שלום שלום שלום

הזמנה.

נו, אם כבר דיברנו על זה (בהודעתי הקודמת בתגובה לYYYY) אז הנה לכולכם: עבדיכם הנאמן שותף למגעים עם ´בראש-חוצות´ - משרדי הפקת פסטיבל עכו לתיאטרון אחר. (מגעים החלו באיחור מה לצורך הפעלת פעולות השנה), ובמגעים עלה רעיון של הצגה אינטראקטיבית בסגנון משחק תפקידים חי, שתוכל אף להתחרות על פרסים בפסטיבל. כמובן שזה לא אפשרי השנה, והרעיון ירד מפוקוס. אולם את עבדכם הנאמן הוא לא חדל להטריד לגבי רלבנטיות עמוקה לשנה הבאה. אני למעשה מעוניין לגבש קבוצה המורכבת משחקני-תפקידים חיים ותיקים ושחקני-תיאטרון חובבים שתעבד חומרים להצגה כזו.

ץץץץץ

New member
שלום שלום שלום../images/Emo29.gif

חזרתי הנה לגיחה קצרה נורא עניין אותי לראות מה קורה פה. אני יכול להתחייב שאריסטו, הפילוסוף הגאון מיוון היה מתמוגג. יש כאן מישהי עם שם נורא מסובך ושאלות מסובכות עוד יותר. תגידי, את שמתעניינת בשאלות המעמיקות האלה, שחקנית חובבנית או פסיכולוגית בהתלמדות? מה לעזאזל זה אמור להביע? ולאן נעלם התיאטרון מעבר לגן ריקי? באמת סליחה על ההתפרצות אבל הייתי מוכרח להסב את תשומת לבכם. אני עוד איכשהו מכיר אתכם אבל אני יכול להגיד שאם מישהו יכנס לכאן בטעות במצב הנוכחי, הוא לא יחזור לכאן כל כך מהר. שוב סליחה, וליילה נהדר...... ירון

המאמר שצירפתי

המאמר שצירפתי הוא לא רק הומוריסטי, אלא גם ציני, ולאדם החיצון הוא עלול אף להראות מגנה או מעליב, בעיקר משום שהוא תוקף בין הייתר את אחת הנקודות השנויות במחלוקת - הקרבות במשחקי-התפקידים החיים. אבהיר כי אין זו רוח הדברים. כל העניין עם ה´פיצול אישיות´ וה´חבר הדמיוני´ - אלה כינויים שלעולם לא שמע שחקן תיאטרון שהשקיע בדמותו כמו שצריך. לעומת זאת, שחקן תפקידים שהשקיע בגילומה של דמותו כמו שצריך כן זוכה להערות ציניות כאלה בשל המודעות הנמוכה לנושא. ...מקווה שתהנו מהמאמר

actress

New member
../images/Emo35.gif אל מי השאלה מופנת ../images/Emo35.gif

ולמה לא להכנס לפה
לא הבנתי שום כלום.

ץץץץץ

New member
אני אסביר לך../images/Emo70.gif

יש כאן אחד שתמיד שואלת שאלות "אובר מעמיקות" קוראים לו משהו the brown ובשיא הכנות, עוד לא הבנתי למה הוא מחפש תשובות כאן ולא בפורום פילוסופיה.... נראה לי שאם לא קיים פורום פילוסופיה, הוא יצליח לנהל בקלות אחד כזה. מר בראוון, קח זאת כעצה אישית. ביום שני אני הולך ל"סליחות" של בית לסין, יש למישהו הערות, הארות וכדומה?.?????..??????? י ר ו ן

הצגה נחמדה למדי

טוב, בעצם כבר כתבתי עליה כאן, אחרי שראיתי אותה. אני יכולה לומר שבהחלט אהבתי את ההצגה הזאת. המשחק מאוד משכנע של ארבעת השחקניות ולמרות שכשהייתי בהצגה הזאת ישבתי ממש רחוק, החוויה של בית מרוקאי טיפוסי בנתיבות, בהחלט עברה אליי. והצעה שלי: אל תבוא לשם רעב. במהלך ההצגה אחת הדמויות מבשלת תבשיל מעורר תאבון שלא משנה כמה רחוק תשב, הריח יגיע עד אליך.

YYYY´לה, תבין מותק.../images/Emo66.gif

אם תרצה להבין לדעתו של מכונאי, את מי תשאל:
מכונאי
פילוסוף
אם תרצה לדעת לדעתם של חנווני, את מי תשאל:
חנווני
פילוסוף
אם תרצה לדעת לדעתם של אנשי תיאטרון, את מי תשאל?
אני בהחלט מבין שלא לכן אחד יש עניין במשמעות, או בעומק, וזה לגמרי בסדר מבחינתי. אני גם מבין שרמת ההתעמקות הממוצעת בפורום הזה נגמרת בביקורות קלילות על הצגות שאי-מי מהמשתתפים מגדיר ´היה טוב´ ´היה רע´. כל שעשיתי הוא לפתוח דלת לאופק חדש, וכל המוצא עניין - יבורך.

בעניין השם

Radagast the Brown הוא אחד הדמויות הצדדיות בסאגת שר-הטבעות של ג.ר.ר.טולקין. אפילו בסרט דילגו עליו. (כריסטופר טולקין, בנו של היוצר, היה צריך לשחק אותו, אך ירד מהקטע ברגע האחרון בגלל בעיות של יצוגיות, זכויות יוצרים וקשרי-משפחה). דמותו של רדגסט מעוצבת בסאגה כאדם פשוט ואוהב חיות וטבע. הוא ידוע גם בכיוניים Radagast the Simple ו- Radagast the Fool. את הדמות הזו שיחקתי בפרוייקט War4Ring - משחק תפקידים בן 1000 משתתפים שנערך בפסח ביער בן-שמן. באולפן שישי שעבר היתה כתבה על הנושא. (לא ראיתי אותה, אך החבר´ה יצאו מרוצים). משחק תפקידים הוא תיאטרון ללא קהל-צופים. קהל הצופים במשחק תפקידים הם המשתתפים עצמם. העניין פעיל בארץ מ1990, אך בעקבות הפרוייקט (שבא בעקבות הסרט) קיבל תנופה אדירה. חכו לשמוע על כך לראשונה בפסטיבל מאורגן בפעילות שתקום בפסטיבל-עכו לתאטרון-אחר. עבדיכם הנאמן שותף למגעים עם ´בראש-חוצות´ - משרדי הפקת הפסטיב (מגעים שהחלו באיחור מה לצורך הפעלת פעולות השנה), ובמגעים עלה רעיון של הצגה אינטראקטיבית בסגנון משחק תפקידים שתוכל אף להתחרות על פרסים בפסטיבל. כמובן שזה לא אפשרי השנה, והרעיון ירד מפוקוס. אולם את עבדכם הנאמן הוא לא חדל להטריד. אני למעשה מעוניין לגבש קבוצה המורכבת משחקני-תפקידים ותיקים ושחקני-תיאטרון חובבים שתעבד חומרים להצגה כזו.

ץץץץץ

New member
קודם כל../images/Emo61.gif

לא התכוונתי לפגוע. אתה נראה לי אחלה בן אדם ואתה גם צודק בנוגע לקביעה שאל לנו לשפוט ולבקר הצגות בצורה "חפיפניקית" שכזו. עניין משחק התפקידים נשמע לי מרתק ומאתגר מאוד, בהצלחה בתכניתך לעתיד. מה שכן, אני בהחלט לאחושב שתיאטרון מתקשר איכשהו לפילוסופיה. אתה יכול לשאול שאלות ולדעתי מעט מאוד מכלל השחקנים בעולם יענו לך בעומק כזה, כפי שאתה מנסח את שאלותיך. יכול להיות שתפרש את חוסר ההסכמה בשל גילי הצעיר, אך אני מבטיח לך שאני עוסק כמעט כל היום בתיאטרון (וגם לומד מחשבים, אפרופו עובד היי טאק) כך שאין ברצוני סתם למתוח ביקורת. מקווה שהבנת את הנקודה שלי ומקווה לראות את ההפקה שלך בשנה הבאה בעכו, אני מבטיח לבוא. שוב בהצלחה, ירון נ.ב אחלה הסבר הרבצת על השם. טולקין, טולקין. הוא אחד הכותבים היותר מוכשרים שהיו כאן בכדור הארץ אי פעם.

ראיתי את זה

הראו שם שירד לכם גשם זהנ זה???? הייתה כתבה ממש מעניינת זה הכתבה שאמרו שהרבה ישראלים עזבו בגלל הגשם והעולים החדשים נשארו???

למעלה