Duvdevan Girl
New member
שלום שלום.. ../images/Emo140.gif
שוטטתי לי בפורום של עברי לידר, כדרכי, הסתכלתי בהודעות וניסיתי לחשוב איך זה שיש שם כל כך הרבה הודעות כל יום ??!! ומה אפשר לעשות שגם אצלינו הפורום לא יהיה שומם
טוב, הסקתי כמה מסקנות: אחד: יש שם יותר אנשים (במקרה שלנו אין כל כך מה לעשות) דבר שני: יש להם תמונות חדשות ומתחדשות של עברי (גם אין הרבה מה לעשות.) דבר שלישי: דומה לקודם, יש להם שירים חדשים לנתח (דבר גם לא פשוט..) דבר רביעי: יש להם שאלונים/סקרים נורא מעניינים שהם אוהבים לפרסם , למרות שהם לא כל כך קשורים לעברי. אז ככה, אני יודעת שחלק פה מתנגדים שנדבר על דברים שלא קשורים למייק, אבל אלו סקרים שנועדו שנכיר אחד את השני טוב יותר ושיהיה פה יותר מעניין, מצחיק, נחמד ולא כזה שומם..
אז אפשר:
- לפרסם שאלונים שכן קשורים למייק (למרות שאין כל כך הרבה מה לשאול, כי זה תמיד יחזור על עצמו) - או, אם אין התנגדות לפרסם שאלונים נחמדים לפחות פעם בשבוע, כדי שנלמד להכיר אחד את השניי יותר טוב. רק מנסה לעזור אז -תקראו, תפנימו והעיקר תכתבו תגובות. שלכם, לטם (סליחה שיצא ארוך)
שוטטתי לי בפורום של עברי לידר, כדרכי, הסתכלתי בהודעות וניסיתי לחשוב איך זה שיש שם כל כך הרבה הודעות כל יום ??!! ומה אפשר לעשות שגם אצלינו הפורום לא יהיה שומם