שלום שלום

o a k y

New member
שלום שלום ../images/Emo26.gif

אני בכתה ח´, אני מכין עבודה על השבטים הבאים: האינקה,האצטקים,המאיה. האם בבקשה תוכלו לתת לי קצת רקע לגביהם?
תודה רבה, פבלו נ.ב: אם זה לא קשור לפורום, אני מצטער.

blackhawk16

New member
כבר היו תלמידים כמוך שביקשו

בפורום הזה שיתנו להם חומר על נושא לעבודת הגשה והם נתקלו בתגובות לא נעימות במיוחד. אתה יכול לנחש למה?

o a k y

New member
טוב אז סליחה.

כעקרון לא רציתי חומר מוגש, רציתי רק מידע שייתן לי קצה חוט. אבל תודה בכל אופן.

blackhawk16

New member
אתה אל צריך לבקש סליחה

אני עצמי לא חבר פורום, אבל אני נכנס לכאן מדי פעם. אל תתיאש. אם זה רק קצה חוט, אז אני לא מאמין שתהיה לך בעיה, אבל אם תבקש חומר מוגש, לא נראה לי שיתנו לך

ציטוט מהמאמר

1520 richten die Spanier bei einer religiösen Feier ein Massaker an. Die Atzteken wehren sich und treiben die Spanier in den Palast zurück. Sie bringen die Geisel Montezuma vor, um seine Leute zum Aufhören zu bewegen. Montezuma weigert sich, doch ein anderer verkündet seinen angeblichen Befehl. Aber die Atzteken wählen Montezumas Bruder zum Herrscher und belagern den Palast weiter. Montezuma wird von den Spaniern ermordet. נדמה לי שזה מהות העניין, חשוב מאוד להבין את הדברים לעומקם note to self: ללמוד גרמנית

Cowboy Bebop

New member
מכיר את המשחק...

age of empires II- the Conquerors? במקרה ויש לך אותו או לחבר, יש שם הרבה חומר על "ילידי אמריקה". אני אשלח בכל אופן... אם אצליח. בהצלחה
נ.ב: תודה ובבקשה, אני מתקין את המשחק במיוחד בשבילך, אומנם גם ככה רציתי להתקין אותו ואתה הזכרת לי

Cowboy Bebop

New member
שכחתי להכניס את הקובץ../images/Emo70.gif

מצטער, הנה הוא... אני לא יכול לשלוח שני קבצים בהודעה אחת אז בהודעה הבאה..

למעלה