../images/Emo39.gif ספרים
היי יעל ההנהלה לא התחלפה, פשוט הוחלף השם של "החוש השמיני" ב"אביבה אור" bflygirl עזבה את הפורום לטובת לימודים. אספתי משרשורים קודמים על ספרים Sonata Of Tears - המדריך השלם לצמחי מרפא בארץ ובעולם - ניסים קרילפיל צמחי מרפא - פנופלי אודי (היום קניתי ,ספר מעולה!!) bflygirl - צעד אחר צעד צמחי מרפא צעד אחר צעד הומופאתיה (יש לי אפילו שתיים אני מוכנה לתרום אחד...) צעד אחר צעד רפואה אלטרנטיבית צעד אחר צעד עיסוי צעד אחר צעד יוגה צעד אחר צעד שיאצו ספר של צימחי מרפא של הרמבם מסתובב אצלי איםה שהוא בבית צילום של ספר ארומתרפיה שמסביר טוב מאוד על הרבליזם וגם על המערכות בגוף Efeary - צמחי מרפא בארץ ובעולם\\ניסים קריספיל (יש לי שניים אם מישהו רוצה ^_~) ילקוט הצמחים (ארבעה כרכים)\\ ניסים קריספיל מרפא הבשם מדריך לצמחי מרפא\\מרדכי הוכברג **עוד שבועיים הנס הירוק \\אבי יעקובוביץ מעט חומר מהרצאה ויבואו עוד בהמשך kfitz1 - שנקרא "ניחוחת מרפא" - הספר מדריך לשימוש יומיומי בשמנים נדיפים.יש הסברים על עיסוי תינוקות וכל הקשור בזה. מומלץ מאוד!!! צמחי המרפא של ארץ ישראל" מחבר: ניסים קריספיל מיקומם הגיאוגרפי של הצמחים, תיאור, צילומים, מקורות, פולקלור, כמויות להכנת רפואה, הכנת משחות ומיצויים למיניהם ועוד.... "תרופות מן הטבע" מחברים: מירים פלונין, כריסטופר רובינס, אורנה לוין וניר עמר המדריך כולל מקורות ושימושים מקובלים של כל מרכיב בתרבויות שונות . רפואות הומאופטיות, הוליסטיות, יין ויאנג, תחבושות, עיסות, תבליות וטינקטורות. אתן\ם מוזמנות\ים להוסיף עוד ספרים. בברכת אור ואהבה שלומי