שלום שלום!

Deftones girl

New member
שלום שלום! ../images/Emo24.gif

אני חדשה פה וראיתי את החדר הזה והוא היה הכי מתקרב ל DEFTONES בכל אופן אים למישהו פה יש זין להגיב שיגיב! בצ"ינו סטייל!
בי בי!

FaithNoMore

New member
ואווווווווו

DEFTONES KICK ASSSSSSSSSSSSS
ראיתי אותם בהופעה בבלגיה ואני חייבת להגיד לך שהם ממש מעולים בהופעה שלא לדבר על זה שצ´ינו השאקל היה בערך 80% מההופעה בתוך הקהל!!!! הם בהחלט אחת מהלהקות הטובות ביותר שקיימות כרגע.

chino moreno

New member
אתם סתם מזיינים תשכל

יש להם שואו אבל הם ממש שיכורים ומסטולים בהופעות זה יפה אבל טכנית הם על הפנים בהופעות

chinchila

New member
קישקוש...

הייתי בהופעה שלהם באמסטרדם והורדתי חוץ מזה מלא הופעות שלהם והם תותחים!

chino moreno

New member
בסדר זה קישקוש....

זה ידוע שצ´ינו שיכור קבוע והוא עולה לרוב ההופעות שיכור או מסטול שמעתי תהופעה שלהם מ waldrock ותביני על מה אני מדבר

FaithNoMore

New member
תקרא את זה

דבר ראשון, זה שזמר בא שלהופעה שיכור או מסטול ממש ממש לא מחייב שההופעה תהיה רעה, אני יכולה להתערב עיתך ש80% מהלהקות או הזמרים שיש עולים על הבמה מסטולים או שיכורים (לרוב מסטולים!). לדוגמא: ההופעה שראיתי בפסטיבל לפני הדפטונז הייתה של queens of the stone age, בתחילת ההופעה עולה על הבמה ג´וש הום, הסולן, ואומר: "o.k, we´r on drugs´ let´s see what happens!" אני חייבת להגיד שהם נתנו בת זונה של הופעה!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב, אחרי דפטונז הופיעו TOOL, אני חושבת שאני יכולה לשים כסף על זה שגם הם (או לפחות מיינרד) היו מסטולים!

chino moreno

New member
אני אוהב הופעות שהלהקות מסטוליות

זה גורם לכל מיני מצבים מצחיקים אבל אני אומר שמבחינה טכנית זה הורס תשירים לא שאיכפת לי בקיצור דפטונס יודעים לתת שואו טוב אבל מבחינה טכנית שבדרך כלל הם מעולים בהופעות הם מסטולים והם לא בשיא שלהם

למעלה