שלום שלום :)

WakeUpMan

New member
שלום שלום :)

שלום לכל הגולשים D: שמי ליאור, אני בן 17.5, מאזור הדרום. החלטתי לבוא ולנסות להצטרף לקהילה לאחר שהבנתי שהשירים של נועם ממש טובים :) אני מקווה גם להצליח ולהשתלב בקהילה כאן :) אממ.. קצת אינפורמציה עלי: *בן *י"בניק *מרכיב משקפיים *בעל טעם מוזיקלי רחב P: *אה, וכמובן, אוהב את המוזיקה של נועם פנחסוב! אשמח לתגובות "ברוך הבא" וכאלה D: יום טוב לכולם [;

איזה כיף!

עוד בן בפורום בר אתה לא לבד ברוך הבא אני שיר.. מאיפה הכרת את נועם?

בר דותן

New member
טוב אבל זה לא אומר שאתן משנות את הנוסח שלכן

מעכשיו .. זה ישאר.. בנות בנים ובר :) או בנות ובר .. :) או משהו כזה :) סבבה ? סבבה !

המחצללת

New member
פחחחח בר...

תתחיל לשכוח מ- 'בנות ובר' ... חחח...זהו אתה כבר לא מיוחד יותר :) סתאאאם... עכשיו יהיה משו כמו- 'בנות ובנים' 'חבר'ה' וכו'... :)

בר דותן

New member
לא רוצה דיי !!!

ץעשו מה שאתפ רוצים ותוסיפי ובר .. זהו מה הבעיה חבר'ה ובר בנות ובר ונבים ובר כוסיות ובר מה שתירצו :) יש לי סנטימנטים פה ..

WakeUpMan

New member
אממ...

וואוו, אני לא בטוח לגבי זה לגמרי. יש לי כמה גרסאות, ואני לא סגור על אף אחת מהן D: או שמישהו סיפר לי עליו, או ששמעתי את השירים שלו לפני כמה זמן ואז שמתי לב לזה במועדפים והתחלתי לשמוע את כל מה שבאינטרנט, או בגלל מייל שקיבלתי. אחת מהאפשרויות חח בכל מקרה אני מתכוון גם לקנות את הדיסק בקרוב... כשיצא לי להיות בחנות שם, ביקשתי שישמרו לי D: אה, ותודה :)

WakeUpMan

New member
תודה!

אני ליאור

ברוך הבא ליאור../images/Emo13.gif

אין לי מילים לתאר את התרגשותי נוכח העובדה שיש עוד בן בפורום. הגיע הזמן באמת.. אז מקווה שתשתלב בקהילתינו הנחמדה.. אני הילי, בת 19 מכרמיאל, נעים להכיר

WakeUpMan

New member
../images/Emo13.gif

נעים להכיר גם אותך.. כרמיאל, אין לי מושג איפה זה D:
(פרח חזרה)

בר דותן

New member
אחי ..

מצטער אבל הפורום זה לבנות ולבר בלבד .. :) חחח סתם :) נועם הוא זמר הכי מוכשר שיש ואתה בטוח תהנה .. מוזמן להישתתף בשרשורים ולהישתלב פה .. לא ההיתי קורא לזה קהילה . . יותר משפחה :)כמו שספיר אומרת :)

WakeUpMan

New member
וליאור!

אין לי מושג מי זאת ספיר, לא עוזר לי שאתה זורק שמות חח בכל מקרה, עכשיו זה פורום לבנות, לבר ולליאור P: ובקשר לשינוי ניסוח שלך, בטח שמשנים! כי אם זה בנות בנים ובר יוצא שאני עם פיצול אישיות, ואם זה רק בנות ובר אין פה התייחסות אלי אז יש לך שלוש אופציות - בנות ובנים, או בנות בר וליאור, בנות ליאור ובר. משהו כזה. אני אשתדל להשתלב
אגב, רשום לך בחתימה היודים.. זה טעות, לא?

בר דותן

New member
אמ..

כן היודים זה טעות חח D: נשנה .. אמ.. ו.. לא .. חח לאף אחד אין פה רשמיות רק לי :D חחח בנות בנים ובר :) בכאל זאת אני הבן הוותיק אני בין הפעילים :) חחח אין מה לעשות

WakeUpMan

New member
ליעל

את בת 21.5? למה את מדוכאת מזה? זה נחמד! אני חושב את יכולה לעשות הרבה דברים שאנחנו לא יכולים :) לא צריך להיות מבואס מהגיל שלך [;

פלדלמן

New member
חמודים שניכם!!

סתם הכי זקנה פה
אני לומדת בטכניון - כבר מינוס לגיל... כולכם בצבא ופחות... מבאס לפעמים, אין מה לעשות

למעלה