלום :)

שלום שלום :)

מה נשמע חברים ....
אז ככה אני בן 18 וקצת התחלתי לחשוב איפה אני ארצה ללמוד/לגור, יש לי אזרחות הונגרית.. חשבתי אולי ללמוד ולגור בחו"ל(וואלה קשה פה בארץ :\)
אז רציתי להגיד שהאנגלית שלי היא טובה אבל היא לא ברמה גבוהה מאוד, בשביל ללמוד באירופה אני חייב לדעת אנגלית ברמה גבוהה מאוד? איך זה הולך שמה? ושמעתי יש מלגות או הנחות בלימודים אשמח אם תעזרו לי ותודה רבה לכם

Optimistic Girl

New member
כמה תשובות

כן, ברור שצריך אנגלית ברמה גבוהה.

מלגות והנחות בלימודים,
זה במידע ואתה גר שם, כמה שנים במדינה X באירופה, ורק אז הולך ללימודים באותה מדינה.

ממליצה לך ללמוד תואר ראשון בישראל,
פה תוכל גם לחזק את האנגלית תוך כדי התואר.
ואז לעשות תואר שני שם בחו'ל, שזה יתן לך תואר במדינה מסויימת וכך עם קצת קשרים ומזל תוכל למצוא עבודה אחרי התואר במה שאתה למדת.

בהצלחה!

תודה רבה ועוד כמה שאלות

תודה לך :)
אז יש לי אופציה לעשות את זה באנגלית שזה טוב.. האנגלית טובה יחסית, עם שנה של אימונים אני יהיה ברמה גבוה מאוד.
התכנון הוא לעבור לגור באירופה... נקווה שיהיה טוב..
בכל המדינות באירופה יש אופציה לאנגלית או שרק לחלק? ולחלק יש רק בשפת המדינה? תודה שוב

Koszonom

New member
השאלה מה אתה רוצה ללמוד.

בהונגריה, אין המון תארים ראשונים שניתן ללמוד באנגלית, בעיקר את מקצועות הרפואה.
אם אתה הולך ללמוד בתוכנית באנגלית צריך ששלך תהיה ברמה גבוהה כי אתה תתמודד עם קריאה מרובה של ספרים באנגלית ולא כי רמת האנגלית של המרצים תהיה מאוד גבוהה,
בנוסף, שכר הלימוד בתוכניות באנגלית הוא אותו דבר לכולם (אלא אם כן אתה סקנדינבי שמקבל מימון חלקי מהממשלה שלו) והעובדה שיש לך אזרחות אירופאית לא עוזרת לך במקרה הזה.
מתי היא כן עוזרת לך? כשאתה לומד במדינה של האזרחות בשפת המדינה. ללמוד בהונגרית זה פי כמה מונים יותר קשה מללמוד באנגלית, אלא אם כן אתה מתכוון לשפר את ההונגרית שלך פלאים.
האזרחות כן עוזרת לך במידה ואתה רוצה לעבוד, פטור מלעשות אישור שהייה כל שנה ועוד כל מני עיניינים בירוקרטים (לא רק בהונגריה אלא בכל מדינות האיחוד).

למעלה