שלום שלום

nic nic

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

חדשה:) אפשר המלצות לשירים הכי טובים ומשובחים של שאנייה? תודה והמשך שבת נעימה

cosefi15

New member
חדשההההההה דנדשההההההה

אז ככה על קצה המזלג כמה שירים מוצלחים במיוחד: Man! I Feel Like A Woman I'm Gonna Getcha Good That Don't Impress Me Much Don't Be Stupid! Up! וליותר שקטים ומוצלחים לא פחות: You're Still The One Forever And For Always From This Moment On Ka Ching - קצת יותר קיצבי אבל בהחלט לא ניתן לשייך אותו לקיצביים במיוחד When You Kiss Me It Only Hurts When I'm Breathing Nah! זהו לבנתיים, נסי וחזרי לספר רשמים

shiratel

New member
ברוכה הבאה =) איזה כיף שאני לא הכי חדשה יותר!

ספי שלנו כאן נתן לך רק את השירים ששאניה הוציאה בקליפים (או את רובם) ואת אלה הכי מפורסמים שלה וזה לא בסדר, חלק מהשירים שהיא לא הוציאה גם יפים! למשל, שירים די ישנים - What Made You Say That Crime Of The Century Any Man Of Mine Who's Bed Have Your Boots Been Under שירים מהאלבומים שלה שהיא לא הוציאה - (Whatever You Do) Don't! Waiter! Bring Me Water Juanita She's Not Just A Pretty Face כמובן שגם השירים שספי כתב לך מ=ד=ה=י=מ=י=ם, אבל גם אלה יפים לדעתי... בת כמה את?

shiratel

New member
ואיך יכולתי לשכוח

את השיר הכי חדש שלה שהוא לא באלבום, אלא בפסקול של עקרות בית נואשות, שיר לדעתי מאוד מאוד מאוד יפה, קוראים אותו Shoes או Men Are Like Shoes את תמצאי תוצאות חיפוש משניהם. האזנה נעימה!

Eilleen

New member
אחחחח כמו שמגיע צעיר חדש לגדוד ../images/Emo13.gif תמיד כיף

Eilleen

New member
רשימה שלי

אני בדוק בדוק בדוק אחזור על מלא שירים שאמרו אבל אלה האהובים עליי ואין לי כוח לסנן את מה שכתבו כבר מקווה שזה לא יסבך אותך יותר מדי
אגב, כמה זמן את מעריצה? ואיך את מכירה בכלל :)? I'm gonna getcha משהו יותר במשמעות של השיר שגורם לי לחייך מאשר האיכויות שלו בתור שיר.... If you're not in it for love Don't I ain't no quitter Home ain't where his heart is anymore Is there life after love? Leaving is the only way out God bless the child (live) ורק לייב... What made you say that Still under the weather Man! I feel like a woman That don't impress me much From this moment on No one needs to know Nah! When you kiss me

למעלה