שלום שלום

kevinMcGil

New member
שלום שלום../images/Emo140.gif

אני חדש פה. שאלה לי אליכם. אני פריק של נירוונה ועוד יוצאי סיאטל למיניהם ועכשיו פו פייטרס. מקריאה קצרה של הרבה פוסטים פה, אני מבין שלא ממש מתים פה על להקות חדשות. למה בעצם? יש כאלה שהן די חארטה, נכון. אבל יש גם טובות לא? אני אישית מאוד אוהב את פו פייטרס (אמרתי כבר לא?) ואין לי שום דבר נגד לינקין פארק וסטיינד לדוגמא... האם בכל זאת יש עתיד אחרי קורט וחבריו?

blackid

New member
האם זה הכל עניין של זמן

בוא נגיד ככה אני מעמין שבעוד כמה שנים נגלה שהמון להקות בנות זמננו ניחשבות להקות משובחות בעוד אנו לא ראינו בהם עניין רב זה הכל עניין של זמן כמו עם אומנות הציור וכו....

InPHo

New member
אני אוהב את סטיינד אבל

לא מת על לינקין פארק... יש להם מוזיקה קליטה אבל רק בגלל שהיא מוסחרת... לא יודע פשוט חסר שם קצת רגש או משהו... לעומת סטיינד שיש לו בלי עין הרע יותר מדי רגש... :)

RaSTA La Vista

New member
כתבתי לפני כמה שירשורים

בדיוק מה זה לינקין פארק מבחינה טכנית ואני אחזור על זה שוב במשפט אחד. אין שוני בין לינקין לבריטני (אפילו השמות דומים) שניהם עושים מוזיקה למען הכסף ולא מוזיקה למען המוזיקה/למען האמנות. רק שבריטני משתמשת בריקוד כדי להשיג מטרה זו, ולינקין משתמשים בפוזה של רוקיסטים קשוחים עם פירסינגים וניטים שבעצם הורסים אותם כאשר מכניסים אותם לאופנה ולמדורניות. וסטיינד.. סטיינד סבבה לעומת לינקין, לא אומר שאני אוהב אותם, אבל עם כל המיסחור שלהם ועם כל הפוזה של ה"האש פאפי העצוב שהעיפו אותו מהבית והוא רוצה לאמא", אני חושב שהם עושים את זה בצורה שלמרות הכל, אפשר להעריך. שמעו דיפ פרפל, אל תבזבזו ת'זמן.

brain of

New member
להקות חדשות

אני לא חושב שלמישהו יש משהו עקרוני נגד להקות חדשות, ואני לא פוסל אף להקה בגלל השנה שבה היא נוסדה. ברור שיש דברים חדשים טובים, אבל רוב הדברים שמשמיעים לנו עכשיו (ברדיו ובטלויזיה לפחות) הם לא לטעמי, וכנראה שגם לא לטעמם של אנשים אחרים פה ובקשר לתגובה בשרשור הזה שאולי נעריך דברים מסוימים שיוצאים עכשיו אחרי כמה שנים- יש משהו בדבריך, זה קורה מידי פעם. אבל, אני לא אוהב את הפו-פייטרס עכשיו, ולא חושב שכמה שנים יהיו אלה שישנו את דעתי. וכן- בהחלט יש עתיד! (או ככה אני רוצה להאמין לפחות)

G4rfi3ld

New member
הפוסל במומו

פוסל? מה ההמשך של הביטוי הזה? אני אחרי שנים של סלידה הסכמתי להודות השבוע שמאיר אריאל הוא סבבה, לא שאני יאזין לו, כמובן, אבל הוא באמת בסדר! אז אולי עוד כמה שנים תעריך את הפופ-הארד רוק שהפו פייטרז עושים כל כך טוב. נכון שזה מסחרי ונטול חדשנות, אבל זה עדיין כיף להאזנה.

למעלה