שלום שלום שלום

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
שלום שלום שלום

אני מור בת 26 ומסיבה שלא ברורה לי אני מטורפת על אלן ריקמן! בדיוק אמרתי בפורום הארי פוטר שהייתי מתחתנת איתו על המקום! חח meli הביאה אותי לכאן, תודה לך :) משום מה אני אוהבת את אותו יותר כשהוא מבוגר ופחות כשהוא היה צעיר יותר לא יודעת למה אבל ב"מת לחיות 1" הוא היה מכוער לגמרי (שחקן גדול כן? אבל מכוער לגמרי) *מחכה לקטילות* ובסרט "בושם" הוא היה פשוט מקסים! אני בהחלט מתכוונת להיעזר ברשימת הסרטים שהועלו לפה כדי לראות כל דבר שלו שיצא אי פעם האמת היתה לי הידלקות עליו משנת 2005 מאז שהוא התחרה בג'רארד באטלר ("פאנטום האופרה" 2004) על תואר הגבר הסקסי ביותר לשנת 2005 (שבסוף ג'רי ניצח והצבעתי לו כי אז הייתי מכורה עמוקות לפאנטום) *מחכה לעוד קטילות* ואם הייתי יודעת אז שיש פורום על אלן ריקמן הייתי מצטרפת מזמן... אני בשוק שהפורום הזה קיים כבר 6 שנים! כל הכבוד לכם! yoroshuku onegaishimasu (נעים להכיר)

litaf1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכולן פה מסכימות שאלן נראה הרבה יותר טוב בגיל 63 מאשר שהוא היה נראה ב40
וגם אני הייתי דלוקה על ג'רארד באטלר
(בגלל פאנטום האופרה ופחות בגלל 300 מאיזשהי סיבה לא ברורה :|...)

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אני דווקא חושבת שבתור צעיר יותר הוא היה יפה יותר.. לוידעת, אני חושבת שהמשיכה שלי לזקנים הולכת ודועכת ביחד עם שאר התסביכים המטרידים שיש לי.. אין לי שמץ של מושג מי זה ג'רארד באטלר...אבל למה לסקול? ביגמה ופוליגמיה הן תופעות מאוד מקובלות
תודה...גם אני לא חשבתי שנשרוד כל כך הרבה

יורושקו נה~ :)

אוף, אלן מושלם בכל גיל. אני מתפלאת עליכן :ס והוא תמיד נראה טוב.
הו, וברוכה הבאה D:

SLD4E

New member
שלומות!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

Mor L

New member
תודה רבה לכולכם

איזה נחמד לקבל קבלת פנים כזאת חמה ואוהבת
והפורום כזה חמים ונעים וכולו רק אהבה והערצה - תענוג ^^

למעלה