שלום שלום

A N I g M A

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif

טוב, הודעת הצטרפות רשמית, אני מניחה. קוראים לי סיוון, אני בת 18 (תכף נו
) ויש לי עוד שלושה פורומים בתפוז, אז אני מכירה את העבודה
יש משהו בפורום ששמתי לב אליו והוא מאד מציק לי - אתם כל הזמן מדברים על הורדות של דברים. בסדר, אנחנו לא צדיקים ואנחנו יודעים שכולם מורידים. אבל חל איסור לדבר על דברים כאלו בפורומים של תפוז, כי הורדות זה דבר לא חוקי. אז בבקשה, אם אתם רוצים להוריד פרקים/שירים/וואטאבר, דברו על זה במסרים. הודעות שיכילו תוכן מסוג זה ("למי יש פרק ככה וככה") ימחקו. אה, אם אתם צריכים ממני משהו, כל דבר (באמת הכל): אס"ק: 99279319 מס"ן: [email protected]
זה גם האימייל שלי. וכמובן שיש מסרים. אז שיהיה בכיף

DS9

New member
אנשים השריף הגיע../images/Emo6.gif

כן אני יודע שזה צריך להיות שרפית. מזל טוב על קבלת המינוי באמת הייתה חסרה כאן הנהלה. דרך אגב מה לגבי השיטה מסוף הפורום הקודם שבה פשוט היה נכתב "את יכולה ל****ד מה..." גם זה צריך להפסיק? (חבל האבתי את השיטה הזאת
)

A N I g M A

New member
חחח זה חמוד:]

זאת שיטה נחמדה, אבל אסור להעלות את הנושא - אם מישהי (לדוגמא) באה לפורום ומבקשת שתעזרו לה בהורדה של משהו - זה צריך להימחק.

DS9

New member
לא הבנת את השיטה

זה צריך להיות: "זאת שיטה נחמדה, אבל אסור להעלות את הנושא - אם מישהי (לדוגמא) באה לפורום ומבקשת שתעזרו לה ב***ד* של משהו - זה צריך להימחק." (ואם אתם שואלים את עצמכם אם הייתי מספיק חכם להשתמש בהעתק הדבק להודעה הקודמת [אם שינוים קלים כמובן] אז לא).

shirleyrozental

New member
יו איזה כיף../images/Emo70.gif

סופ סוף אפשר לשים תמונות
שיהיה לך המון בהצלחה עם ניהול הפורום

למעלה