שלום שלום

freak or pink

New member
שלום שלום../images/Emo39.gif

היי! אני חדשה פהה... אז אני בת 13...וכמובן רוקדת.. השנה התחלתי לרקוד בלהקה הייצוגית של רמת אביב (אביב דנס) אני רוקדת בלט, ג'אז, מודרני וברודווי... אז אני ממש שמחה שנפתח פורום בנושא ואני בטוחה שאהנה פה! להית'...!

י ר ד נ י

New member
שלום שלום גם לך

את בטוח תהני פה בדוק
חחח להת' מילת יסמין ממיכאלה חחח אישגדווולללל יש לי שאלה אליכםםם... אתם תלמידים טובים?.. סתומרת,מי שלא סיים עדיין בצפר איך השיעורים אימונים וכו' משפיעים עליכם כתלמידים.. כי אני בכתה ט' עכשיו ואם לא יהיו לי ציונים טובים (להלן שנים קודמות אההממ...) אז אני לא יתקבל לתיכון וזה וזההה... רר ת'אמת שמיצדי גם לא לעשות בגרות אבל ההורים, וגם א יקבלו אותי לשומקום בלי תעודת בגרות.. אז תענווווווו.... לאב יווו

freak or pink

New member
אני

דווקא תלמידה טובה....(אפחלו מאוד טובה...חחח) אבל עד השנה לא רקדתי הרבה אז זה בטח לא השפיע...

prophecy girl

New member
גמני בכיתה ט'..../images/Emo21.gif

וזה לא ממש משפיע עליי... שנה שעברה עשיתי מגמה 4 פעמים בשבוע ועוד חוג 3 פעמים [ ולקראת הבחינה שהייתה לי זה הפך ל4 פעמים מגמה ו6\7 פעמים של החוג...] והצלחתי להסתדר. אבל בשביל שהכל ילך צריך לתכנן את הזמן טוב... תראי כמה זמן פנוי יש לך וכמה זמן לוקח לך להתכונן למבחן ולפי זה תלכי. אם את מקדישה הרבה מהזמן שלך למחשב\ טלוויזיה\ ווטאבר תקריבי את הקורבן הזה ותלמדי במקום.. מניסיון - זה משתלם

י ר ד נ י

New member
אז ככההה

לאא זה הבעיה אני לא מקדישה פיפס מהחיים שלי למחשב וטלויזיה.. רק שכבר אין לי באמת באמת מה לעשות זה לא קורה הרבה.. ולאדעת שנה שעברה הברזתי בערך כל הזמן, היה יותר נדיר שנכנסתי לשיעורים מאשר הברזות... לא נעים בכלל... ועכשיו לקחתי את עצמי בידייםם כמו שאומרים ופתחתי דף חדש אבל זה יש כל שנה אצלי ואני בטוחה שתוך כמה ימים הדף חדש הזה יתחרבן לי בפרצוף כמו תמיד... אבל הכי כיף זה לבוא לשיעור עצובה ומדוכדכת ואז שהבנות ישמחו אותי ושהמןרה שלי יצחק עליי וזה שעה וחצי של ניקוי ראשש...

ירדני ---->

גם אני בכיתה ט', וכרגע אני מצליחה גם לרקוד וגם ללמוד ברמה טובה מאוד. אני חושבת שזה תלוי מאוד ברצון שלך! תראי, אפילו אם תהיי רקדנית בהמשך, זה מקצוע שנמשך תקופה קצרה יחסית (אלא אם כן תחליטי להיות מורה אחר כך) וחשוב שיהיה לך עוד מקצוע ביד, אז נכון שאני חושבת פה לרחוק ובגדול אבל הלימודים עדיין חשובים ואני בטוחה שאת יכולה לשלב בין לבין! בכל מקרה אם יהיו בעיות, צריכה עזרה בלימודים או במשהו אחר אני תמיד ישמח לעזור לך! :) שיר

tuty fruty

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

בטוח שתהני פה
אני רנה בת 17 עוד 6 ימים ... גם אנחנו שמחים שנפתח פורום כזה... ובהצלחה בלהקה...

Mr GK

New member
אני תלמיד מצטיין

סיימתי את הבגרויות באנגלית ומתמטיקה ברמה של 5 יחידות כבר בכיתה י"א, והיה לי השנה אפשרות ללכת ללמוד באוניברסיטת ת"א קורסים לתואר ראשון במתמטיקה. ויתרתי על התענוג כי אני חושב שיהיה לי מספיק זמן ללמוד בעתיד. השנה אני רוצה קצת להנות. באופן כללי, אני חושב שאלה שמקדישים כביכול את כל חייהם לריקוד ולא לומדים עושים טעות. אני מכיר ושומע על המון (ואני מדגיש - המון
) אנשים שעוסקים בריקוד ואומרים לעצמם (ולי) "מה אכפת לי? אני במילא יהיה רקדן, ואחרי זה אמשיך לעסוק בריקוד כל החיים, אני אהייה כראוגרף או מורה מקסימום, אז במילא אין לי סיבה להשקיע בלימודים". עכשיו, מילא שמעטים היו בוחרים לעשות כן, אבל ברגע שכ"כ הרבה חושבים באותה הגישה - נוצרת בעייה. אתם בוודאי מודעים לכך שלא כי מי שחושב שריקוד יהיה כל חייו אכן יזכה לכך, כי רק המוכשרים ביותר זוכים לרקוד באופן מקצועי ורק המוכשרים עוד יותר זוכים להיות מורים\כראוגרפים. אני מאמין, שריקוד זה לא מקצוע לכל החיים, לפחות לא לכל אחד - ובאמת צריך להיות סופר-מוכשר ועם המון מזל בשביל לחיות בעזרת המקצוע הזה. אז פשוט תחשבו על זה, שסביר להניח שרובכם לא תהיו רקדנים מקצועיים וגם אם כן, לא תעסקו בזה למשך כל החיים. אלה אמנם דברים קשה, אבל זוהי המציאות...

H e l p3

New member
מסכימה איתך מאוד!!!

בינתיים, השאיפה שלי היא להיות רקדנית מצטיינת בצבא, משם נראה איך נמשיך למרות שאני לא רואה את הריקוד כמקצוע לכל החיים. תמיד צריך שיהיה מקצוע בצד גם אם זה "ליתר ביטחון". כמוך, אני שואפת לסיים כמה שיותר בגרויות בי"א. במתמטיקה אני עושה 5 (ובינתיים לא ידוע כל כך באיזה דרך אני אוכל לסיים את הבגרות הזאת בי"א. לא ידעתי שניתן לעשות בכל דבר כזה) ובאנגלית אני נמצאת בדוברי אנגלית (אני בכיתה י' דרך אגב) כך שגם ככה אני אסיים עם הבגרות הזאת בי"א. אני מנסה לדאוג לכך שבי"ב יהיו לי כמה שיותר שעות חופשיות לרקוד כי גם ככה אני אסבול מחוסר בזמן (כמו עכשיו). בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שצריך להשקיע בהכל כדי שבעתיד יהיו לי כמה שיותר אפשרויות ואוכל לפנות לכל תחום שארצה.

מ א ג ר ט

New member
גם אני מסכימה

אני במגמת מחול בכיתה ט', אבל אני לא ממשיכה לי' ולבגרות. כמובן שאני אמשיך לקחת קורסים אחרי שעות הלימודים, אבל חשוב לי מאוד להחזיק תואר ראשון אחרי הצבא, ולהיות כמו הבחורות בהריון שבאות לשיעורים של הערב בשביל הכיף...

גלתו

New member
גם אני חדשה ../images/Emo13.gif

אני גל, בת 17 וחצי, רוקדת מגיל 4 בלט קלאסי ומודרני, בעבר גם פלמנקו. אני רוקדת עכשיו בסטודיו סיגל בכפר סבא ובמגמת מחול של בצפר "דרור". השנה בגרות... אני מקווה שיש פה עוד בנות לפני בגרות שתהיה תמיכה וכאלה.

למעלה