שלום שלום שלום!!

bratz girl

New member
שלום שלום שלום!!

צהרים טובים לכם....מה קורה? הכל טוב?? מניקיון לניקיון,מקיפול לקיפול ומסדר החדש הישן והעברה לחדש מצאתי לי כמה דקות לכתוב לכן בפורום ולעדכן אתכם... בקשר למכתבים: הבנות ששלחו מכתבים הבאתי את זה למויאלוש ,לא לדאוג! בקשר לאיך שיצא חברה שלי תשלח לי תמונות ואני יעלה לכן לפורום. אגב חברה שלי,אני חייבת לה תודה ענקייייייית! אחרת לא היה יוצא שום דבר לפועל עם המכתבים! אז ליבנת,תודה ענקית!!!! כמה דברים לומר: נעדרתי בערך לחצי יום מהפורום ושחזרתי{כלומר,היום בבוקר} הייתי צריכה למחוק חצי מההודעות פה....זה לא הגיוני... בנות,בנים מיליון פעם אמרתי ואני יאמר מיליון ואחת שנכנס מעריץ של סקעת ואומר שסקעת יותר טוב ממויאלוש אם אתם לא יכולים לנהל איתו שיחה נורמאלית בלי מריבות,קללות וכדומה פשוט אל תגיבו....זה מוריד את הרמה שלנו בתור פורום...בבקשה אל תגיבו אני יבוא וימחק{אם זה משהו לא בסדר} עוד דבר....לא על כל דבר צריך לפתוח הודעה,בבקשה לא להציף...כמעט כל יומים נפתח פה שירשור של אוף תשרשרו לשמה על מנת שיהיה יותר כיף בפורום ושלא יהיו יותר מידי הצפות! תודה רבה, וחג שמח {נפתחת על זה שירשור כבר יום שבת!} באהבה בת-אל!

livnat17

New member
../images/Emo140.gif בת-אלוו...

אין על מה להודות לי, שטויות לא עשיתי כלום... וכבר אמרתי לך לא כתוב לי בפורום נכון??? יה לא מתייחסת אחת...
והעברתי לך את התמונות... את יכולה להעלות אותם.. אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםםםםם!!!!!!!! ותודה לך הכל עשית יותר ..

M O R I A 15

New member
בתאלוששש געגעתייייי../images/Emo24.gif

חחחח אוקיי אז דבר ראשון, אני ממשששש שמחהההה שהמכתבים כבר הגיעו להראלוששש..
{מקווההה שהמכתב שילי מצא חן בעיניו ושהוא יתקשררר אליי ב"ה
} ואני מחכההה בקוצרר רוח שתעלי את התמונות שנראה איך יצא..
ובקשר למעריץ המשועממםםםם הזה של סקעת, אממ.. גם אני האמתת שיתפתי פעולה ועניתי לו.. אז סוריייי
חחחחח אבל הוא באמתתתתתת הרגיזזזזז
וגם לא היית פה כדי למחוקקק את השטויותתתת שרשם פה..

M O R I A 15

New member
ו=ת=ו=ד=הההה על מה שאת עושה

בשבילנו.. עם כל המכתבים להראלוששש והסדררר היומיומייי המוקפדדד בפורום..

מאי 406

New member
טוב שחזרת!

באמת היה פה קצת תוהו ובוהו בימים האחרונים... ושלחת גם את המכתב שלי?! בבקשה תגידי שכן!!!

bratz girl

New member
אין על מה מאמי בכיף!../images/Emo13.gif

הלוואי והייתי יכולה לעשות את זה כל הזמן! הלואייייי

נ ר ו ש

New member
בת אלוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאאאאא באמת ממש ממש התגעגעתיייייי
כפרה עלייך ועל לבנת
תודהההההה!!!!!!

bratz girl

New member
חתימה....

אוקי בקשר לתמונה ניסתי להפיס תמונה אחת וזה יצא פשוט זוועה!!! הכל התרחבבב וכל הצבע נמרח....אז חשבתי שבשביל הסדר והניקיון עדיף ךלא להדפיס... זה היה נראה לי הכי נכון לעשות! טענות,מענות יתקבלו בברכה.......

למעלה