שלום שלום שלום:]

RoySupernova

New member
בבקשה

כותבים את השם פלוס lyrics בגוגל ו- וואלה: We the people fight for our existence We don't claim to be perfect But we're free We dream our dreams alone With no resistance Fading like the stars we wish to be You know I didn't mean What I just said But my God woke up On the wrong side of his bed And it just don't matter now Cos little by little We gave you everything You ever dreamed of Little by little The wheels of your life Have slowly fallen off Little by little You have to give it all in all your life And all the time I just ask myself why You're really here True perfection has to be imperfect I know that that sounds foolish but it's true The day has come And now you'll have to accept The life inside your head we give to you You know I didn't mean What I just said But my God woke up On the wrong side of his bed And it just don't matter now Cos little by little We gave you everything You ever dreamed of Little by little The wheels of your life Have slowly fallen off Little by little You have to give it all in all your life And all the time I just ask myself why You're really here Hey Little by little We gave you everything You ever dreamed of Little by little The wheels of your life Have slowly fallen off Little by little You had to give it all in all your life And all the time I just ask myself why You're really here Why am I really here? Why am I really here?

sok777

New member
רועי!

איפה נעלמת גברגבר? היית חסר.
ובכיתי בלילות. );
מה קורה?!

RoySupernova

New member
סער!

אה יא גברבר? כן, פישלתי החודש עם הכניסות לפה. אבל לא יכולתי לסיים חודש בלי איזה ניסיון להציף פה בהודעות.. יו נואו מי.. איתי הכול טוב, האמת שלא מצוין כל כך כי בדיוק לפני שעתיים הייתה לי תאונה מוזרה בשיעור התעמלות ופרקתי ת'אצבע ואני לא יודע איך אני יכתוב במועדי ב' שיש לי בימים הקרובים.. חח טוב, אז אם כבר אני גם ינצל את המקום לכתוב על אזכורים קטנים של אואזיס שראיתי בזמן האחרון: לפני יומיים היה טופ טן באם טי וי של animated ובמקום החמישי שמו את מאסטרפלן.. כבוד. ויש ת'סדרה הזאתי ביס דוקו, בית ספר לרוק, וזו הייתה עונה שניה וזה בסה"כ איזה 5 פרקים.. אז ישבתי בסוף שבוע האחרון וראיתי את כל החמישה, ולמרות שזו סדרה די גרועה עם ילדים חסרי כישרון ומורה אפס (ג'ין סימונס מהקיס) לא רציתי להפסיק לצפות. הקיצר, הייתה שם מוזיקת רקע כל הזמן אבל תמיד רק מנגינות של שירים ידועים, אף פעם לא ממש השמיעו את השירים עצמם עם השירה בהם והכול, אז בקיצור חשבתי על מה יקרה אם פתאום ישימו אואזיס אבל לא האמנתי כי יצא לי הרושם שליוצרי הסדרה יש טעם מוזיקלי די גרוע (שוב- המורה הוא ג'ין סימונס מהקיס, שזה אומר גלאם-רוק פתטי אמריקאי) אבל בפרק הסיום הילדים האלה מופיעים מול 20 אלף איש (בני זונות), ובסוף, ישר אחרי שהם סיימו את השיר היחיד שהם הופיעו איתו, מה אני שומע? את ליאם שר את הפזמון של ליב פוראבר! והם עוד חזרו על הפזמון איזה שלוש פעמים.. לשם שינוי רגע אמיתי בסדרה שהיה שווה משהו. ואז הבנתי סופית שאם יש אנגלים ומוזיקה (הסדרה עצמה אנגלית)- אז כנראה גם יהיה אואזיס. היה טוב. ועוד משהו קטן- ב7 לילות בסוף שבוע האחרון הזכירו את אואזיס וכרגיל הם לא היו מסוגלים לתת להם מחמאות. זה היה בכתבה קטנה על האלבום עיבודים החדש של הביטלס, לאב, שלשם שינוי הם דווקא החמיאו לו אחרי שהם ירדו על הקודם, לט איט בי נייקד. בקיצור הם הזכירו שם את אואזיס פעמיים, בהתחלה ובסוף, בסוף זה לא היה ממש נסיון לקטילה ובהתחלה זה היה נסיון מעפן. בהתחלה: "אחת התעלומות הגדולות של עולם הפופ היא העובדה שמייק צ'פמן נכנס לכלא ואואזיס עדיין מסתובבים חופשי. מצד שני, כולנו זוכרים לאיזה מקום הגיע לט איט בי נייקד של מקרטני ברשימת האלבומים הגרועים של 7 לילות. עד לפני כמה ימים הנסיון להציע פרשנות חדשה לקלאסיקות של הביטלס באמצעות טכנולוגיה משופרת נשמע כמו הרעיון הכי גרוע שמישהו יכול להעלות על הדעת." ממ וואלה. בסוף: "תחשבו על להקה אחרת: הביטלס של המאה ה-21. להקה הרבה יותר אוונגרדית ואפילו, כן, יותר מעניינת מהלהקה ההיא שהבן של המתופף שלה מנגן היום באואזיס". וזה גם לא אותו כתב שזיין ת'שכל עליהם שבוע שעבר. אני אומר שצריך את כולם שם לסקול ולצלוב למוות. מי איתי?

sok777

New member
ראיתי את הביצפר לרוק

נגנו מי ג'נריישן. היה מגניב. הם באמת לא משהו. אבל האוטובוס של קייזר צ'יפס!! ורועי! שמח שחזרת. תרגיש טוב אגב.

RoySupernova

New member
תודה

כן היה מצחיק המיי ג'נריישן. זה גם היה בערך השיר היחיד שכמעט כולם שם הכירו. מישהו ראה את העונה הראשונה? יש גם שלישית?

YOasis

New member
ראיתי את הראשונה

היא הייתה חמודה... בעונה הזאת הוא לקח ילדים מבית ספר קתולי או משהו, ממש דתיים והפך אותם לאוהבי רוק ולרוקרים של ממש חח זה היה גדול... זאת הייתה עונה טובה, הוא לקח ילדים שנראה שאין להם בכלל יכולות להפוך לרוקיסטים, עם קצת פחות ניסיון במוזיקת רוק (ועם הרבה ניסיון במוזיקה הקלאסית) והוציא מהם את ה"רוקריות" וחינך אותם כמו שצריך
. הסולן שהוא בחר אז היה נראה כאילו אין לו יכולות בכלל, הוא היה חנון ג'ינג'י מעצבן כזה עם קול גרוע, והפך אותו לפאנקיסט מגניב. הוא היה ממש טוב, בריטי כבד כזה, מין ג'ון לידון צעיר! ולא שמעתי כלום לגבי עונה שלישית.

YOasis

New member
כן, אני זוכרת שראיתי את זה וממש

הייתי בהלם. אני כל כך אהבתי את הסדרה הזאת, פשוט החלום של מה שהייתי רוצה שיקרה בבצפר שלי... וואי והפוץ הקטן והמעצבן הזה (הסולן שם) הוציא סינג נראה לי והוא די מצליח בבריטניה לפי מה ששמעתי... איזה כיף לו! ג'ין סימונס הזה עשה להם כל כך טוב (איזה בית יש לו וואי...) וטוב שהוא יותר שוויצר מליאם ונואל יחד, ובדוגרי אין לו ממש על מה. אבל תוכנית מעולה. והכתבים של שבע לילות כל כך חושבים שהם איכותיים אם הם מביאים את הכתבים הפלצניים שלהם שבעיקר כותבים מה שהקורא הישראלי הממוצע רוצה לקרוא - חרא. פעם ב... אני רואה אצלם כתבות מעניינות ששוה להתייחס, לרוב הם סתם כותבים חרא לא מעניין וכשהם כותבים על איזה יציאה גרוע של איזה להקת דיסקו "מגניבה" באמטיוי2 הם חושבים שהם גילו את אמריקה, סתם מנופחים (ומטומטמים!!!). ותרגיש טוב!!!

RoySupernova

New member
תודה

הופתעתי שאני לא היחיד שנתקל בזה. וכן הילד הקטן אמנם היה פוץ אבל בדוגרי היה לו יותר כישרון שם מלכולם. הזמרת השניה הראתה בסוף עם הלהקת בנות שהיא יודעת לשיר אבל לילד יש קול אמיתי של רוקר. כן.. 7 לילות שרמוטות.

LetThereBeLove

New member
חחח נחמד שחזרת! ../images/Emo13.gif

יש גם היום בראש1 איזה משהו עליהם, במדור כזה שקוראים שואלים שאלות.. אחד שאל : "אפשר לקבל מידע על להקת אואזיס, אם היא התפרקה, ואם לא- מתי היא תוציא דיסק?" אז ענו לו: " להקת הבריט-פופ אואזיס קיימת מאז שנת 1991. בראש הלהקה עומדיך צמד האחיים הבעייתיים ליאם ונואל גלאגר, בנוסף לגם ארצ'ר (גיטרות), אנדי בל (באס) וזאק סטארקי (תופים). בעקבות סכסוך עם חברת התקליטים שלהם לא הוציאה הלהקה חומרים חדשים מאז סיימה את סיבוב ההופעות "דונט בליב דה טרות'" במרץ 2006. עם זאת, החודש יצא בבריטניה דיסק אוסף שלהם בשם "סטופ דה קלוקס", הכולל את מיטב השירים שלהם." בעיתון עצמו, אגב, אין שום איזכורון קטנטון על האלבום.. ולא היה שום אחד כזה מאז שהחליטו על ההוצאה שלו.

RoySupernova

New member
כן ראיתי גם

אחותי קראה לי לפני רבע שעה ואמרה שיש משהו על אואזיס וראיתי את זה. גם הוסיפו תמונה מתקופת SOTSOG.. ואגב, לכותב קראו גם רועי, אבל אני מכחיש כל קשר לפרשה. ואתם גם יודעים שאני לא באמת צריך לשאול את ראש 1 על אואזיס

LetThereBeLove

New member
חחח כן, חשבתי על זה האמת!

אבל הנחתי שאין לך שום קשר! היום חברה שלי אמרה לי לפתוח MTV מהר, אז פתחתי, והיה ארטיסט בייט עליהם (ממ בערך 5 דקות בזמן הפרסומות, למי שלא מכיר..). הראו חלקים מהקליפ של masterplan וגם מאקוויז.. נואל ליאם וגֶם דיברו. כנראה שישדרו את זה עוד בMTV אז כדאי לכם לעקוב.

למעלה