שלום שלום שלוווווום אנשים!!!!!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלום שלום שלוווווום אנשים!!!!!!!

או קיי קודם כל....וואווווו כמה טוב שיש פורום כזה הלא כן??? על איזה מופע בידור אתם ממליצים? אסי וגורי????? אפקט הדומינו???? ילדים סורגים??? קיציס-פרידמן??? או שמא אתם הולכים על הומןר גבוהה שכזה??? אני אישית הייתי ברוב המופעים,ובגדול,הם ממחזרים,אבל זה משתנה ממופע למופע,כי יש קהל אחר הרי, וכשאני נמצאת בקהל.....בוא נגיד...ששקט,אין! אסי וגורי,אפקט הדומינו,ילדים סורגים,וקיציס,פשוט מעולים,נהדרים,נפלאים,מצחיקים,קורעים,מפיליפ,מגלגלים<אותנו מצחוק...לא הדבר השני...> פשוט לקחת ממחטה לכל מופע....למה? כי בוכים מצחוק,-ב-ו-כ-י-ם-!!! המופעים של אסי וגורי שפוט מעולים,הם מאלתרים חופשי...<הייתי כבר פעמיים באותו המופע> א]קט הדומינו בעיקרון ממחזרים הרבה,אבל הם מצחיקים,רק לראות את פאת התלתלים של רועי בר נתן גורמת לי לצחוק ולאושר עילאי שאין כמוהו.... וקיציס פרידמן? זה כבר משהו אחר....הם,הכי שיש!!!! הכי...טוב,כמעט,כי כמובן וכמבון אין כמו אבי גרייניק ועידן אלתרמן,אני יודעת שהקהל שהיה איתי במופע ועם חברותי,לא כ"כ נהנה....אבל אני כן! ללא צל של ספק, הרי אני ישבתי ופשוט חיקיתי אותם מילה במילה, אני לא יודעת אם זה קרה לכם אבל זה פשוט בלתי נשלט....אין שליטה על הפה!!!!! ולסיום, הללואי ונצחק כל הזמן,כל הזמן!!! -שני-

keren007

New member
בואי נגיד... ../images/Emo28.gif

שההומור של קיציס ופרידמן מול ההומור של אסי וגורי ואפקט הדומינו, הוא שונה לגמרי....... נכון, כולם קורעים!!! אבל אני אישית ממליצה (בחום!) על אפקט הדומינו... את תתבלטי שם או תביאי מצלמה אולי תזכי לאיזה דיבור קטן עם אדיר...
אולי עכשיו הם קצת ממחזרים... אבל אל תדאגי... הם הולכים לחזור ובגדול... היתה להם הצלחה מאוד גדולה ב"דומינו", אין מה להגיד, שילוב מוצלח
ובקיצור... "לא בכפייה הכול ברוח טובה....." קרן

*חמודה

New member
לקרן ה*מתוקה

את ילדה ממש חמודה !!! זהב כאילו שאנחנו הכרנו בגלגול קודם ! יש לנו אותו טעם, ואת נשמעת לי ממש מתוקונת... את אפילו מוכרת לי מאיפשהו ( :

keren007

New member
לחמודה*! ../images/Emo21.gif (אם את מבינה...)

כן, אני ילדה מתוקה, זה ידוע לי כבר!
כן, אנחנו באמת הכרנו בגלגול הקודם! אני הייתי
ואת היית
אוי איך אני שונאת דבורים..... לא חשוף!
את גם מוכרת לי..... נדמה לי שראיתי אותך אתמול בחדשות... ליד בן-לאדן...
יא
!!! (איזה אייקון מתוק!) טוב, אני צריכה ללכת ללמוד..... (
אני לא מוצאת את האייקון של הספר
, אז מי שראה, מצא, שמע על הספר שלי, בבקשה שיחזיר לי אותו, כי הוא לא שלו... ורק הייתי רוצה לאחל לעצמי המון המון כסף
, שטרות לא מזומנים) אז זהו... יאללה יא תריחי קטנה...
תגיבי...
אל תהיי
.....
קרן

*חמודה

New member
לקרן המשועממת מוות ! | ../images/Emo23.gif

אני רואה שאת מאוד אוהבת אייקונים !!!!! ואני רואה שמשעמם לך מאוד, אחותי. קרן, אני נורא מתגעגעת לדומינו!!! בואי נלך להופעה בקרוב, ואז תבואי לישון אצלי?3 מתה עליך....גולדי נ.ב - היי יהודית ( מורן)

keren007

New member
אני?!?! משועממת?!?! לאאא...

בכיף הייתי באה אבל את לא מזמינה אותי
אם את מבינה....

*חמודה

New member
לקרן הכן משועממת

הפורום מתחיל להיות מעניין !!! ובקשר להודעה שהשארת לי, יש לי רק 3 מילים:"סתמי !!!!!!!!" ( : אני הזמנתי אותך !!! ( אם את מבינה למה אני מתכוונת

למעלה