שלום שלום - שאלה

bobby6killer

New member
שלום שלום - שאלה

ברכות לפורום החדש,שיצילח וישגשג! כמו-כן באתי עם שאלה:האם יש BUSTS או AF או מיניאטורות או כל השאר,של אחים לנשק(השאלה מופנת בעיקר ל MajorWinters) טוב מחר בצפר לילה טוב ומצפה לתשובה
bobby

alon3232

New member
מחיפוש קצר בגוגל שערכתי עבורך התגלה

ש....אין כנראה דמויות רישמיות מ- Band Of Brothers אבל שי כמות אדירה של חברות ודגמים של חיילים מכל הצבאות שהשתתפו במערכה, בעיקר AF. כמות הקישקוים היא ענקית אבל יש מספר קישורים שאני ממליץ. חברות כמו BBI ו-DRAGON מובילות בשוק זה. חיפוש ב-EBAY יתן לך מושג לגבי מחירים - המלצה שלי לתמורה הכי טובה בעד הכסף - BBI בקנ"צ 1:6 שזה דמות בגובה של 12 אינטש.

MajorWinters

New member
ערכתי את אותו חיפוש...

ואכן אין. שווה גם להזכיר את סדרת GI joe שעשו חיילים של כל התקופות בערך (החל מהמאה 15 או משהו כזה עד העתיד) ומהמון צבאות בעולם...

bobby6killer

New member
../images/Emo51.gif אבל כנראה אוותר

חיפשתי משהו מהסדרה ואם אין אז אין
תודה רבה

MajorWinters

New member
את מארז הDVD יש לך?

אוי המארז הזה, אחד החלומות הרטובים שלי...

bobby6killer

New member
ב-ר-ו-ר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אחד הדברים הטובים שיש לי לדעתי...

חבל...

למה לא להכים Custom מתוך כל האופציות שנתנו לך פה? תוסיף דברים בכדי להפוך את הדמויות לדמויות מהסדרה... תעמוד לך על המדף דמות מהסדרה שיש רק אחת בכל העולם!

אני לא הכנתי קאסטומים,

אלא GK מלאים... אם אתה רוצה, אתה יכול לקנות דמות של חייל שהכי דומה לדמות שאתה רוצה מהסדרה, ואתה יכול להזמין ממני את הפריטים והאקססורים שיהפכו את הדמות למה שאתה רוצה (לפי הקנה מידה המתאים)...

ובכן:

1. תבדוק במילון המונחים שנפתח! 2. אני יכול להכין לך, אם אתה מעוניין אתה יכול לשלוח לי מסר...

בטוח יש... אני אנסה לחפש...

כבר הרבה זמן אני מתכנן להכין אחד כזה, אבל צריך טיפ טיפה הבנה ב-Photo Etching...

למעלה