שלום שלום..

רותמושע

New member
שלום שלום..

וואיי הרבה זמן לא הייתי פה..P: חח מה קורה אנשיםםםםםםםםםםםםם מיכאל??יא חתיך!!!!!!!!!! מילה אחת ועמבוש עלייך במחנה!!!! חח :-* שיהיה לכולם חג שמייח... ד"א... יש לי היום יום הולדתת..P: אבל אף אחד לא זכר(כולל המשפחה המורחבת שלי) אבל לא משנה.... שיהיה לי מזל טובבבבבבבבב... וחן החונייני החתיך שלי התקשר אליי להגיד לי מזל טוב.. ויאנה שלחה לי הודעה..מתה עלייך!!!!!!!!!!!3> אוהב את כולכם!!!!!!!! מחכה למחנה סוכות!!

shanimoshe9

New member
מזל טוב מאמי =]

היי, זאת שני היה לי בעיה עם המשתמש אז פתחתי חדש =) וים טוב וחג שמייח

yanushhh

New member
מזל טוב!!!

יפה שלי עוד פעם המון המון מזל טוב!!!!! חולה עלייך!!!!!

רותמושע

New member
יאנה שלייייייייי

אוףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךךך תודה נשמתי.. (לא שזה היה נראה כמו יומלדת אבל שיהיה) מתה עלייך..והמון תודההההההההה:-*

קריסי

New member
יפה שלי!! :)

שיהיה לך המון המון המון המן המון מזל"ט!!! אני חולה עליך.. המוןם אושר ..!! :))) מאוהת בך! מואההההה

מה את מסוגלת...

עמבוש כן בטח.. אם היה לי תמיספר שלך הייתי מיתקשר אבל אין לי ממש... אל תכתבי לי פה בכל מיקרא... ואני קורא לתושבי הפורום.. לקום לעשות מעשה.. מי זוכר א דיאנה אאחרי היומולדת שלה בקורסים.. זיכרון.. קמח ראש שיער.. חחח אני קורא לכם אנשים יקרים.. דיאנה לא לבד.. היא לא היחידה שחוגתת יומולדת!!! מבין יבין ויביא קמח למחנה

רותמושע

New member
חחחח מיכאל!!!!

יש את הדף עם המספרים של הקורס! ואם אתה מביא קמח אני הורגת אותך!! אם תקום בבוקרר עם משחת שיניים על הפנים לא אשמתי...

חחחח

נאבד לי הדף.. מי אמר שאני יביא קמח לאנשהו??? תנסי לשיםן נירא מה יקרה לך.. אבל מתי תיראי אותי?

????

אני בטח שואל אותך אם לבוא.. ואל תזמיני לא צריך טובות... גם אני לא יזמין אותך... ולא תיראי אותי מסטול!!!

נהנהנה

כן בטח.. אנט אם את רואה את זה.. אז אצלי ביומולדת לא יהיה אלכוהול.. כן כן כן... כי במועדון אסור לישתות.. ואור רוצה שאני יביא לה.. ראית מזה..?

למעלה