שלום שלום...שאלה

שלום שלום...שאלה

בוקר טוב ושלום עליכם .. פעם ראשונה שאני כאן וגלשתי לכאן מתוך אמונה בסיסית שכל המתרחש בגופי הינו תוצאה של אורך החיים שלי ורגשותיי..(האם נכון הדבר? << שאלה מס' 1) שאלה נוספת...בהסתמך על הנכתב מעלה, אני מדממת מהאף (ובליחה) כבר כמה זמן...בתחילה חשבתי שזה קורה כי יש לי פצע כלשהו באף..(חיטוט עם ציפורניים זה מסוכן!!), אבל לאחרונה אני מרגישה שזה יותר מיזה...ואתמול לראשונה הרגשתי צורך להוציא ליחה, ויצא לי דם... באופן כללי אני אדם בריא, אני לא עושה ספורט, אני משתדלת לאכול טוב..קמח מלא וסיבית כאלה ואחרים.. לאחרונה התחלתי לקחת רסקיו לטיפול בלחצים יומיומיים נורמלים... אשמח לכיוון כלשהו.... תודה רבה,

בכמה זמן מדובר?

דבר שני, דם מהאף מעיד על פציעת נימים באף, הדימום שיש לך בליחה, זה נזלת שנשאבת מהאף ויוצאת מהפה, כיוון שהאף שלך מדמם את רואה את הדם גם בנזלת (זה לא ליחה פנימית מהריאות (לפי מיטב הבנתי)). האם הדם יורד בעיקר אחרי ספורט? שבוע טוב והחלמה מהירה טל כהן

harduf9

New member
בנוסף

ראיית העולם שלך את הגוף נפש היא בדיוק הראייה של הרפואה ההוליסטית. ואכן לפי התיאור שלך נראה שהדם מהאף מגיע לליחה. יתכן שאת גורמת לפצעים אילו, אך יתכן גם שקיימת חולשה של נימי הדם באף, שמדממים, יוצרים קרישי דם באף שמלכתחילה גורמים לך לחטט באף. הפתרון הוא קודם כל להפסיק לחטט באף. לנקות את האף עם הרבה מים כך שהנזלת והדם יתרככו ולא תגרמי לפציעה נוספת בהוצאתם. שנית ניתן למרוח אלוה ורה טובה, לריפוי מקומי. שלישית אם יש לך ליחה ונזלת קבועה והתזונה שלך טובה יתכן שיש בעיה רגשית בעיקר בכיוון חוסר ביטוי ו/או קושי בלהיות קיימת אם מבחינת הסביבה או מצדך בסגנון לא מגיע לי לנשום. או שהתזונה שלך למרות היותה מוגדרת טובה לא טובה או לא מתאימה לך. רביעית בחלק מהמקרים ניתן ומומלץ להוסיף תוספי מזון מסוימים. בעיקר בחולשת נימים. בריאות שלמה גיא הרדוף

וואו...איזה מהירות!!

קודם כל תודה רבה על ההיענות הזריזה.... אני מאוד מתחברת לתחושה של חוסר ביטוי ו"אני לא קיימת" בנקודה הזאת בחיים שלי... ויכול להיות שזה באמת ההסבר לליחה המוגברת לאחרונה. לשאלת הכמה זמן, אני אענה שמדובר בכחודש של תחושת פצע באף, ואתמול לראשונה ליחה עם דם. אני אקח את עצותיכם בחום ואשתדל לא לגעת בפצע ולנקות באלוורה.. שוב תודה ושיהיה לנו יום נעים וחיובי .

למעלה