שלום שלום !!!

• פותח הנושא plus
  • פורסם בתאריך

plus

New member
שלום שלום !!! ../images/Emo42.gif

בוקר אור ודרור לכל.. יש לי כמה אישיים אז הנה: מוניק מטורפת יקרה!! אני מקווה שהכל טוב אצלך נשמתי.. עם מיכל (אופס..) ואני מקבלת את תפקיד הרבנית שאינה מהרבנות - כבוד הוא לי!!! קרנינהההההההה יא KELA מ´ניינים? אני רואה שגם אחרות אימצו את השם החדש.. פזזזזזזזז* תמשיכי עם התמונות של הכוסית אבל איכותיות בלבד, סיכמנו? לונתי... מממ... אין לי מילים.. ההתרגשות.. אח...
!! לונהההההההה!!!! זמיירתתתתתתתת ד"ש חם חם, מה עם איזו הודעה קורעת לב וגידים ליום ראשון צלול זה? ג´יה אם את עוברת פה אז ד"ש כפרה והערב אם אני לא טועה יש ג´יה בערוץ 4 אז יצא לך אקטואלי משו... כולן להקליט!!! בר-בר כולנו מחכות לחוויות.. ו*אלה* ממי אני איתך במפורט באימייל עוד רגע דרלינג אבל בכל אופן: שבוע מצויין!!! יש לי כמה תמונות בשבילכן בנות... לא..- לא של אשתי אנג´לינה..

*אלה*

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif גם לך ולכולן!

מה שלומך הבוקר, יקירתי? הכל אצלנו שקט, כולם בחופש ואני תקועה כאן... עגום ממש
אני מצפה למייל שלך, ואני תיכף אכתוב לך גם! מה שלום כולן? איך עבר הסופ"ש? ראיתי שנוספו כמה בנות לחבורה - כן ירבו!
יום טוב לכולם ושבוע מעולה (אני יודעת שלי יהיה
והמבין יבין...) *אלה*

לירונייייייי

הודעה קורעת לב לבקשתך....מממ אין לי.... אבל אני רק יכולה לספר שאתמול היה לי אחלה של יום.... שהתחיל חרא ונגמר אחלההה..... כי הייתי מהערב רק עם אנשים שאני אוהבתתתת....וזה עשה לי טוב! שיהיה לך ולכולם שבוע נפלאאא אוהבת זמיירת

plus

New member
זמייייירת האוהיייבת!!!

רק אושר בובה!!! אני באמת ממש שמחה בשבילך שיש לך את הרגשות המדהימים האלה, התחושות הסוחפות ותחושת המלאות הזו שנמצאת מבפנים ורוצה להתפרץ, הרי אנחנו פה עדות להתפרצויות האושר האלה, ואני בטוחה שגם האנשים מסביבך - כי זה מתחיל בחיוך.. אח... החיוך הזה שאי אפשר להסביר אותו אבל אי אפשר להוריד אותו מהפרצוף... כמה שהוא טוב... ככה זה כשאוהבים. ונאהבים. כן, כן, אני עדיין זוכרת איך זה... וכולי אופטימיות - היא עוד תשוב גם לחיקי. ולכולנו וכולכן.

למעלה