שלום שלום..

Duvdevan Girl

New member
שלום שלום.. ../images/Emo140.gif

שוטטתי לי בפורום של עברי לידר, כדרכי, הסתכלתי בהודעות וניסיתי לחשוב איך זה שיש שם כל כך הרבה הודעות כל יום ??!! ומה אפשר לעשות שגם אצלינו הפורום לא יהיה שומם
טוב, הסקתי כמה מסקנות: אחד: יש שם יותר אנשים (במקרה שלנו אין כל כך מה לעשות) דבר שני: יש להם תמונות חדשות ומתחדשות של עברי (גם אין הרבה מה לעשות.) דבר שלישי: דומה לקודם, יש להם שירים חדשים לנתח (דבר גם לא פשוט..) דבר רביעי: יש להם שאלונים/סקרים נורא מעניינים שהם אוהבים לפרסם , למרות שהם לא כל כך קשורים לעברי. אז ככה, אני יודעת שחלק פה מתנגדים שנדבר על דברים שלא קשורים למייק, אבל אלו סקרים שנועדו שנכיר אחד את השני טוב יותר ושיהיה פה יותר מעניין, מצחיק, נחמד ולא כזה שומם..
אז אפשר:
- לפרסם שאלונים שכן קשורים למייק (למרות שאין כל כך הרבה מה לשאול, כי זה תמיד יחזור על עצמו) - או, אם אין התנגדות לפרסם שאלונים נחמדים לפחות פעם בשבוע, כדי שנלמד להכיר אחד את השניי יותר טוב. רק מנסה לעזור אז -תקראו, תפנימו והעיקר תכתבו תגובות. שלכם, לטם (סליחה שיצא ארוך)

mikebrant78

New member
היי לטם, פעם שניה היום...../images/Emo141.gif

יוזמה היא תמיד דבר מבורך. את אשר העלית יש להעביר להצבעה במליאת הפורום. אני חושב שאפשר ליצור יש מאין על מייק ברנט וכמה שאני יודע הרבה אני מחכה לפגישה הבאה עם מרסל כדי להמשיך ולחקור אודות מייק ברנט, עליו אני חוקר כבר 13 שנים. אני מניח שעם המפגשים שנערוך נכיר יותר האחד את רעהו ונתגבש. לגבי השאלונים שאינם קשורים למייק, הכל צריך להיות במידה, אם כי אני חושש שהפורום עלול לאבד מצביונו, בכל שנעסוק יותר בטפל התפל ולא בעיקר, לכבוד מי שיתכנסנו כאן: מייק ברנט. לסיכום: אני סבור שעלינו להיות יצירתיים יותר בנושא מייק ברנט ולראות מה יהיה בהמשך. את מה את אומרת? אלעד:)

M i k e s F a n

New member
בוקר טוב לכם!!../images/Emo150.gif

אחרי שינה מתמידה של 12 שעות ברצף אני ערנית סוף סוף, והרעיונות שאתם מעלים פה נשמעים נחמדים, אבל כמו שאלעד אמר אסור לסתות מהנושא העיקרי של הפורום. זה נכון שהוא מת, אבל כמו שאתם רואים כל פעם אנו מוצאים פיסת מידע חדשה על מייק שלא ידענו.. ואני בטוה שאחרי שיחה ארוכה עם מרסל ביחידות אוכל לספר לכם המון דברים שלא ידעתם. ככה גם עם התמונות...תמיד צצות פתאם תמונות שעדיין לא ראינו (וזה סותר את מה שאמרת לטם)... אתם תמיד יכולים לעזור ואחרי שנסיי את "פרוייקט "שיר היום" נוכל להתחיל עם ה"טריוייה היומית". יש תוכניות. אתם אל תדאגו אלא להשתתף.. יום טוב לכם, אוהבת, סיגל.

Duvdevan Girl

New member
תגובה לשניכם:

אלעד
אני מסכימה איתך, באמת צריך להיות יצירתיים ואני מוכנה לתרום בזה את חלקי כי יש לי חוש יצירה מפותח בעניינים כאלה.. בקשר לדברים שלא קשורים במייק, אפשר לנסות, אני לא חושבת שזה יפגע במהות הפורום, מכיוון שעושים זאת גם בפורומים אחרים וזה משעשע ונחמד והנושא הראשי תמיד מוביל בפורום,אין מצב שנאבד אותו עם כל האהבה שיש פה למייק! אבל באותה מידה אני מוכנה להיות יצירתית ולהמציא כל פעם שאלון חדש עם שאלות בשבילכם על מייק.. נכון תמיד מגלים דברים חדשים ואני גם מחכה כבר לפגישה הבאה, כי גם אני מאד נהניתי.. סיגל
בקשר לתמונות, חחח באמת תמיד מגלים תמונות חדות של מייק- הן לא נגמרות! אבל בינינו, יום אחד הן ייגמרו! אבל במקרה של עברי הוא כל הזמן מצטלם מחדש בכל הופע ה שהוא מופיע והתמונות שלו באמת לא נגמרות ... ולנושא השני ,האם תרשי לי לעזור לך ולהעלות פינה חדשה שאני אהיה אחראית עליה, אני אשמח מאוד! אני מאוד רוצה לתרום לשיפור הפורום , זה לא הגיוני שהמנהלת תעשה את כל העבודה לבד, כי זה מעמסה כבדה! אני חושבת שכדאי שנדבר במסרים או במסנג'ר

mikebrant78

New member
ערב טוב לטם!../images/Emo151.gif

מה המצב? באחרונה אנו מתכתבים הרבה ואני שמח על כך, זה מעיד על כך שאת משקיעה בפורום. לגבי יוזמתך כבר נאמר: "כל המרבה הרי זה משובח". לא ניתן להשוות בין הפורום של עברי לזה של ברנט, כי הראשון חי וקיים (למרות שלפעמים הוא מתחבא בארון...) והשני לצערינו כבר 30 שנים לא. אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
חחחח

אלעד איזו יציאה
אהבתי... בטח החלון של הפורום נשאר על הסרגל כלים שלי כול היום ואני עושה כל כמה דק' "רענן" אני מטורפת על הפורום הזה ועל מייק, כל היום אני עסוקה בו בכלל ועוד בחופש שיש לי מלא זמן .. לא ניסיתי להשוות , סתם עלו לי מחשבות לפיתוח הפורום , זה בלתי ניתן להשוות, שני בנאדם שונים בהכל.

M i k e s F a n

New member
היי לטם!!../images/Emo6.gif

רעיון טוב פינה חדשה, זה גם נהוג בפורומים אחרים לא רק ע"י המנהלת. בואי תציעי לי באופן פרטי על פינה זו מה יכלול בה ונשוחח עליה. בנוגע לתמונות... כל פעם מוצאים איזה תמונה טובה וישנה.. זה כייף! ובקשר לתמונות שצילמת במפגש, האם תוכלי לשלוח לי אותם במסנג'ר בבקשה? אודה לך מאוד, ערב טוב! סיגל

Duvdevan Girl

New member
אין בעיות

סיגל נדבר יותר מאוחר שאני אחזור..לפנות בוקר ככה אם תהי מחוברת! ואני אשלח לך גם תתמונות..

mikebrant78

New member
היי לטם!../images/Emo13.gif

אל תשכחי גם אותי בקשר לתמונות. יש לך את האמייל שלי כבר. אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
אלעד ../images/Emo39.gif

לא שחכתי.. שלחתי לך את התמונות והן חזרו אליי באימיל חוזר.. ממש מעצבן.. יש לך מסנג'ר או איסיקיו?

Duvdevan Girl

New member
שלום../images/Emo70.gif

בוקר מצויין אנשים.תשמעו, הורדתי תוכנה להקטנת התמונות אז אני אנסה לעדות את זה ואני מקווה שאצליח ואז אוכל לפרסם בבפורום כי לשלוח אחד אחד זה סיפור..

ורדושע

New member
רעיון מעולה!

אני גם חושבת שחובה להעשיר את הפורום קצת יותר אני שמחה שנתת רעיונות ושאלעד ישר תרם!

Duvdevan Girl

New member
תודה מותק

ובקרוב גם אני אעלה פינה חדשה, עם שאלונים... רק תגידי מה דעתך, כדאי לפרסם גם שאלונים לא על מייק? כלומר, להכיר יותר אחד את השני?

למעלה