שלום שלום שלום.....

*Butterfly*

New member
שלום שלום שלום.....

קודם כל אני אציג את עצמי... אני רוני בת 15 מירושלים... החלטתי להצטרף לפורום הזה, בגלל שמוזיקה שחורה זה משהו שבאמת נכנס לנשמה, ויש מילים וכוונות...והכל אפשר להגיד בשירים... יש קצב, מילים, וכוונה...הכי חשוב!! במיוחד R&B והיפ הופ... למיניהם.... עכשיו.. בתור מתחילה.. רציתי שתמליצו לי על דיסקים טובים, או שירים יפים... שאני אוכל להתחיל את אהבתי למוזיקה הזאת על רגל ימין... תודה מראש.. ונעים להכיר... רוני..

yaya_haim

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה....

דבר שני לגבי דיסקים. אני ימליץ קודם כל על דברים בסיסיים: dr dre - the chronic snoop doggy dogg - doggystyle 2pac - all eyez on me dr dre - 2001 סאבלימינל - האור מציון שבק ס´ - בעטיפה של ממתק מיקרופון למקסימום ישראלים עצבניים אחד חאד תתחילי מהדברים האלה ואחר תתקדמי לאט לאט.... :) כמובן שיש מסיבות וכדומה כמו בג´י ספוט בת"א ובירושלים יש את האוריינט ויש את אימפלה (!) וכו´.... רק בריאות ירון אימפלה

*Butterfly*

New member
תודה ירון........

אממ... את הדיסק של שבק ס´ בעטיפה של ממתק יש לי... אחלה דיסק... אני אנסה להשיג לאט לאט את השאר... מה אתה אומר על אמינם ו-D12..??? על איזה -שירים- יפים.. אתה ממליץ להוריד בנתיים??

yaya_haim

New member
לדעתי D12 חרא של דיסק.....

אמינם הוא טוב אבל לא לטעמי, אני חושב שהוא גאון אבל אני ממש לא אוהב אותו. וואלה יש מלא שירים ואם הייתי בבית בכיף הייתי שולח לך (פשוט הייתי שולח לך את רשימת האמ פי שלי) אבל אני לא בבית אני בעבודה ובבית נדפק לי המחשב.....

*Butterfly*

New member
טוב...

עוד לא יצא לי לשמוע אותו.... אבל אם אמינם שם זה צריך להיות טוב... לא ככה?!?!? אני מצטערת בקשר למחשב שלך.. ולא הבנתי בדיוק עם הרשימת MP שלך...זאת אומרת שאתה יכול לשלוח לי את כל השירים בלי שאני יוריד אותם? לא הבנתי.. אז מתי המחשב יהיה תקין??? אני מקווה שבהקדם.. אולי מישהו אחר בנתיים יכול לשלוח לי.... תודה על העצה בכל מקרה...

שמע... הדיסקים שהמלצת עליהם אמנם

חביבים, אבל אני לא הייתי ממליץ עליהם... כי בכלל אישית אני לא ממש אוהב גאנגסטה, למרות שדוגיסטייל זה בהחלט אלבום מדהים בכל מקרה לגבי המלצות שלי? לא עולה לי הרבה בראש עכשיו אבל אם בכל זאת אז... Outkast - כל הדיסקים (במיוחד שלושת הראשונים: Southernpleyalisticadilacmuzic (כן כן, זה השם של האלבום... ) ATLiens ו-Aquimini) Mos Def - Black On Both Sides Talib Kweli & DJ HI-TEK - Reflection Eternal Black Eyed Peas - Bridging the Gap The Roots - Things Fall Apart וואי, זה רק מה שעולה לי לראש כרגע, אני בטוח שבזמן אחר בטח הייתי רושם רשימה שונה לגמרי ואר אן בי אני לא שומע הרבה אבל יצא לי לשמוע את האלבום האחרון של musiq soulchild (שהוא אולי גם הראשון שלו, אני לא יודע, בכל מקרה דווקא אלבום חביב בהחלט שאת בטח תאהבי...) ואם כבר גאנגסטה מהווסט אז את Dogg pound - Dogg Food , לפחות לדעתי...

yaya_haim

New member
אתה לא הבנת...

הדיסקים שהמלצת אלה דיסיקים שהם מופת אבל לא דיסקים ששומעים מההתחלה. היא צריכה להכנס לאט לאט ולדעתי הדיסקים שהמלצתי הם נכונים כמובן ששכחתי את ביגי B.I.G - readt to die b.i.g. - life after death וגם hip hop horray 1 (אוסף שירים מבית הד ארצי אם אני לא טועה) אחי הדיסיקם שאמרת הם דיסקים נפלאים ויש לי את רובם אבל לא מתחילים בראפ מהדיסקים האלה לדעתי... ירון אימפלה

נו, כמובן... וזאת הסברה הרגילה

שלא מתחילים להכנס להיפ הופ מהדברים הפחות מוכרים אז שמע - אני לא חושב ככה ולא מסכים עם זה? מה? כולם חייבים לעבור את שלב הבנדנות וההתלהבות לפני זה? כולם חייבים להתלהב מכל שטות שאמינם אומר (למרות שלדעתי בתור ראפר הוא מעולה, הוא כשרוני וכו´... אבל מזיין ת´שכל)? להכנס לאורגזמה בכל פעם שטופאק אומר פאק יו טו? באמת זה בולשיט... למרות שכמו שאמרתי, יש אלבומים "כאלה" (למרות ששוב, אני נגד איזה חלוקה או משהו) שהם כן יפים... אם שומעים מההתחלה בגישה בוגרת ומתוך אהבה למוזיקה אפשר לאהוב ישר אלבומים מהסוג שאני המלצתי עליהם, תלוי רק מה אתה מחפש... ואני מכיר הרבה אנשים שדווקא ככה נכנסו להיפ הופ ודווקא לפני זה בגלל כל הגאנגסטה ראפ וילדי הבנדנות למינהם דווקא התרחקו מזה... אני פשוט המלצתי על אלבומים שלטעמי הם יפים... ואני באמת לא חושב שצריך לעבור במן פס ייצור כזה ולשמוע דברים לפי סדר...

yaya_haim

New member
לגיטימי בהחלט....

למרות שעדיין לדעתי יותר קל להתחבר לדברים שהם יותר "מיינסטרים" מטליב קווילי, למרות שלדעתי הוא ממש גאון, אבל אין על טופאק, ומאוד קל להתחבר למוזיקה שלו (ראה ילדי הבנדנות), למרות שלי לא היה שלב של בנדנות אני התחלתי בערך עם טופאק, ואם יש לך את האבה האמיתי למוזיקה, אתה תלמד ותחפש דברים חדשים יותר, טובים יותר\ וכו´, יותר קל להתחבר לאמינם, זוהי דעתי ואני מאוד מחבד את דעתך, ויש לנו את אותו טעם במוזיקה, אבל כנראה שדרך ההתחברות שלנו איתה מאוד שונה, כי אני התחלתי עם האוסף של הד-ארצי "היפ הופ הוריי 1", ומשם הדרדרתי לאט לאט..... הרבה כבוד ירון אימפלה

אני אמנם התחלתי מטופאק...

אבל מעולם לא הייתי "ילד בנדנה"
וגם בתקופה שהערצתי את טופאק לא "שנאתי את ביגי" או חרא דבילי כזה... אבל בוא לא ניכנס לזה...

*Butterfly*

New member
אוקיי

ושים לב למה שירון אמר.... אני צריכה להתחיל לאט לאט... חחח.... תודה על העצות בכל מקרה..

D.O.D

New member
ברוכים הבאים רוני

אני מאמין שאם תשתמשי קצת בחיפוש או בארכיון של הפורום את תמצאי הרבה המלצות... וגם במשך הזמן אם תעקבי אחרי הודעות בפורום תמצאי מדי פעם הודעות שקשורות למוזיקה שחורה שיש שם המלצות לדיסקים,שירים וסתם פסקולים מקווה שתהני בפורום שלנו L.S

היי מה קורה ילדת צמות??? :)

ברוכה הבאה נשמה! תהני לך פה והנה המלצה לכמה שירים טובים שתמיד כיף לשמוע mos def - oh no mos def - speed law Pharoahe Monch - simon says Pharoahe Monch - the light Timbaland & Magoo feat.Fat Man Scoop- Drop וכו וכו!!!! ADI

למעלה