שלום שלום../images/Emo24.gif
חברה מה שלומכם? באתי מאוחר לעבודה כי עשו לנו בבית ריסוס של ג´וקים, הייתם צריכים לראות איך הם ניראים.איכסססססססססססססס אז מה? סידי חזר? הייתי בהלם
לראות את השם שלו על המסך, שיפשפתי את עיני טוב(למה לשפשף אם יש אבנית) וחמודי ברוך הבא מקווה שתישאר לתמיד
, ריקושטיייייייי נשמה התגעגעתי אלייך, אתמול אריאל סוף סוף בא אליי ונסענו סתם לשתות משהו במסעדה ופתאום הוא שואל אותי? "מרין מה הסיבה האמיתית שניפרדת מהחבר שלך הראשון?" והוא שואל אותי "למה כל אחד מספר לי משהו אחר" "אני חייב לדעת את האמת"
. מסתבר שסיפרו לו אלף ואחד סיבות חוץ מהסיבה האמיתית, אז ישבתי והסברתי לו טוב טוב ממה נבעה הפרידה שלנו והוא הבין מתוך זה שהיינו אוהבים אז עוד יותר הוא ניגנבוביקש לא אספר לו יותר כלום ושנעבור לנושא אחר, הבנתי שהוא ניפגע אבל הוא חייב לדעת את האמת.
ניקולי נשמה איפה נעלמת?
אני צריכה לדאוג לך ככה? בסוף אני אחשוב שההוא חטף אותך
חס וחלילה. עזרא גם כן נעלם לנו, הוא בטח משלים את הפער ואת החסר שהיה במילואים מתוק אני מתגעגעת אליך
רונן נשמה אני שמחה שסוף סוף יש לך סוף שבוע חופש שתוכל להנות ולבלות, ועוד משהו היית תינוק חמוד לאלה
גילוש איך בעבודה החדשה?
מתעקלמת נשמה חופשי אני ארים אליך
כי פשוט חשבתי שאסור אז בכייף. ואתה ליאור אחרון חביב, עדיןן לא הבנתי את הקטע שלי ושל יהודה? איזה קטע?
היה משהו שאני בעצמי לא יודעת? אההההה הבנתי אתה מנסה לסכסך ביני לבין ניקולי לא אצליח לך כי אני בחיים לא אעשה לה שום דבר שאפגע בה, יאלה ניקולי תצאי להגן עליי
וכל החדשים שביניכם אני מקווה שאתם מתאקלמים טוב, ושוב תהנו יווו רגע הכי חשוב שכחתי איך יכלתי
ג´סססססססססססס נשמה איך יכלתי בכלל על לשכוח אותך, נשמה אז מה שלומך? חזרת לעבודה או שאת בחופשת מחלה עד להריון? חולה על כולם
ות ו
ים
חברה מה שלומכם? באתי מאוחר לעבודה כי עשו לנו בבית ריסוס של ג´וקים, הייתם צריכים לראות איך הם ניראים.איכסססססססססססססס אז מה? סידי חזר? הייתי בהלם