שלום שלום שלום

הרזבם

New member
שלום שלום שלום

מה המצב??? כמה שאלות : אם היו ממציאים מכונה שמייצרת כבשים - היו קוראים לה מכונת כיבסה? איזה דג שר ראפ? - מושט בן ארי. אם יהונתן גפן שובר עצמות בכמה מקומות בגוף, איזה ספר הוא יכתוב? - הגבס השישה עשר. לאיזו חיה יש עסק משלה? - קרוקודיל. איזו חיפושית לשעבר עשתה פזצטות בצבא? - פול מקרטני. החלק הראשון של המנסרים מטקסס נקרא במקור ברנשים וחתיכות. ועכשיו למשהו אמיתי מהמציאות, כלומר למעשיה שמתרחשת במציאות - המורה שלי לספרות ממש זקן. הוא גם חרמן ובגלל זה הוא מסתכל כל הזמן על בנות. נחשו איזה ספר הוא מלמד אותנו לבגרות בספרות? - נכון - הזקן והיד. כל טוב לכולם ולמנהלים תשתדלו לתת לי יומיים לפני שאתם חוסמים בסדר תטדה

הרזבם

New member
אה... ראיתי שיש רק מנהל אחד

אז למנהל/ת - תשתדל לתת לי לפחות יומיים לפני שאתה חוסם (לא יצא לי בהודעה המקורית) טוב? תודה.

למה שיחסום?

ןלמה אנשים לא קוראים את התקנון המ*ד**ן של הפורום??? לא כתוב שם שאסור לכתוב בפורום וגם לא כתוב שאסור ל******* ול***** בפורום! אז תפסיקו לאכול סרטים! ברוך הבא לפורום! [או "ברוכה הבאה"]

אני חוזר בי!

בא לי לתת לעצמי כאפה!כתוב בתקנון של הפורום ש:"לא לכלול כל חומר המהווה לשון הרע על אדם;", תחת הכותרת "הצהרות והתחייבויות הגולשים".עברת על החוק!פחחח... איזה קטע!

Nirrr212

New member
טוב צריך לחסום את הבחור הקשוח

בואו נעשה עצומה.

למעלה