שלום שלום שלום......
ואווווו...........עבר כבר כל כך מלא זמן מאז שכתבתי פה....... אני קוראת את ההודעות בפורום כמעט כל יום אבל לכתוב תגובה לוקח לי הרבה זמן........SORRY!
טובת אז לפני שאני אספר לכם מה שעובר עלי יש לי כמה דברים להגיד: קודם כל, סיון, אני מאחלת לך כל טוב בארץ מקווה שנהנת מהזמן שגרת בקנדה אבל כמו שכל אחד יודע אין מקום יותר טוב מישראל! בהצלחה לך נשמה! UMMM.....(אני מצטערת אבל לא בטוחה בשם של הבחורה.....ניראה לי נעמה..?)---> אני מדברת על הבחורה שיש לה חבר ונראה לי היא בגרמניה)....אז אני מאחלת לך GOOD LUCK עם חבר שלך!
טוב עכשיו תורי לספר לכם מה קורה פה בניו ג'רזי..... עוד בדיוק שבוע....(7 ימים...אני לא מאמינה!!!!) יש לי נשף מהבי"ס. אני מסיימת תיכון השנה וכמו שאתם מכירים מהסרטים על אמריקה יש להם פה PROM...אז אני וחברות שלי הזמנו לימוזינה...קניתי לי שמלה (PUFFY) ויש לי בן זוג-ידיד טוב שלי מהארץ שגר בניו-יורק בא איתי
מקווה שהכל ילך טוב....למה כמה כסף שבזבזתי על כל זה אני מקווה שהכל ילך מצוין
ואחרי הערב מבטיחה להעלות כמה תמונות....
עוד....יש בחור שאני דלוקה עליו....ואוו הוא פשוט משגע לי את הראש...לא ראיתי אותו מעל לשבועיים ואני משתגעת....זה הבחור הכי HOT שראיתי בזמן האחרון...אני לא יודעת מה יהיה....מקווה שיהיה טוב
)) עוד.... נשארו לי פחות מ-17 יום לסיום 12 שנות הלימוד שלי....... אחרי זה מתחילים החיים האמיתיים! אני לא רוצה להגיע לזה...להתחיל לדאוג לחשבונות...ללימודים שבאמת ישפיעו על העתיד....ולהתחיל לחשוב טוב טוב על העתיד....הרבה הרבה דאגות... ונראה לי זה אחרון חביב.... באמצע יולי אני אמורה לשבת בבוינג 777 טיסה (אין לי מושג מס' טיסה-מקווה שאני אקנה את הכרטיס עד אז....
), הטיסה היא NEWARK->NJ ונחיתה בארץ הקודש----WELCOME TO ISRAEL!!!
חבל זה רק לחודש... תודה לכל מי שקרא עד לפה! ותדעו לכם אפילו שלא תמיד השתתפתי בפורום אתם הם אותם האנשים שעזרו לי לעבור את השנה הראשונה עם התגובות שלכם אחד לשני גם אני נעזרתי בעצות שלכם. THANK YOU! O.K.
ואווווו...........עבר כבר כל כך מלא זמן מאז שכתבתי פה....... אני קוראת את ההודעות בפורום כמעט כל יום אבל לכתוב תגובה לוקח לי הרבה זמן........SORRY!