שלום שלום שלום ^^^

מיסה

New member
שלום שלום שלום ^^^

אני חדשה בפורום =] קוראים לי יעל ואני חולת חתולים וחולת סאקו =] (אני במיוחד חולה על יואה!!!!! כזה חתיך שאני מתעלפת... O___*)

לינה58

New member
היי יעל!!!

ברוכה הבאה לפורום סאקורה הקטן (שלנו)! היי ברוכה הבאה לאגודת חובבי החתלתולים
!!! אם את חולת סאקו אז יש לך פה מקום....!! יש פה ילדים ממש נהדרים!

ברוך הבא!!!!

חתולים , סאקורה ויואה הם גם הדברים האהובין עליי אז נדמה לי שנסתדר מצויין

מיסה

New member
חח ^^ שלום טומויו =]

אני שמחה שאת אוהבת את מה שגמ'ני אוהבת

שלום! ../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה! גם אני אוהבת את סאקורה! (טוב זה די ברור, אני נמצאת בפורום לא?) וגם אני אוהבת חתולים. יש לי אפילו אחת, קוראים לה פיצי. מקווה שתהני פה.

מיסה

New member
ט'נקס =]

בינתיים אני מאוד נהינת :))) (לי יש חתולה ששמה מיסה, ח.. ^^;;)

shui chan

New member
ברוכה הבאה

אני למען האמת מעדיפה כלבים - אני די פוחדת מחתולים - אני חושבת שאי אפשר לסמוך עליהם עד הסוף.. וראית אולי עוד אנימה? ובא לך לספר על עצמך אולי איך קוראים לך ובת כמה את? קיצר - את לא בחקירה - את מוזמנת לענות רק אם בא לך ^___^ בכורה הבאה :p

S m e l l y Cat

New member
מזכיר לי את החתולה שלי[:../images/Emo108.gif

[שעכשיו מקפצת לי על המקלדת ודי קשה להקליד ככה
] תמונה שיצאה לה עין אחת ירוקה.. חיח

shui chan

New member
הם פשוט רעים כל כך לפעמים

הם שורטים והולכים מתי שבא להם והם אף פעם לא מראים לך שהם מוקירים תודה כלבים כל כך עדיפים (לדעתי)

שסק לבן

New member
אז מה?

ונניח שכלבים עדיפים, זה לא אומר שצריך לשנוא חתולים. כל יצור והטבע שלו. חתולים לא עושים שום דבר מרשעות. חתולים שרטו אותך פעם? בטח הרגזת אותם, הפחדתם אותם או שליטפת אותם בבטן (הם *שונאים* את זה!) קחי לדוגמה אוגרים- יצורים פרימיטיביים למדי, אם תשאלי אותי. הם לא עושים הרבה (אולי מסתובבים קצת בגלגל, נאכלים ע"י הגורים שלהם ואוגרים מזון בלחיים (?)) הם גם כן לא מוקירים תודה, אך עדיין אני לא שונאת אותם. לסיכום, מה שאני רוצה להגיד הוא, שאם תכירי את החתולים קצת יותר מקרוב, אני בטוחה שמאוד תאהבי אותם (למרות שההתנהגויות שלהם שונוות לחלוטין משל הכלבים, ושוב, אין שום צורך להשוות!)!

shui chan

New member
אף פעם לא אמרתי שאני שונאת

אני חושבהת שבעיקרון זאת חייה יותר יפה ואת רוצה להגיד לי שאם החתול\ה שלך ת\יעצבן הוא יאסס לשרוט אותך?

למעלה