שלום שלום

mariana

New member
שלום שלום../images/Emo24.gif

התגעגעתי אליכם מאוד. גם לי עכשיו יש חמה, התחתנתי לפני שבוע והיה מדהים, כמובן כשיש לך חמה יש עם זה גם בעיות. אני עברתי לגור בבית הוריו לזמן מסויים. זה גם טובה ענקית שהם עושים לנו ככה נוכל לחסוך כסף ולעוף משם כמה שיותר מהר, בסך הכל מתוך שבוע שאני חיה שם זה לא כל כך נורא רק שיש בעיה אחרת שמאוד מציקה לי. אצלינו בעדה כמו שאתם מכירים את הבוכרים(לפחות חלקכם) נהוג לקרוא להורים של הבעל אמא ואבא. הבעי שאני עדיין פחות מעקלת שאני נשואה ודבר שני מאוד קשה לי בלי הבית שלי ואמא שלי ואחותי הקטנה שהייתי מאוד קשורה אליהם, גם ככה אני בוכה כמעט כל לילה ועכשיו אני צריכה לקרוא להם אבא ואמא??? אמא שלי יושבת לי על הראש שאני כן צריכה לקרוא להם ככה בגלל שאני צריכה לתת להם כבוד. נורא מעצבן אותי הפרימיטיביות שלהם. ניסיתי פעם אחת לקרוא לה אמא לקחתי את זה מאוד קשה עליתי לחדר והתחלתי לבכות. אמא שלו היא אחת שעושה מכל דבר רעש, אם אני לא אקרא לה אמא היא תספר על זה לכל העולם ומצד שני כל בחורה שאני מכירה קוראת להורים של בעלה אמא ואבא, אז יכול להיות שהיא תקנא בחמות אחרות שניקראות אמא. ומצד שני היא גם יכולה לסכסך ביני לבין בעלי וזה לא בטוח. כדי שיהיה לי קל, גם בעלי קורא להורים שלי אמא ואבא אבל אני לא מסוגלת. מה עושים??? אני פשוט דואגת יותר מדי בגלל זה?

geni1

New member
מרין../images/Emo24.gif

את חייבת לפרט איך עברה החתונה. בקשר לחמותך , האם לא יכולתם להתגורר אצל הורייך , או לסירוגין קצת אצל הורייך וקצת אצל הוריו? בכל אופן , אל תדאגי... עם הזמן הכל עובר. את תרגישי אצלו בבית , והיחסים עם חמותך עוד יכולים להשתפר! קחי את הכל בקלות,תהיי הרבה אצל ההורים שלך , (תעשי אצלם שבתות..) מזל טוב!

mariana

New member
דיתוש../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך ולכל השאר, אין לכם מושג איך חיכיתי להגיע לעבודה על מנת שיהיה לי אינטרנט. שאני יכולה לפרוק את כל הבעיות שלי איתכם עוד חודש בעזרת השם יהיה לי מחשב בבית וככה אני אתחבר מהבית. החתונה היית מדהימה, בלי להשויץ אבל הייתי כלה מדהימה, תמיד אמרו לי שאני יהיה יפה אבל לא חשבתי שיוציאו אותי ככה. בעלי עמד 5 דקות בלי להוציא מילה אפילו הביאו לו מים
בעלי גם נראה טוב והוא לא היה פחות יפה . החתונה עברה בדיוק כמו שרציתי לא היו פאקים. החופה עברה בקלילות הכל זרם על מי מנוחות, קיבלנו מחמאות מכל עבר, רק לפי תמונות אני אוכל להוכיח לך מה שהיה שם, ונראה לי שאני אקבל אותם רק עוד חודש אם לא יותר. בהתחלה היה קליפ של השיר ששרתי לו והיתה הקרנה על המסך. והיו רקדנים ברחבה בהפסקות. ואז היה את הקליפ שלנו קליפ רוקות שהיה מאוד מצחיק ובאמת יצא יפה. ואז החלפתי את השימלה הנפוחה שלי לחצאית סלסה ודפקנו ריקוד סלסה שלמדנו במשך חודשיים אני רקדנית ממזמן, פחדתי שהוא יעשה לי פאדיחות אבל בסופו של דבר אני שגיתי בכמה צעדים בהתחלה, אבל מזל שאף אחד לא שם לב
בקיצר היה מאוד יפה והיה כזה חלומי, לא האמנתי שאני שם ושאני עוברת את זה עכשיו, חשבתי שאני נמצאת בחתונה של מישהי אחרת מה חדש אצלך?

אז אולי במקום תמצאי איזה שם חיבה

ותשייכי אותו לאמא? כמו : ממי או מם וכאלה או שפשוט תפני ישירות כמה שיותר ופחות תצטרכי לקרוא לה אמא. האמת? קשה לי להבין את זה, אמא זו מילה מה זה כבדה ובעלת משקל ומבחינתי מילה קדושה ביותר עלי אדמות כך שלי באופן אישי יקשה לקרוא למישהי שאינני מכבדת אימא!. עד כדי כך מילה כבדה שבמשך שנה שלמה לא קראתי לאמא שלי אימא (אלא בשמה) וזאת משום שמאוד כעסתי עליה.

mariana

New member
אין לך מושג איך את עוזרת לי

דווקא לא חשבתי על שם חיבה אולי באמת זה מה שיכול לעזור לי. זה הבעיה גם אצלי שבשבילי אמא זה מילה כבדה בעל משמעות אלוהית, ורק אמא שלי היא אחרי אלוהים, וכשאני אקרא לאמא שלו אמא אני ארגיש רע עם עצמי כי אחשוב שמישהי החליפה פשוט את אמא שלי ואין מצב שיהיה דבר כזה. אז אולי באמת אלך על שם חיבה. אני לא שונאת חס וחלילה את אמא שלו היא אשה שנותנת מכל הלב ודואגת והכל אני פשוט לא יכולה לקרוא לה אמא בגלל שזה ככה לא בגלל שאני לא מכבדת אותה, דוקא ההפך אני מאוד מכבדת את ההורים שלו

שש שבע

New member
נראה לי בולשיט

כולה שם כמו כל השמות, רחל שמשה וכו', אנחנו קוראים לכמה אנשים באותו שם, אני מכירה אחת שקוראת לאבא שלה "אבוש" ואמא שלה "אימוש" אז אפשר ככה ולחמים לקרוא אבא ואמא... אבל בכל זאת כמו שאני מכירה את הבוכרים, הם נפגעים מאוד. פעם מישהו שמע את כלתי קוראת לי בשם אז הוא אמר "מה זה?....אמא" עניתי לו "יש לה אמא שתחיה עד מאה ועשים, ואני עם כל הכבוד חמותה, ויש לי שם, אני מעדיפה שתקרא לי בשם"...הוא הזדעזע עד אמות הסיפים, אבל אני בטוחה שקצת סללתי לבנות אחרות את הדרך...ואני בכלל לא בוכרית.

שש שבע

New member
אוקי מרין

פשוט תשתדלי , ותחשבי בלב שהם לא אבא ואמא, שזו סתם הצגה , אין מה לעשות כולנו עושים הצגות לפעמים.

mariana

New member
זה גם מה שאמא

שלי אמרה לי לעשות להיות נחש ואני אתקדם יפה בחיים אבל מה אני אמורה לעשות שזה לא באופי שלי

jif

New member
תעשי מה שנוח לך!

מה זה צריכה? אם לא נוח לך לקרוא להם אבא ואמא, אז אל תעשי זאת! לי, אחרי 3 שנות נישואין עדיין קשה לקרוא לחמי וחמותי בשמם! אני פשוט לא קוראת להם והם מודעים לקושי שלי (אין לי מושג למה, דפיקות שלי
). את אחרי חתונה, תהני מהתקופה ואל תדאיגי את עצמך סתם! העיקר הרבה

הי גי'פונית, LONG TIME ../images/Emo24.gif

גם אני לא קוראת להם בשמם. כשאני עצבנית אני גם כך לא מתקשרת וכשאני לא כועסת עליהם אני קוראת להם בשמות מצחיקים (כזאת אני והם יודעים) לחמותי אני יכולה לקרוא "טווי'גי, פלצנית" וכו' ולחמי אני יכולה לקרוא "שמן, בולגרי, צונקריה". וכו' הם בכל פעם צוחקים מחדש וכך גם בעלי קורא לי לידם, כך יצא שפתרתי את בעיית האמא. עכשיו ברצינות גמורה, גיסתי הגדולה קוראת לאמא שלי בשמה ולדעתי דווקא ממה שאמא שלי עושה בשבילה ובשביל ילדיה הייתי כן קוראת לה אמא. גיסתי הקטנה שדווקא פחות אהודה על אימי (ולא תמיד עם סיבה מצדקת) אבל באה ממשפחה של טריפוליטאית וקוראת לאמא שלי "אמא" ובמשך המון המון שנים. (היא חברה ראשונה של אחי ואישתו מאז שחרורה מהצבא, כך שגדלה אצלנו מגיל צעיר מאוד)

מצטערת, לא יכולה להבין את הקטע

הזה. תקראי לה, איך שבא לך, ושכולם יקפצו...

למעלה