שלום שלום

שלום שלום

המקצוע פסיכולוגיה החל להיות די פופולרי בעת החדשה (כלומר מאז שאני הפצעתי לעולם-עשרים השנים האחרונות) מה לדעתכם היה האיבחון של פסיכולוג לתופעת החברים ה'אדומים' במפלגות הפורום? תנסו רגע לאבחן את הדחף. (חוץ מאלה שסמוקים מתוקף היותם 'חצי מנהלים' לדוגמת תקוות)

לאה 10

New member
דבר ראשון....

בא לי לחקור בצורה פסיכולוגית, למה אתה שואל את השאלה הזו!! (אולי בשל היותך בצבע זה?! או סתם קושיא בעלמא?!) אבל עזוב אותך!! ואתה מתכוון לדחף של המנהלים לצבוע באדום?! אם כן - דבר ראשון זה לא דחף, לפחות לא בפורום הזה (כמו שאני מאמינה על חקר, ואץ השקולים.), יש להם מטרות. אני יכול להעלות רק השערות: 1. לתת עידוד לחברים שכותבים על רמה, ומוסיפים לפורום. 2. הצבע מאד מוסיף לפורום. 3. לתת לאחרים לשים לב, לדברי האדומים שכנראה באים ממחשבה והתעמקות (מכאן: שהחברים האדומים מוסיפים דברי טעם ואם לא כן, יסירו מהם אות כבוד זה.) בכל מקרה, נחמד לראות אותך כאן, אחרי תקופת הפסקה ארוכה (כנראה, כי כשאני התחלתי, לא היית כאן...) ברוך השב לפורומינו.

לאה 10

New member
*מאמין

ואני בהחלט מאמין שהם שקולים ויודעים את אשר הם עושים.

לאה 10

New member
*טוב, סליחה על השגיאות.

אני מחורפנת לגמרי, אז היום קחו את דברי בערבון מוגבל!!

וואו

אחלה תגובה! השאלה היתה לדחף (או אם תרצי ל'כיף שבתחושה') של הסמוק להסמיק, מה שהוביל אותי -ואולי עוד-לבקש הסמקה שכזו. לכן רוב התשובות/השערות/אבחנות שהעלית אינם רלוונטיים, לצערי. ו... אינני יודע מתי החילותת (כן, יש מילה כזו) לכתוב כאן, אך אני בכ"א משתמש בניק אחר בד"כ - שאותו אסור להאדים מתוקף המסר שהוא משדר. ביי בנתיים.

חחחח אין כזאת מילה.

יש החילות. (``אתה החילות להראות את עבדך את גדלך את ידך החזקה...`` דברים ג` כ``ד) ואם אם הת``ו בשבא - לשון נקבה. אם הת``ו בקמץ - לשון זכר.

למעלה