שלום שלום, רדיו.

משגשה7

New member
שלום שלום, רדיו.

יום חמישי, 12 בצוהוריים. תוכנית ספיישל לכבוד צאת אלבומם החדש של מטאליקה. אני משדר לייב. ומשבוע הבא, כל יום שלישי בשמונה, אני עושה בלאגן ברדיו. מי יתן וזה יהיה קבוע ללא תיזוזים למינהם

משגשה7

New member
עוד עידכון קצר ובקשה.

מחר ב12, הספיישל מטאליקה, יערך עד השעה 2. כלמור שעתיים של מטאליקה ואני מנצח על כל הדבר הזה. אם אפשר להקליט את זה בשבילי אני אשמח. אני יוצר לי ארכיאון אישי ולא בזין שלי לצרוב דיסקים ברדיו.

נדב

אני אקליט את התוכנית. ניצוח מוצלח

Nova5

New member
גם אני מצטרפת לבקשה - להקליט ספיישל מטאליקה

שעתיים של מטאליקה בניצוחו של חורחה מלקוב גולן נשמע מפתה ביותר לצערי אין לי שום אפשרות לשמוע אותו לייב ולהשפיע על זינוק הרייטינג
כאן יש מקום לדרוש ממורוזובסקי שידור בשעות הגיוניות יותר... לא כשהעם נמצא בבצפר בשני צדדים של הסורגים

צר לי ../images/Emo7.gif

לצערי הקובץ שהקלטתי - פגום. רק עכשיו גיליתי, אחרי שכבר העליתי אותו, טוב שהשכלתי לבדוק! ! בגלל שלאחרונה התקנתי סקייפ, זה הקליט את מה שהמיקרופון שומע במשך שעתיים (רעשי בית וכו'), במקום את מה שמשומע באופן "פנימי" במחשב. סליחה נדב! ו....כל הכבוד על השידור. לקראת השידור הבא שלך, אתקן את זה.

משגשה7

New member
תודה רבה.

יש לי איך להשיג את ההקלטה בכל אופן. אבל לא נראה לי שאעלה אותה.. אלה אם כן ממש ממש ממש תלחצו עלי לעשות זאת. ומי שהאזין, איך היתה התוכנית?!?!? נ.ב שידור חוזר יהיה במאה אחוז.

היי אתה :)

האזנתי לחלק ממנה כי הייתי צריה לצאת. היה נהדר!!! אתה מקצוען ובמקביל העשרת את הידע שלי כי השמעת חומר מהדיסק הראשון שלהם שאני לא מכירה... תעלה את התכנית איזו שאלה בכלל

שונית 7

New member
היה ליגה../images/Emo106.gif ממש נהניתי...

ונדב אני מראש כבר מבקשת שתעלה את ההקלטה אם תוכל ..כי אני פשוט מארגנת לי ספרית שידורי מלקוב גולן
חוץ מזה שגם נובה ביקשה בכל לשון של בקשה שתהיה הקלטה כי לא תוכל לשמוע בזמן אמת

משגשה7

New member
יהיה שידור חוזר מחר או מחרותיים.

אתם יודעים מה זה לעלות שידור של שעתיים לאינטרנט?!?! בכל אופן אני אצטרך את עזרתכם מחר עם אתר טוב לעלות איתו.

נדב

האתר --> www.sendspace.com הוא אתר טוב. לקח לי להעלות היום את הקובץ של השעתיים, בערך שעה. קובץ של 106MB.

Nova5

New member
חורחה, אל תשכח להודיע לנו מתי יהיה שידור חוזר

של מטאליקה אני דווקא לא מתעקשת שתעלה ת'הקלטה. אולי רק במקרה שהקלטה שנית לא תצליח... תפקידך - ליצור ולשדר תפקידינו - להינות ולהקליט

אני אשמח להקליט שוב -

והפעם לא את רעשי הבית במשך שעתיים, שיחות טלפון וכו', אלא את השידור עצמו. (מזל שבדקתי לפי ששמתי לינק
)

Nova5

New member
קרן, שוב תודה מראש

חבל דוווקא שבדקת לפני ששמת לינק - את מתארת לעצמך כמה מידע חיוני היינו מוצאים שם
מסתמן ששידור חוזר יהיה מתישהו בראש השנה. תתכוני למצב הבא: - קרן, אולי עוד חתיכה של גפילטא?
- לא, עליי להקליט ספיישל של מטאליקה. זה בערך שעתיים. אחזור כשתגישו קינוח

נובה

- אהבתי את הדיאלוג ה(לא) דמיוני
יהיה בסדר, אפשר לתכנת.... שיחות טלפון על וברקע מטאליקה - מיקס חדשני....

שלום נדב...

קודם כל מצטער אבל הייתי בצבא ולא יכלתי להתענג על התכנית שלך..מקווה שיש איזשהו שידור חוזר באנטרנט.. ממש שמח בשבילך על הקידום ברדיו זאת מתנה נפלאה לשנה חדשה...מי יודע אולי זה יסלול לך דרך לאחלה מקצוע.. מקווה שאולי בזכות השידורים שלך נוכל לשתף פעולה... שיהיה בהצלחה!

למעלה