שלום שלום

שלום שלום ../images/Emo9.gif

אמ, קפצתי לבקר ולנצל את ההזדמנות לברר איתכם מהו הדיסק האהוב עליכם של טול, לפני שאני רצה לקנות... פשוט במשך די הרבה זמן אני אומרת לעצמי ´מחר נקנה דיסק של טול, מחר...´ אבל בין אם זה בעיה כספית, או אני שמתעצלת ללכת עד לקניון- עדיין לא קניתי והחלטתי- זהו, קונים! את מינארד אני מכירה מ- APC, ודרכם הגעתי לטול. התעניינתי במוסיקה המיוחדת והלא במיוחד קלה לאוזן שהם עושים, והנה אני פה. אני מצטערת אם השאלה כבר הופיעה לא פעם פה בפורום, ואשמח אם בכל זאת תתייחסו ותגיבו. בתודה מראש

TheHead

New member
אז ככה

כל הדיסקים שלהם מעולים (לדעתי), אז אני לא מסוגל להמליץ לך. אני התחלתי (לדעתי הרוב כאן התחילו) מ-Aenima. אבל המוזיקה של טוּל מתפתחת מאלבום לאלבום. את חושבת שאת הולכת לקנות רק אלבום אחד שלהם? :) התמימות שלך מקסימה. בכל מקרה, השאלה היא לא איזה אלבום של טוּל תקני, אלא מאיפה יתחיל הרומן שלך איתם. אני ממליץ על Aenima או Undertow, כשלאנדרטואו סאונד אגרסיבי יותר ולאוֹנימה סאונד פרוגרסיבי יותר. תשרשרי כמה להקות שאת אוהבת ואולי נתאים לך את האלבום שלהם שיתאים לך ביותר. אם אהבת את APC, אני חושב שזה יהיה Aenima (לטראלוס - תקני אח"כ, אוליי...) אבל קודם תכתבי ואז נדבר. לבריאות, --ראש.

חחח

תמימותי מקסימה? נו מילא...
אווו, קשה לי לכתוב כמה להקות שאני אוהבת, כי יש כל כך הרבה- ומז´אנרים מוסיקלים שונים אחד מהשני. ובכלל, זה הולך אצלי לפי תקופות. אבל למרות הקשיים, הנה דוגמית
Anathema, Katatonia, Blind Guardian,Gentle Giant, Lacuna Coil, Queensryche (למרות שהכרותי עם קווינסרייך די שטחית בנתיים), Sigur Ros, Cranberries, א פרפקט סירקל שאותם הזכרתי, פה ושם קלאסי ועוד ה ר ב ה...
מקווה שבעזרת הרשימה תוכל לקבל כיוון כלשהו
(או שעוד יותר הסתבכת, קורה...)

TheHead

New member
לפי סיגר רוס, ג´נטל ג´יינט ואנטמה

אני מדביק לך סטיגמות ומציע לך את לטרלוס, שהוא יותר בכיוון המלודי-פרוגרסיבי מ-Aenima. אם יש לך התלבטות, תקשיבי לשניהם קודם לפני שתקני. אני אהבתי מאוד את Lateralus בגלל החשיבות שלו, בשבילי, בקו-המחשבה ש-Tool הציגו לי. ההסתייגות שלי מלהמליץ עליו לך הוא בגלל שאת "חדשה" ואין אצלך את קו המחשבה הזה. בגלל זה הכי הייתי רוצה שתקשיבי קודם ל-Aenima ואז ל-Lateralus כדי שתעריכי אותו יותר. בכל אופן, מוזיקלית את תאהבי יותר את Lateralus, אז קני אותו ותעשי חיים. --ראש.

אמ, תודה ../images/Emo13.gif

בעיקרון,כבר די הרבה זמן אני שומעת הרבה קטעים שלהם בערבוביה אחת גדולה (זה מה שקורה כשמורידים דברים)- כך שזה לא חדש לי מדי, פשוט הבנתי שכל דיסק שלהם הוא יצירה בפני עצמה, ובגלל שלא יקרה כלום אם סוף סוף נקנה דיסק (אבל אבוי אם לא יהיה מוצלח
)החלטתי- נו, אתם בטח מבינים. טוב, אז תודה לך ראשיק (?!) ואם עוד מישהו מעוניין לתרום את דעתו, הרי זה עניין אישי- אשמח לשמוע! אעדכן בהמשך לאחר שאקפוץ לטאואר (דיר באלאק אם זה חסר להם... רגע, יש בעיות בלהשיג דיסקים שלהם? לא, נכון?)

the use

New member
הממ...

לדעתי טול עשו חתיכת קפיצה מאופייט עד לאנימה... השניים הראשונים שלהם (אופייט ושיט... טוב השני) יותר "רוק כבד" ואנימה, ובהמשך לטרלוס הביאו גוון אחר, פתאום גיטרה אקוסטית, פתאום טבלות.. רק שיביאו לי סיטאר (וואי שיביאו סיטאר...).. בקיצור. אנימה ואחריו את לטרלוס. שניהם דומים מאוד מבחינת המבנה (שיר 4 לופ ושיר חמש על מיתר חמש... ועוד דוגמאות) פשוט אנימה בא קודם. ובכלל, עוד מעט הוא (מינארד) וטרנט רזנור מוציאים סוף סוף את הפרוייקט צד שלהם למדפים. אז זה גם משהו ששווה לחכות בשבילו. (אבל לא יהיה שם סיטאר אני בטוח.. יהיה שם הרבה טרנט רזנור וגיטרות של מינארד). (
בסוגריים)

אני הולכת לראות את TOOL

אני מאלה שלא היה להם קל עם טול בהתחלה והאלבום שהכי אהבתי היה "אנדר טוו" יש להם המון שירים מדהימים סליחה כל האלבומים מדהימים. המוסיקה מעולה ואז קוראים את המילים ו וואו.

למעלה