שלום שלום שלום!

מרייליי

New member
שלום שלום שלום!

שתם לב שככל שהבית יותר קטן ישנה בו חמימות גדולה יותר? הבית הזה מזכיר לי קצת את ההויה מהעונה הראשונה (למרות שצפיתי רק בסוף) כנראה שלמדו לקח מהעונה השניה הכל היה גדול מפואר וקר . הכימיה בין הנשים למרות המשברים פה ושם הרבה יורת גדולה ומאוחדת. חבל שלא נשארו בבית הראשון. אולי שיקולי מזג האוויר השפיעו על ההפקה כנראה השלג ביעס אותם?!

Thats So Roi

New member
גם אני חושב כך

בהחלט ניתן היה להרגיש את החמימות בימי העונה הראשונה. לדעתי, זה בגלל הבית החם לעומת שיקגו המושלגת, ובגלל הנשים המיוחדות ביותר. בעונה השנייה הבית נתן תחושה של קרירות למרות הסביבה הלוס-אנג'לסית החמה, וגם הנשים לא היו מלוכדות כל-כך כמו בעונה הראשונה. רק לקראת האמצע שוב הרגשתי מעין "אחדות" כשקאסי, רנה, רייצ'ל והשאר היו בבית. עכשיו, בעונה השלישית, שוב יש תחושה של חמימות. כנראה זה נובע משום החברות בין הנשים ומשום שהבית הוא כמו בית-מלון (כמו שהזוגות קראו לו).

Y. Welis

New member
השלג היה מרכיב מנצח

אין כמו מראה של בית מואר בשלג (כמו באיורי חג מולד), ועם סוודרים, שמיכות ונעלי בית מרופדות (בעיקר אלה בצורת פרות של איימי)... והאור של החורף - כחול עמוק, ואורות הלילה ובתי הקפה המקסימים שיש שם - מקום מצויין ללבן בעיות אישיות, על קפה טוב ומאפה... אני מוכן להיכנס לשם רק בשביל זה.

למעלה