שלום שלום

iririr22

New member
שלום שלום ../images/Emo140.gif

לפני כשבוע שאלתי למה אי אפשר להשיג את השיר let love in ומישהי כאן כתבה שאפשר- בדיסק
אז ברוב נואשות באמת קניתי את הדיסק ואני ממש ממש ממש מרוצה
האמת היא שחשבתי שלעולם לא אשמע יותר את כנסייה, הייתי שומעת אותם כשהייתי בת 15, היום אני בת 21 (יום ראשון היה 21
) חוזרים למקורות... בשיר הוא שר "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה גם אני כזה" חחח, יש לי שאלה טיפשית... הוא אומר: "את הכי אבודה כשאת יודעת, מה את רוצה? גם אני כזה" או: את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה... גם אני כזה" חחחחחחח גם כששמעתי אותו פעם ראשונה עלתה הי השאלה הזאת... טוב, זהו, חוזרת לכנסייה... לפני 6 שנים הייתי הולכת להופעות שלהם, באמת שלעולם לא חשבתי שאשוב לשמוע אותם
הם מצויינים! שבת נפלאה לכוווווולם
מור.

jinjer trip

New member
לדעתי בלי הסימן שאלה..

ותמיד כיף לחזור לשמוע מוזיקה שפעם היית שומע הרבה... (אצלי זה לגבי אביב גפן, האיש והאגדה
) ברוכה הבאה... ושבת שלום..

אביב גפן בעעעע

בצמיוחד עכשיו שהוא הולך לעשות תוכנית ראלטי על עצמו (מישהו אמר צביקה פיק?)

כן, מאוד אפילו

וזה לא רק התוכנית שהוא הולך לעשות זה עוד הרבה דברים באישיות שלו וביחסי ציבור שלו כמו זה שהוא צוחק על סאבלימנל שמפרסם שוקו ואח"כ הוא מפרסם ביסלי זה הופך אותו לאדם טיפש בעיני וכמו שהוא יורד על כוכבי כוכב נולד ואח"כ מזמין את נינט להופיע איתו זה שפל בעיני. כל הדברים שהוא עושה רק גורמים לי להבין שהוא ממש לא אחד מהאומנים הגדולים שהיו כאן ויהיו כאן. כן הוא ישאיר את החותם שלו למשך שנים רבות אבל לדעתי יש טובים ורבים ממנו שלא עשו כל כך הרבה רעש תקשורתי ובגלל זה לא יזכו לפרסום רחב בקרב הציבור ובגלל זה לא יזכו לתאור הנכסף "אחד מהאומנים הגדולים שהיו ויהיו כאן.."

jinjer trip

New member
את לא מבינה אותי בכלל

אני מסכימה איתך במאה אחוז על הרוב ממה שאמרת, גם אני העקמתי גבה ששמעתי על נינט ושראיתי את ביסלי.. ודוגרי התאכזתי רצח.. כאילו תעשה מה שבא לך אבל אל תצחק על דברים שאתה הולך לעשות גם.. אבל הנקודה פה היא שכל זה בכלל לא קשור לכישרון שלו... או קיי הוא די חרא אבל אומן הוא כן אחד הטובים שהיו ויהיו.. ןעזבי אין מה להתווכח בפורום כנסיית השכל..

יש מהב להתווכח בכל פורום..

אפילו שלא כשאנחנו לא מדברים על הנושא בפורום אביב גפן.. לדעתי השירה שלו דיי גרועה והלחנים שלו לא משהו בכלל- בינוניות לשמה. שוב, אם לא היה סביבו את כל ההיפ התקשורתי והוא לא היה הבן של (ובמקרה שלו זה עזר כי כל היום הוא רק מתלונן על ההורים שלו ועל החינוך שהם נתנו לו) אין מצב שהוא היה מה שהוא היום... והמילים, המילים שלו לא שוות כלום אם הוא לא עומד מאחוריהן..

גוּזיד

New member
אוי! באמת מזכיר את צביקה פיק. D:

גם שר זוועה וגם עושה תוכנית ריאליטי. [למרות שאני מעריכה אותו ואוהבת את השירים, שלא תבינו לא נכון
]

MikeY fReAk

New member
מזל טוב:)../images/Emo79.gif

לא שמעתי את השיר הזה אבל נראה לי מאוד הגיוני באמת שזה בלי הסימן שאלה..

cowgirl Ms

New member
ש-לום ^^.../images/Emo80.gif

רואה שטוב ששמעת בעצתינו? D: אני שמחה שחזרת לשמוע אותם
. הממ.. את מוזמנת להישאר כאן איתנו, אנחנו לא נושכים
. אז... תהני.. ^^ [ומזל טוב!
]

../images/Emo110.gifואאו את מהירה חחח

לדעתי יותר מתאים את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה... גם אני כזה. מה כתוב בדיסק? ממש אין לי כח לחפש אותו:p

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מזל טוב ../images/Emo9.gif

ובסוף קנית את הדיסק! יאאאאא
אני שמחה שאת נהנת ממנו !!!

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif תתחדשי../images/Emo70.gif

תמיד כיף לחזור למוזיקה טובה וישנה (*מזמזמם שירים של backstreet boys*)
מקווה תשיארי ותרגישי פה בבית
דייב.

למעלה