סער!
אה יא גברבר? כן, פישלתי החודש עם הכניסות לפה. אבל לא יכולתי לסיים חודש בלי איזה ניסיון להציף פה בהודעות.. יו נואו מי.. איתי הכול טוב, האמת שלא מצוין כל כך כי בדיוק לפני שעתיים הייתה לי תאונה מוזרה בשיעור התעמלות ופרקתי ת'אצבע ואני לא יודע איך אני יכתוב במועדי ב' שיש לי בימים הקרובים.. חח טוב, אז אם כבר אני גם ינצל את המקום לכתוב על אזכורים קטנים של אואזיס שראיתי בזמן האחרון: לפני יומיים היה טופ טן באם טי וי של animated ובמקום החמישי שמו את מאסטרפלן.. כבוד. ויש ת'סדרה הזאתי ביס דוקו, בית ספר לרוק, וזו הייתה עונה שניה וזה בסה"כ איזה 5 פרקים.. אז ישבתי בסוף שבוע האחרון וראיתי את כל החמישה, ולמרות שזו סדרה די גרועה עם ילדים חסרי כישרון ומורה אפס (ג'ין סימונס מהקיס) לא רציתי להפסיק לצפות. הקיצר, הייתה שם מוזיקת רקע כל הזמן אבל תמיד רק מנגינות של שירים ידועים, אף פעם לא ממש השמיעו את השירים עצמם עם השירה בהם והכול, אז בקיצור חשבתי על מה יקרה אם פתאום ישימו אואזיס אבל לא האמנתי כי יצא לי הרושם שליוצרי הסדרה יש טעם מוזיקלי די גרוע (שוב- המורה הוא ג'ין סימונס מהקיס, שזה אומר גלאם-רוק פתטי אמריקאי) אבל בפרק הסיום הילדים האלה מופיעים מול 20 אלף איש (בני זונות), ובסוף, ישר אחרי שהם סיימו את השיר היחיד שהם הופיעו איתו, מה אני שומע? את ליאם שר את הפזמון של ליב פוראבר! והם עוד חזרו על הפזמון איזה שלוש פעמים.. לשם שינוי רגע אמיתי בסדרה שהיה שווה משהו. ואז הבנתי סופית שאם יש אנגלים ומוזיקה (הסדרה עצמה אנגלית)- אז כנראה גם יהיה אואזיס. היה טוב. ועוד משהו קטן- ב7 לילות בסוף שבוע האחרון הזכירו את אואזיס וכרגיל הם לא היו מסוגלים לתת להם מחמאות. זה היה בכתבה קטנה על האלבום עיבודים החדש של הביטלס, לאב, שלשם שינוי הם דווקא החמיאו לו אחרי שהם ירדו על הקודם, לט איט בי נייקד. בקיצור הם הזכירו שם את אואזיס פעמיים, בהתחלה ובסוף, בסוף זה לא היה ממש נסיון לקטילה ובהתחלה זה היה נסיון מעפן. בהתחלה: "אחת התעלומות הגדולות של עולם הפופ היא העובדה שמייק צ'פמן נכנס לכלא ואואזיס עדיין מסתובבים חופשי. מצד שני, כולנו זוכרים לאיזה מקום הגיע לט איט בי נייקד של מקרטני ברשימת האלבומים הגרועים של 7 לילות. עד לפני כמה ימים הנסיון להציע פרשנות חדשה לקלאסיקות של הביטלס באמצעות טכנולוגיה משופרת נשמע כמו הרעיון הכי גרוע שמישהו יכול להעלות על הדעת." ממ וואלה. בסוף: "תחשבו על להקה אחרת: הביטלס של המאה ה-21. להקה הרבה יותר אוונגרדית ואפילו, כן, יותר מעניינת מהלהקה ההיא שהבן של המתופף שלה מנגן היום באואזיס". וזה גם לא אותו כתב שזיין ת'שכל עליהם שבוע שעבר. אני אומר שצריך את כולם שם לסקול ולצלוב למוות. מי איתי?