שלום שלום

Philipil

New member
שלום שלום

כפי שבמעו"ז פ"ת יופתעו לראות אותי מחר - אני חזרתי, לפחות עד מרץ החלפתי בחזרה ממדי הבז' למדים הכחולים (שלצערים הם רק חולצה) ומחכה בקוצר רוח למפגש האיחלוד מחדש של כל החבר'ה או לשבת תלת. אז תעדכנו אותי קצת מה פיספסתי בחצי שנה שבה הייתי מנותק מבית"ר בפרט ומהציביליזציה ככלל

מנדה1

New member
יאאאא

פיליפ רואים אותך מחר במעוו"ז?? :) איזה כיף!!! אחלה יום מצאת..יש לנו פעולת שיא מחר!! הדר

רותמושע

New member
פיליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפD:

שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח...מה קורה מאמי?? היית בחיל האויר?XD ברוך שובךךך..... : ) אוהבת!!!!3> סתם כי בא לי... "כנפיים עוד מעט נאי נוגע בשמיים הולם הדופר והלב שלי נמסס אני כבר לא יודע איך להתייחסס יש לי כנפיים לשנייה הזאת נלחמתי בשיניים כל כך חששתי מהרגע שאנשור אבל היום אני טייס אני ציפורררר..." (שיר שולטטטטטטP:)

Philipil

New member
שיר נחמד

ב27 לחודש הנוכחי קורס 155 הולכים לשיר אותו גם אני רציתי...

רותמושע

New member
חחחח אתה יודע כמה אני חורשת עליו?!P:

למה לא אתה לא שר?! יש גם טקס חודש הבא בחצררים.. אני הולכתתת...חח..גם שם ישירו אותו... אני הולכת להתנחל להם בבסיסססס....חחחחח

Philipil

New member
הטקס הוא לא חודש הבא

הוא בסוף החודש הזה קוראים לו מסדר כנפיים. אני הייתי אמור להשתתף בו כצועד (הייתי בקורס 160) אבל עפתי לפני... ותאמיני לי הבסיס הזה לא כזה אטרקציה אני הייתי בביס"ט 5 חודש באוהל סמכי עלי

רותמושע

New member
אני לא חושבת שזה מסדר כנפיים לאן שאני הולכת..

אחי בכבאות...אז יש להם טקס...לא יודעת של מהה לא נראה לי שזה מסדר כנפייםם

JaboGirl

New member
אח של ידיד שלי מסיים את הקורס החודש..

בכל מקרה, פילפיל אני מתגעגעת אליךךך

MS6

New member
אהלן פיליפ

ת'אמת התגעגענו.. ספר קצת איך היה!

Philipil

New member
זה ארוך...

תארגנו איזה מפגש, תקציבו לי 3 שעות לסיפורי חוויות עוד שעתיים לשאלות ותדעו כל מה שרציתם ולא רציתם לדעת

למעלה