שלום! שלום !

שלום! שלום !

חייבת לברך את ממציא הפורום הזה ... גאוני ... פשוט !! .... חחחח בארשבעית מוזרה ומשועממת ביותר .... אני בישראל שמי לנה !!! ופה איכסה פריקית.... דברו איתי .. בה ביי לכם !

אה זה....../images/Emo132.gif

פשוט ... בבית הספר אני כאילו "פריקית " והייתי בפורום שבו הרבה מכירים אותי ... אז זאת הייתה מעיין בדיחה פרטית ..:) ממני לנה ה-"פריקית"

optimistit

New member
:-*)

חח.. םריקית? אבל למה איכסה? טוב לא משנה ברוך הבא או משו זה מיכל

eranmc

New member
איכסההה

החברים שלי לא מבינים למה אני אוהב ומסתובב לפעמים עם פריקים. למרותך שאני 100% לא.

crovee

New member
אולי די עם השטויות?

´פריק´ אומר על עצמו רק אחד שרוצה שיגידו עליו שהוא ´פריק´. די עם השטויות האלה, אתם ממש מעצבנים עם כל זה.

תודה תודה ..

אבל אמרתי כבר שהכינוי היה חלק מבדיחה פרטית .... זה לא שאני אומרת שאני פריקית *לנה בלי סטריאוטיפים*

yellow cheese

New member
היי היי וולקאם... ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה..
והמממ... איזה מקיף את

קומיקס

New member
היא במקיף..

ומר והיא בכיתה שלי(לצערי) סתם סתם... והיא כן פריקית רצינית היא מהאלה בשחור הכבדים. ולנה כבר אמרתי לך תיהיי כמוני ילד פרחיםנ למה את צריכה את כל השחור הזה. קיצר כמו שקיבלתם אותה תקבלו גם אותי בקשה כי גם אני חדש אז תנו לי
מסורתי בבקשה...

yellow cheese

New member
ה../images/Emo24.gif שייך לפורום אביב גפן...

אבל וולקאם!!!!!
מקווה שתהנה... שי

אכן... הוא צדק .. טיו טיו

חן .... יא דגמן ... מה המצב ? מה עושה בימים חשוכים אילוו ..... שוקלת לעבור לציבעוני ... שלכם לנה ...

קומיקס

New member
את רצינית?

יששששששששששש ואז תיהיי ילדת וודסטוק כמוני ותעשני גראס כל היום ואז תהני מהחיים ולא תקבלי הערות שטוטיות במקיף ומתן אקוקה יוכל להירדם בלילה בלי לחלום סיוטים עלייך ועל הגלימות שלך ישששש מוות למרילין מנסון(אל תכחיאת זה אישי) ממות לגוטים!!! הידד האיפים!!! גוו לד זפלין!!

חחחח ..

דבר ראשון גותים עם ת!!@!(אהההההה שלי משפיעה עלי) דבר שני ... תיראי אני יודעת שאני סמל מין .... שום דבר חדש אינך מגלה לי ... בחורים חשופיי חזה חולמים עליי בלילות .... ומה את עושה בחופש ..... אנחנו אאוטקסטים פה .... מדברים עם עצמנו ..... "כמוני הוא כמעט כמוך וכמוך איין עוד אף אחד" אה כן .. וחן ... אתה דג!

למעלה