שלום שלום

שלום שלום ../images/Emo140.gif

איזה קטע שגם לזה יש פורום
אני לא יודעת אם מה שיש לי אלה נדודי שינה או לא בכל מקרה, מערכת השינה שלי דפוקה לגמרי אני חושבת שהיא נדפקה מתישהו בחופש של 5 חודשים בין התיכון לגיוס ולא שהייתי ממש מאוזנת גם לפני היום אני בת 26 וכל מערכת השינה שלי דפוקה לגמרי אני פשוט לא מצליחה להירדם בלילה ולא מרגישה עייפה בכלל גם אם לא ישנתי יומיים ב-10 בערב בערך אני מתעוררת וגמרנו אין לי סיכוי להירדם עד 4-5 בבוקר
אגב, אין לי בעיות הירדמות באופן כללי, כשאני ישנה כבר אני כמו בול עץ, בלטה אפשר להדליק לי אור, לשיר ולרקוד לי על הראש כלום, אני ישנה... וגם לא מתעוררת משעון מעורר כבר יצא לי לישון באמצע מסיבת טראנס אני פשוט ישנה כשאני ישנה, בלי קשר לכלום היום זה עוד סבבה, אני סטודנטית ועובדת כמתרגלת אבל מה אם ארצה לעבוד ברצינות? או כשיהיו ילדים? אני לא מצליחה גם לקום אחרי שנרדמתי סליחה על המגילה ותודה על ההקשבה

דנטל

New member
איזה כיף לך שאת לא מתעוררת מרעש

למרות שגם לא להתעורר זו לפעמים בעיה שקשורה בנדודי שינה. בחופש של חמישה החודשים ההם קרה איזה משהו משמעותית שאולי השפיע מבחינה רגשית?

הממ מנסה להיזכר

טוב זה היה לפני כמעט 9 שנים <יא וואראדי אני זקנה
> אני זוכרת שהיה לי משעמם מאוווד לא עשיתי כלום חוץ מלהסתובב עם חברים ולראות סרטים עד 7 בבוקר אחרי חודשיים כבר לא הצלחתי להירדם בשום אופן לפני 3-4 בבוקר וזה נמשך ככה עד היום זה יצר לי בעיות קשות בצבא אגב כי לא משנה מה אני לא נרדמת ולקום כמעט שנתיים ב-6 בבוקר, אחרי שנרדמתי ב-4 זה no kef

דנטל

New member
באיזה שעות הלכת לישון לפני זה?

ואני יותר זקנה, אל תשויצי
.

נראה לי אלו נדודי שינה שפיתחת.

אולי לא פיתחת מרצון אבל בהחלט דפקת את השעון הפנימי שלך. אני מאמינה שאם את מסתדרת עכשיו עם הלימודים (קמה וישנה לפי שיעורים) תצליחי להסתדר גם בעבודה (או שתמצאי עבודה שתתאים לך, כמו דנה
)

זהו

אני לא תמיד קמה לשיעורים ולפעמים ישנה בשיעורים סתם דוגמא: יש לי עכשיו קורס בשעה 8 בבוקר ביום שישי זה הסיוט של החיים שלי ואין שעה יותר נורמאלית אוף בגללו אני נרדמת לסירוגין כל הסופ"ש

למעלה