שלום שלום שלום

שלום שלום שלום

מישהו ממכם מוכן להקדיש לי מעט מזמנו ולהסביר לי על התנועה? מה הרעיונות שלה? למען מה היא פועלת..? תודה מראש, נעמה.

שפנפן

New member
אני אנסה לעזור ../images/Emo140.gif

"הצבעים שלנו" היא תנועת נוער גאה ואקטיביסטית שמונהגת ומודרכת ע"י בני נוער. התנועה ממומנת ע"י מפלגת מרצ - יחד וגם חלק מתנועת הנוער שלה (נוער מרצ). הוקמנו לפני 3 שנים והספקנו להתפרק באמצע ולהתחיל מחדש. שאר ההיסטוריה מופיע באתר האינטרנט שלנו, למרות שלצערי הוא קצת לא מעודכן באופן רציף. בניגוד לקבוצות תמיכה לנוער גאה שמפעילים ארגון הנוער והאגודה אנו נותנים את הדגש על זכויות גייז, על מצב ההומופוביה בארץ, וגם על מאבקים של מיעוטים אחרים כמו נשים . יש לנו פעולות שבועיות וגם פעולות שטח מכוון שאנחנו מאמינים שאי אפשר להפגין בלי לדעת למה. כרגע אנו עובדים על הקמת פרויקט חדש של התנועה שמטרתו להכניס תכנית על הגדרה מינית ומגדר לשעורי חינוך מיני. להכניס תכנים על הומופוביה בסמינרים נגד גזענות של מערכת החינוך. המטרה שלנו היא שיפסיקו להתעלם מקיומנו. אסור לתת לבני נוער וילדים שנמשכים לבני מינם להרגיש שונים, נחוטים רק משום שלא מדברים על כך בבתי ספר. \ אני אישית מאמין שחינוך נכון יפתור כמעט לגמרי את בעית ההומופוביה ואת רוב הבעיות של הציבור הגאה. בד"כ אנשים מדברים רק על נישואים חד מיניים אבל אני חושב שההומופוביה הרבה יותר מפריע לי וגם אחוז המתאבדים הגבוה בקרב גייז. זה היה רקע קצר

../images/Emo41.gif איך מצטרפים לצבעימייל../images/Emo35.gif

צבעימייל - מילה המורכבת משתי מילים. האחת, צבעים מלשון צבע
, והשניה, מייל
(תיבת דואר בלועזית). ביחד זה "צבעימייל".
הידעת
אם את מצטרפת לצבעימייל את מקבלת עדכונים שבועיים על הפעילות בתנועת הצבעים שלנו גם במייל וגם באיסיקיו
איך מצטרפים
שולחים את ההודעה "אני רוצה להצטרף לצבעימייל" לכתוב [email protected] ומשאירים לפחות חלק מהפרטים הבאים (שם, משפחה, טלפון, טלפון נוסף, מייל, איסיקיו וכו) ומקבלים עדכונים שבועיים בלי להתאמץ. (ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אך פונה לכל המינים ולאילו שאין להם כאלו
)

למעלה