שלום שלום שלום

spheonx

New member
שלום שלום שלום

אממ , אהלן כולם אני תומר, והתחלתי לשמוע היהודים לפני לא הרבה זמן אני חושב שהמציאות נפרדת דיסק בנזונה, את היהודים דווקא פחות אהבתי והחדש לא רע בכלל בכל מקרה, שמעתי על ההופעה בראשון ואני רוצה לסוע להופעה, מישהו יכול לנדב קצת פרטים? איך? למה? כמה? איפה? וכו´

DEATHRUCTION

New member
למה מציאות נפרדת בן זונה? אלימות לא

פותרת בעיות אחי! תכניס את זה כבר לראש! תפנים!

חן ה

New member
אחי......

קודם כל ברוכים הבאים......, ואני חושב שההופעה החדשה היא ב24/9 בראשון..... ובאמת מציאות נפרדת הוא דיסק טוב וגם החדש הוא חבל על הזמן....., וגם היההודים אבל קצת פחות מהאחרים..... תהנה פה אחי....

spheonx

New member
תודה תודה

כן, ראיתי באתר שלהם שזה בראשון ב24 לחודש איפה בדיוק בראשון? כמה עולה? שעה? יש למישהו עוד פרטים? אגב, יצא לי היום לשמוע פעם ראשונה את הhidden track, של ג´קי טריפ זה רק נדמה לי או שהוא היה ממשששש מסטול כשהוא שר את זה?

rainbowgirl

New member
ברוכ הבא../images/Emo70.gif

פעמ ראשונה?כמה זמנ הדיסק אצלכ? הוא באמת נשמע ממש ממש מסטול...שמת לב שהוא שינה כמה מהמילימ?

spheonx

New member
תודה! יש לי ת´דיסק כמה שבועות

פשוט אףפעם לא טרחתי לשמוע עד הסוף הוא הוסיף שם כמה מילים, לא שמתי לב בקשר לשינויים, אני אשמע שוב מחר

rainbowgirl

New member
ממה שאני זוכרת הוא אומר -

"היא מלאה סמימ ונדפק לה כבר המוח" במקומ-"היא מלאה קמטימ ונדפק לה כבר המוח" תקנו אותי אמ אני טועה

דקלה 79

New member
ההופעה ב24

ההופעה תתקיים במסגרת חגיגות היין בראשון לציון בקאנטרי של ההסתדרות לגבי כרטיס ומחיר ניתן לברר דרך משרד הכרטיס או לפתוח כל עיתון מהזמן האחרון יש המון מודעות ומשרדי כרטיסים ( אם אני לא טועה שנה שעברה עלה 100שח )

../images/Emo24.gif ברוכ הבא DUDE...

ואני איתכ בקשר לדיסקימ...חוצ מדבר אחד... לדעתי היהודימ זה דיסק בנבנבנבנ זונה... חוצ מסמי חופשי...דייייי חרוש!...כל פעמ שהשיר מתחיל או מגיע לאמצא הדיסקמנ שלי נידפק ומתחיל מהתחלה....מבינימ אותי?! קיצר תבלה לכ כאנ בפורמ וההופעה של היהודימ בראשונ תהיה כניראה בקאנטרי שמ...כרטיס אצל יחצנ עולה 89 במקומ בארכ 110...ובמכירה מוקדמת 100

spheonx

New member
קודם כל , תודה

לצערי לא ידוע לי על יחצנים פה באיזור שלי אבל אני אנסה לברר מצטער לשמוע על הדיסקמנ שלך, מזלביש אגב, מה הקטע עם ההימנעות מאותיות סופיות?

סתם אור

New member
ברוך הבא

אגב תשמע שוב ושוב ושוב את הדיסק היהודים ותפנים שזה דיסק גדול.... כל הדיסקים שלהם גדולים (לא שיש הרבה) גם אני חשבתי בהתחלה עם הדיסק הראשון אבל שמיעה ממושכת שינתה את דעתי... תנסה שווה!

spheonx

New member
תודה תודה

אהלן אור לא שמעתי הרבה את הדיסק השני, אבל ממה שכן שמעתי הבנתי שזה לא הכי הסגנון שלי אהבתי יותר את הסגנון של הראשון והשלישי אבל אני אשמע שוב ברגע שיהיה לי כוח לתקן ת´מחשב הרגיל (איפה שנמצאים 2 הדיסקים הראשונים שלהם)

SlipKoRn 10

New member
פירוט

ההופעה ב 24\9 חופש סוכות אני חושב עולה במקום 120 שח (יותר מדי) ומיחצנים 90 שח (אהה גם לא משו) בקאנטרי ההסתדרות מתחת לגשר ראשון

spheonx

New member
מישו יודע על יחצנים באיזור

של חור יהודה - יהוד - קרית אונו? ותודה!

רותמיקה

New member
זה ממש ממש ממש דחוף../images/Emo70.gif

אני ממש ממש ממש ממש ממש חייבת יחצנים באזור רחובות ראשון נס ציונה יבנה הכל!!!!! אני חייבת יחצנים אם אני וחברות שלי לא נמצא יחצנים זה ימנע מאיתנו לבוא להופעה ואנחנו ממש רוצות זה ימנע מ20 בנות לראות הופעה שלהם!!!! זה ממש ממש ממש ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רותם

למעלה